Reşat (Musa Uzunlar) biyografisi, yaşı, boyu ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


3 Eylül 2010 Cuma

Reşat (Musa Uzunlar) biyografisi, yaşı, boyu


Fatmagülün suçu ne dizisini pek yakında kanald ekranlarında izlemeye başlayacağız. Reşat karakterini hepimizin yakından tanıdığı İskender Büyük karakterini canlandıran Musa uzunlar.
Musa Uzunlar
Doğumu 22 Nisan 1959 (1959-04-22) (51 yaşında)
Antalya
Eğitimi Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü
Etkin yılları 1985-
Musa Uzunlar (d. 22 Nisan 1959, Antalya), oyuncu.

Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun oldu ve Devlet Tiyatroları'da göreve başladı. Bursa, Ankara ve İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu ve yönetmen olarak görev aldı. Devlet Tiyatroları'ndaki yönetim görevlerinin yanı sıra Devlet Tiyatroları Spor Kulübü'nde ve Devlet Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV'da da yöneticilik yaptı.Devlet Tiyatroları'nda Bursa, Adana, Diyarbakır, Trabzon, Ankara ve İstanbul'da oyunlar yönetti. Ayrıca İzmit Şehir Tiyatrosu, Bakırköy Belediye Tiyatroları, Eskişehir Tiyatro Anadolu, Yeditepe Oyuncuları, Abdullah Şahin/Nokta Tiyatrosu, Tiyatro Ti, Ankara Maliye Tiyatrosu, Tiyatro Adam gibi topluluklarda ve Makedonya Üsküp Halklar Tiyatrosu ile Bulgaristan Rusçuk Devlet Tiyatrosu'da yönetmenlik yaptı. Özel ve ödenekli tiyatrolarda birçok oyunda oyuncu olarak da görev aldı.Hüzün Mahallesi Otobüsü ve Kaplumbağanın Ninnisi isimli iki oyun yazdı. Bunlardan ilki yayımlandı ve Devlet Tiyatroları'nda sahnelendi.Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Ana Sanat Dalı ve Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde eğitmenlik yaptı. Halen Haliç Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışmaktadır. Ayrıca sinema, televizyon ve dublaj çalışmaları da yapmaktadır. TOBAV İstanbul Şube Başkanı'dır.

(Bor İlçesi) Birçok dizi ve filmde rol almıştır.Kurtlar Vadisi Pusu‘da İskender Büyük rolünü canlandırmakta olan oyuncu dizinin sezon finalinde dizeden ayrılmıştır.

Rol aldığı oyunlar

* Ölüleri Gömün
* Kara Kaplı
* Ful Yaprakları
* Yaban
* Efrasıyab'ın Hikayeleri
* Haydutlar
* Urfaust

Oynadığı Diziler

* Kurtlar Vadisi Pusu - İskender Büyük
* Yağmur Zamanı - 2004 - Levent
* Merdoğlu - 2000
* Hayal Kurma Oyunları - 1999 - Annenin Sevgilisi
* Nilgün (2) - 1999 - Sinan
* Ateş Dansı - 1998 - Sinan
* Süper Baba - 1993 - Sinan
* Bütün Kapılar Kapalıydı - 1990
* Geçmiş Bahar Mimozaları - 1989

Musa uzunlar yaşı,musa uzunlar hayatı,musa uzunlar boyu,musa uzunlar kilosu.Fatmagülün suçu ne reşat kim.

Hiç yorum yok: