321 Pişir 21 Aralık izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


21 Aralık 2009 Pazartesi

321 Pişir 21 Aralık izle


3-2-1 pişir yemek tarifleri,kanald 3-2-1 yemek programı
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Zahide Yetiş

ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Aytuğ Kolonkaya

Malzemeler : 1) Portakal 2) Tavuk 3) Patlıcan 4) Domates 5) Esmer Pirinç
Tavuk Çorbası
Tavuk Çorbası Tarifi
Tavuk göğüs, bir baş soğan, bir diş sarımsak ve maydanoz sapları ile beraber kaynatılarak pişirilir. Tavuklar piştikten sonra, kepçe yardımıyla tavuk ve sebzeler alınarak, rondo ile kıyma kıvamına getirilir. Tekrardan tavuk suyunun içerisine, çekilen tavuk ve sebzeler konarak kaynatılır.Ayrı bir kapta yoğurt, yumurta, limon suyu ve un karıştırılarak terbiye yapılır ve yavaşça çorbanın içerisine dökülerek karıştırılır.Son olarak çorbanın içerinse tuz, karabiber ve istenilen baharatlar da eklenerek servis edilir.

Fırında Portakallı Tavuk Tarifi
Kemiksiz olan tavuk butları bir kaba konur. Üzerine bir adet portakalın suyu, posası, taze baharatlardan; maydanoz, nane, tarçın,soğan ve sarımsak da konarak fırın poşeti ile 180 derecelik fırında 15 dakika pişirilir. Pişen piliçler, torbadan çıkarılır. Torbanın içerisinde kalan kırıntılar ve sulu karışım mutfak robotu ile çorba kıvamına getirilir. Piliçlerin üzerine hazırlanan karışım eklenerek,tencere içerisinde kaynatılır ve servis edilir.

Patlıcanlı Pilav Tarifi
Tencere içerisine 2 su bardağı esmer pirinç ile 3 su bardağı su konarak orta ateşte pişmeye bırakılır. Diğer yandan domates ve patlıcan küp küp doğranarak zeytinyağında sotelenir.Son olarak içersine sarımsak, kıyılmış dereotu, 1 su bardağı su eklenir ve hazırlanan pilav ile karıştırılır.Orta ateşte 15 dakika piştikten ve demlendikten sonra servis edilir.

Zeytinyağlı Patlıcan Tarifi
Patlıcan ince ince uzunlamasına, kesilir ve bir tencere içerisine, kabuğu soyulup doğranan domates, maydanoz, dereotu, bir diş sarımsak, 1 adet piyazlık doğranmış soğan, tuz, karabiber ve zeytinyağı ile birlikte konarak 15 dakika orta ateşte pişirilir.Servis edilirken soğuması beklenir.

Portakallı Tatlı Tarifi
Bir adet portakal ortadan kesilir. Suyu, tavada 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı esmer şeker ve 1 minik parça tarçın ile kaynamaya bırakılır.Az kalorili olan bu tatlı için krema yerine, 1 adet yumurta ve 1 yemek kaşığı kepekli un da tavaya eklenerek 10 dakika kaynatılır.Kaynadıktan sonra, suyu sıkılan portakal kabuğunun içerisine hazırlanan tatlı konur ve soğuyunca servis edilir.

Hiç yorum yok: