Fatmagül (Beren Saat) ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


25 Ağustos 2010 Çarşamba

Fatmagül (Beren Saat)


Fatmagülün suçu ne dizisi oyuncularından Fatmagül rolünü oynayan Beren Saat. Fatmagülün suçu ne dizi oyuncuları. Beren Saat Fatmagül rolü.
Beren Saat (d. 26 Şubat, 1984) Türk dizi oyuncusu.

TED Ankara Koleji mezunudur.Başkent Üniversitesi'nde işletme konusunda ihtisas yaparken Türkiye'nin Yıldızları adlı, aktör ve aktris yetiştirip hafta sonu performanslarını değerlendiren yarışma programına katıldı. Bu programla birlikte yıldızı parladı. Yarışma programının ekibinde bulunan Tomris Giritlioğlu'nun kardeşi, ona Beren'den söz edince televizyon dizilerinin aranan yüzlerinden biri haline geldi.İlk olarak , Aşkımızda Ölüm Var isimli dizide Pervin'in (Ece Uslu) kardeşini canlandırdı.


İlk başrolünü Aşka Sürgün dizisinde oynayan oyuncu sonradan bir dönem dizisi olan Hatırla Sevgili'de ikinci başrolünü sergiledi. En son olarak Halid Ziya Uşaklıgil´in eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisinde oynamıştır. Bu dizide Bihter karakterini canlandırmaktadır. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ'un canlandırdığı Behlül karakteri ile yasak aşk yaşaması büyük ilgi görmüştür. Aşk-ı Memnu'daki rolü sayesinde popülerliğini artırdı.İlk sinema deneyimi Güz Sancısı olan Saat, Tomris Giritlioğlu ile tanıştığından dolayı[kaynak belirtilmeli] rol için teklif aldı ve birkaç senedir bu filmin çekilmesini beklediğinden dolayı filme uzunca bir süre hazırlandı.Bir çok dizide , önemli roller üstlendi.


Fatmagülün suçu ne dizi ekibi,fatmagülün suçu ne dizi oyuncusu,beren saat fatmagül rolü,

Hiç yorum yok: