FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)
Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle
(FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)
Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle
29 Aralık 2009 Salı
3-2-1 Pişir 29 aralık izle
3-2-1 pişir 29 aralık videoları,3-2-1 kanald yemek programının görüntüleri,
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Özlem Bektaş
yarışmacımız hakkında
Malzemeler : Bonfile, Patates, Semizotu, Keçi Peyniri, Patlamış Mısır
Patates Çorbası Tarifi
2 adet patates ve 1 adet pırasa soylupadet orta kıyım soğan ile kavrulur.İçerisine 1 litre su ve yarım litre süt de eklenerek kaynamaya bırakılır. Piştikden sonra, rondo ile inceltillip,içerisine 1 küçük paket krema ile tekrar kaynatılır.Son olarak, tuz, karabiber ve kıyılmış dereotu ile tatlandırılarak servis edilir.
Keçi Peynirli Bonfile
Bonfileler, pirzola demiri ile dövülerek yaprak haline getirilir. Taze baharatlar ve keçi peyniri karıştırılarak , bonfilenin içerisine konur ve bohça şeklinde sarılır. Hazırlanan bonfile bohçası, önce una, sonra yumurtaya bulanıp, tava da ters düz edilerek az süreli pişirilir.Son olarak, ısıya dayanıklı fırın kabına alınan bonfile bohçası , 10 dakika daha pişirilerek servis edilir.
Keçi Peynirli ve Semizotlu Patates Püresi Tarifi
2 adet soyulmuş patates ince ince doğranarak haşlanır.Haşlanan patatesler, süzülerek püre kıvamına gelene kadar ezilir. İçerisine, ayıklanan semiz otu yaprakları,1 yemek kaşığı hardal,tuz ve karabiber ilave edilip iyice karıştırılır. Son olarak 1 yemek kaşığı krema ve maydanoz eklenerek servis edilir.
Semizotu Salatası Tarifi
Ayıklanmış 1 bağ semizotu ile 100 gram rendelenmiş keçi peyniri, yoğurt ile karıştırılır.İçerisine, ceviz, üzüm ve 1 diş ezilmiş sarımsak da ilave edilerek servis edilir.
Mısırlı Kek Tarifi
Bir kap içerisne,1 su bardağı patlamış mısır,1 çay bardağı un,yumurta,şeker ve yarım çay bardağı sıvı yağ konarak hamur hazırlanır. Hazırlanan kek hamuruna, 2 çay kaşığı da kabartma tozu eklenerek küçük veya ince kek kalıbımına dökülür. 170 derecelik fırında 20 dakika pişrilerek servis edilir.
ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Deniz Eren
yarışmacımız hakkında
Malzemeler :
Ispanak, Pirinç, Yeşil Elma, Ciğer, Çikolatalı Bisküvi
Karamelize Soğanlı Ciğer Sote
Kızgın yağda piyazlık doğranmış soğanlar iyice karamelize edilir, üzerlerine ciğer eklenir. Tuz ve karabiber eklendikten sonra ciğer suyunu çekene ve rengi koyulaşana dek pişirilir. Diğer yanda bir kaşık un ve biraz su karıştırılır, suyunu çeken ciğer üzerine eklenir, bir süre daha pişirildikten sonra üzerine sarmısak eklenir, karıştırılır. Son olarak servis esnasında üzerine kıyılmış maydanoz ve toz kırmızı biber eklenir. Arzuya göre kekik de kullanılabilir.
Ispanak Püresi Tarifi
Ispanak, susuz olarak üzerine tuz eklenerek haşlanır. Diğer yandan, tereyağı eritilerek un ile kavrulur ve üzerine süt eklenir. Kıvamlı bir beşamel sos haline geldikten sonra içerisine tavuk suyu tablet, karabiber ve toz kırmız biber eklenerek haşlanmış ıspanak ve 1 diş sarmısak ile birlikte mutfak robotundan geçirilir.Hazırlanan ıspanak püresi, sıcak olarak servis edilir.
Zeytinyağlı ve Dereotlu Pilav Tarifi
Zeytinyağı kızdırıldıktan sonra, rendelenmiş soğan ve dolmalık fıstık yağda kavrularak, üzerine pirinç eklenir. Pirinç renk alana dek kavrulur ve bire birbuçuk ölçek su eklenir.Son olarak, içerisine kuru üzüm,karabiber, tuz, dereotu, 1 adet et suyu tablet de eklenerek pilav suyunu çekene dek pişirilir. Demlendirildikten sonra üzerine, ince kıyılmış nane, dereotu,maydanoz eklenir ve sıcak veya soğuk olarak servis eidlir.
Elmalı Kıtır Tatlı Tarifi
Elmalar dilimlenerek kabuğuyla beraber küp küp doğranır. Fırın kabı yağlanarak içerisine elmalar dizilir ve üzerine esmer şeker ve tarçın serpilir.Hazırlanan elmalı karışımın üzerine krıılmış bisküviler (kakaolu veya sade), de eklenerek ,üzerine tereyağı ve az miktarda su ilave edilir.Elmalar pişene dek tatlı fırında bekletilir.Tatlının sosu için, toz krem şanti az miktarda süt ve tarçınla çırpılır.Fırından çıkan tatlının üzerine hazırlanan sos dökülülerek kuru üzüm ile süslenerek ılık olarak servis edilir.
3-2-1 pişir izle 29 aralık
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder