321 Pişir 8 Aralık izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


8 Aralık 2009 Salı

321 Pişir 8 Aralık izle


3-2-1 pişir 8 aralık 2009 full hd seyret,
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Beste Aksoy
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler : 1) Ispanak 2) Renkli Biber 3) Domates 4) Patlıcan 5) Tavuk Eti
Kış Türlüsü Tarifi
2 adet tavuk eti küp küp doğranarak tavada kavrulur. Üzerine patlıcan, rendelenmiş domates, renkli biber, bol miktarda maydanoz ve kekik eklenerek pişirilir Servis yaparken yeşilliklerle süslenerek servis yapılır.

Ispanaklı Spatzle Tarifi
Bir tutam taze ıspanak püre haline getirilerek, 4 adet yumurta, tuz ve su ile karıştırıılır ve yumuşak kıvamlı hamur elde edilir.Hamuru hazırlarken, bir tencerede bol miktarda tuz ve su kaynatılır.Hazırlanan hamurdan yumruk büyüklüğünde bir parça yemek tahtasının üzerine alınır ve kaynamakta olan suyun üzerine, seri bir şekilde bıçak yardımı ile ince şeritler halinde parçalar doğranır.Bu doğrama hareketi çok çabuk ve seri olmalıdır.Kepçe yardımı ile hamurların birbirine yapışması engellenmelidir.Hamurlar su üzerine çıktığında, tencereden alınır ve sıcak olarak servis edilir.

Sarımsaklı Ispanak Salatası Tarifi
5-6 diş sarımsak kabuklarıyla ve dolmalık fıstıkla zeytinyağında kavrulur. Körpe ıspanak yaprakları salata kasesine alınır. Üzerine sarımsaklar ve dolmalık fıstık eklenir. Ceviz ve kuru üzüm de ilave edilerek, üzerine zeytinyağı, limon suyu, tuz ve biberle hazırlanan sos gezdirilir.


Ispanaklı Patlıcan Çorbası Tarifi
Patlıcan ocağın üzerinde bir miktar közlenir ve soyularak bir tutam taze ıspanak yaprakları ile robot da ince ince doğranır.Ocakta kaynayan suyun içerisine ilave edilir.Terbiye için; 1 yemek kaşığı un, 1 adet yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı şeker, tuz ve karabiber ilave edilir. Hazırlanan terbiye harcı kaynayan çorbaya yavaşça ve iyice karıştırılarak ilave edilir. Kaynadıktan 5 dakika sonra ocaktan alınarak servis yapılır.



ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Şadiye Aksoy
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler :

1) Ispanak 2) Konserve Nohut 3) Lavaş 4) Kıyma 5) Elma
Lebeniye Çorbası Tarifi
Kıyma, rendelenmiş kuru soğan, tuz ve karabiber karıştırılıp nohut büyüklüğünde köfteler hazırlanır. Tencereye; yoğurt,1 yumurta ve 1 yemek kaşığı un konularak çorba pişirilmeye başlanır.Kaynamaya başladığında nohut eklenir.Bu arada tavada, hazırlanan köfteler kızartılır.Kızaran köfteler, hazırlanan çorbanın içerisine eklenir.Arzuya göre servis ederken tereyağı ve zeytinyağı tavada kızdırılarak nane ile birlikte çorbanın içerisine katılır.

Nohutlu Dürüm Tarifi
Konserve nohutlar; nar ekşisi, tahin, limon suyu zeytinyağı, tuz ve pulbiber ile karıştırılarak biraz ezilir. Diğer yandan kırmızı soğan ince ince doğranarak tuz ve balsamik sirke ile ovulur. Nohut karışımına, ince kıyılmış nane ve maydanoz eklenir. Lavaşlar fırında ısıtılır. Nohutlu karışım ve soğanlar lavaşların içine sürülür ve üzerine nar ekşisi damlatılarak sıcak servis edilir.

Ispanak Borani Tarifi
Ispanaklar tuz ve toz şeker eklenerek, susuz olarak haşlanır. Bir tavada kuru soğan ve az miktarda kıyma sotelenir. Haşlanan ıspanaklar,tuz ,karabiber, kimyon ve pul biber de ıspanaklara eklenir. Pişmesi tamamlanmak üzereyken boraninin üzerine 1 adet yumurta kırılır ve yumurtanın beyazı iyice piştiğinde nar ekşisi eklenerek servis edilir.

Elmalı Pelte Tarifi
Elma rendelenerek, tencereye alınır. İçerisine tereyağı, bir bardak su ve suda eritilmiş 2 tatlı kaşığı nişasta eklenir. Bu karışıma kuru üzüm ve ceviz ve yarım su bardağı tozşeker eklenir Kaynaması tamamlandığında bir kaseye konularak, buzdolabında soğutulur. Servis edilirken üzeri tarçın ve taze nane yaprağı ile süslenir.



321 pişir yemek tarifleri 08/12/2009 tarihli bölüm videoları.

Hiç yorum yok: