Fatmagülün Suçu Ne 2.Bölüm Özeti ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


21 Eylül 2010 Salı

Fatmagülün Suçu Ne 2.Bölüm Özeti


Fatmagülün suçu ne 2.bölüm özeti,fatmagülün suçu ne dizisi 23 eylül özeti,fatmagülün suçu ne 2.bölüm izle,fatmagülün suçu ne son bölüm izle.
Fatmagülün Suçu Ne 2. Bölüm Özeti.
Perşembe akşamı saat 20:00 da kanald de. Perişan bir halde Fatmagül’ü tecavüze uğramış bulan Ebe Nine, onu hemen hastaneye yetiştirir. Yaşadığı felaketin etkisiyle Fatmagül büyük bir travma yaşamaktadır.
Selim, Erdoğan ve Vural sebep oldukları vahşetin yavaş yavaş farkına varırlar. Kerim ise giderek büyüyen pişmanlıkla, acı içinde kıvranmaktadır. Fatmagül’den bir haber alamayan Mukaddes ise Rahmi’yi onu bulması için kasabaya yollar, ancak Rahmi’nin çabaları sonuçsuz kalır. Fatmagül’ün kayıp olduğu haberiyse, Mukaddes sayesinde balığa çıkan Mustafa’ya kadar ulaşır. Yaşadığı şokun etkisiyle konuşamayan Fatmagül, ifade veremez. Fatmagül’ün kimliği hakkında bilgi toplamaya çalışan jandarmalara en büyük ipucunu Ebe Nine gösterir. İzlerin takibi jandarmaları Yaşaranlar’ın Çiftliği’ne kadar götürür. Olayın araştırıldığını öğrenen Erdoğan, tüm suçluları bir araya getirir. Yakalanma korkusu Erdoğan’ı ve Selim’i harekete geçirir ve kurtuluşları için tek çare, Selim’in dayısı olan Münir’i görürler. Fatmagül’ün yaşadığı büyük felaketin en büyük delili yengesi Mukaddes’te saklıdır. Mukaddes eline geçen bu fırsatı hayatı için en iyi şekilde değerlendirmeye kararlıdır.



Fatmagülün suçu ne 3.bölüm,fatmagülün suçu ne 3.bölüm fragmanı,fatmagülün suçu ne 30 eylül özeti.

Hiç yorum yok: