321 Pişir 11 Aralık izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


11 Aralık 2009 Cuma

321 Pişir 11 Aralık izle


Kanald yemekteyiz full hd seyret,kanald divx izle,yemekteyiz 3-2-1 pişir yemek tarifleri,

ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Gülperi Sonerman
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler : 1) Yürek 2) Patates 3) Patlıcan 4) Domates 5) Kadayıf
Yürek Kebap Tarifi
Yürek, temizlenip soğan ve sarımsak ile kızgın yağda sotelenir ve içerisine bir 1 çay kaşığı salça ilave edilir.Soteleme sonunda su ve baharat da eklenir.Ayrı bir kapta patates rendelenir ve kızgın yağda kızartılır. Sotelenen ve pişen yürek parçacıkları,servis tabağına alınarak , kızartılan patateslerin üzerine konur ve kaymaklı yoğurt ile servis edilir.

Patlıcan Salatası Tarifi
Patlıcan çatal ile delinip ocak üstüde közlenir.Ayrı kapda 1 yemek kaşığı zeytinyağı, 1 yemek kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı tuz ve karabiber karıştırılarak sos hazırlanır. Patlıcan, hazırlanan sosun içerisinde ezilir.İçerisine nar, ceviz, maydanoz, dereotu ve roka ilave edilerek servis edilir.

Cevizli Kadayıf Tarifi
Kadayıflar bir miktar şeker ile karıştırlır.Fırın tepsisine pekmez ve tereyağ sürülerek, şeker ile karışan kadayıfın yarısı konur. Ortasına ceviz serpiştirilir ve kadayıfın kalan diğer yarısı ile üstü kapatılır. En üstüne de minik parçacıklar halinde tereyağ konulur.180 derecelik fırında 10 dakika pişirilir.Fırından çıkardıktan sonra 1 bardak şeker ve 1 bardak suyu kaynatarak yapılan şerbetin bir kısmı üzerine dökülür.10 dakika geçtikten sonra tekrardan kalan şerbet dökülerek servis edilir.

ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Serhat Özkıray
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler :

1) Bal Kabağı 2) Patates 3) Kaşar Peyniri 4) Kıyma 5) Yeşil Biber
Bal Kabağı Çorbası Tarifi
Balkabakları ve patatesler soyularak küp küp doğranır. 1 adet kuru soğan sotelenir ve bal kabakları ile patates de eklenerek bir müddet daha sotelenmeye devam edilir. 3 bardak tavuk suyu tablet, tuz, karabiber ve arzuya bağlı olarak curry sos ile 2 diş sarmısak eklenir.Hazırlanan karışım kaynamaya bırakılır.Kabaklar yumuşadığında karışım blenderdan geçirilir. Krema ve maydanoz ile servis edilir.

Kıymalı Patates Tava Tarifi
Kıymalar soğan ile birlikte sotelenir. İçerisine ince kıyılmış biber, kimyon, sarımsak, bir miktar su, tuz ve karabiber de eklenerek pişmeye bırakılır. Diğer yandan patatesler bol tuzlu suda haşlanır ve rendelenir. Isıya dayanıklı fırın kabına önce kıyma sonra rendelenmiş patates koyulur ve üzerine kaşar peyniri rendelenerek, peynir eriyene dek fırında pişirilir. Servis ederken kalıptan çıkarılır ve kıyılmış maydanoz ile servis edilir.

Cevizli Kremalı Kabak Tatlısı Tarifi
Balkabakları ince ince dilimlenir ve 2 bardak suya 1 çay bardağı şeker, çubuk tarçın ve karanfil eklenerek kaynatılır. Kabaklar yumuşadığında ateşten alınır. Toz krem şanti, süt ve tarçın ile çırpılır ve servis anında kabakların üzerine ceviz rendesi ile beraber sunulur.




Yemekteyiz kanald videoları,yemekteyiz bugünkü bölümün tarifleri,

Hiç yorum yok: