321 Pişir 17 Aralık izle,3-2-1 pişir 17/12/2009 yemek tarifleri ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


17 Aralık 2009 Perşembe

321 Pişir 17 Aralık izle,3-2-1 pişir 17/12/2009 yemek tarifleri


321 pişir 17 aralık bölüm videoları,3-2-1 hemen pişir yemek tarifleri,
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Ercan Balkan
yarışmacımız hakkında
Malzemeler : 1) Domates 2) Sosis 3) Kadayıf 4) Kaşar Peyniri 5) Karnabahar
Karnabahar Çorbası Tarifi
Karnabaharın göbekleri ayıklanıp kaynar suda haşlanır. Haşlanan karnabahar suyu ile birlikte robotta çekilir.Ayrı bir tencerede hazırlanan beşamel sos ve 1 su bardağı süt de robota ilave edilerek yavaş hızda 1 dakika çalıştırılır.Sonra tencereye alınarak kaynatılır.Son olarak tuz ve karabiber ilave edilerek servis edilir.

Sosisli Kadayıf Böreği Tarifi
Isıya dayanıklı fırın kabı yağlanarak kadayıfın yarısı içerisine konur.Ayrı bir tencerede yağ kızdırılıp içerisine salça, su,kekik,karabiber ve sosisler konularak pişirilir. Hazırlanan harç kadayıfın üzerine dökülür ve kalan kadayıflar üzerine konur.Beşamel sos hazırlanıp, kadayıfın üzerine dökülür. Domates dilimleri, rendelenmiş kaşar peyniri ve kırmızı toz biber ilave edilip 180 derecelik fırında pişirilerek servis yapılır.

Kadayıf Tatlısı Tarifi
100 gr kadayıf, önce 2 yemek kaşığı esmer şeker ile karıştırılır. Şeker ile karışan kadayıfın yarısı ayrılarak, bir kısmı, 1 tatlı kaşığı pekmez ve 1 tatlı kaşığı tereyağ ile yağlanan sufle kabının içine konur.İçerisine 1 yemek kaşığı ceviz de koyularak kalan kadayıf da üzerine konur ve sıkıca bastırılır. 200 derecelik fırında 15 dakika fırınlanır.Ayrı olarak 1 su bardağı su, 1 çay bardağı şeker ve çeyrek limon ile limon suyu ile şerbet hazırlanır.Hazırlanan şerbet fırından çıkarılan kadayıfın üzerine dökülür.Kalıptan çıkarılarak servis edilir.




ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Bengi Erçel
yarışmacımız hakkında
Malzemeler :

1) Penne Makarna 2) Böbrek 3) Armut 4) Kabak 5) Lor Peyniri

Yoğutlu Kabak Tarifi
Kabaklar şerit halinde soyulur. Bir kaba, 1 yumurta, 3 yemek kaşığı yoğurt, un, mısır unu ve arzu edilen baharatlar(karabiber, pul biber, nane, kimyon) ve tuz konarak karıştırılır. Kabaklar bu karışımın içerisine batırılır ve fritözde kızartılır. Servis edilirken üzerine sarmısaklı yoğurt ve dereotu eklenerek sıcak servis edilir.

Lor Peynirli Armut Tuzlusu Tarifi
Armutlar ortadan ikiye boylamasına kesilir.
Çekirdekleri çıkarılarak, içleri oyulur.Bir tencereye
az miktarda su ve nar ekşisi konur ve armut tencere içerisine konarak haşlanır. Diğer yandan lor peyniri,2 adet yumurta ile karıştırılır ve baharatlarla
harmanlanır. (pul biber, çörekotu, nane, kimyon ve taze baharatlar). Haşlanan armutlar içerisine lor peynirli
karışım doldurulur ve fırında peynir hafiften kızarana
dek pişirirlir. Servis ederken üzerine nar ekşisi ve
kıyılmış maydanoz eklenir.

Böbrek Yahnisi Tarifi
Kuru soğan az miktar yağda karamelize edilir.
Böbreklerin zarları ayıklanır ve üzerlerine birer çizik atılarak kızgın tavada soğanlarla beraber pişirilir. En son pişmesine yakın içerisine az miktarda hardal ve su eklenerek bir miktar daha pişirlir. Son olarak tuz, karabiber ve bol miktarda kekik de eklenerek sıcak servis yapılır.

Makarna Kızartması Tarifi
Makarna tuzlu suda haşlanır. Yumurta, mısır unu,
baharat ve taze baharatlar (nane ve özlellikle dereotu)
ve az miktarda tuz eklenerek karıştırılır.Makranalar bu
karışıma bulanarak fritözde kızartılır, sıcak servis edilir.

Armut Tatlısı Tarifi
Armut ortadan ikiye kesilir ve içi oyulur. Su, tozşeker, çubuk tarçın ve karanfille birlikte armut yumuşayana dek kaynatılır. Diğer yandan 2 adet yumurtanın akı
bir miktar pudra şekeri ile çırpılıp kar haline getirilir.
Bu karışımın içine rende ceviz ve kuru üzüm eklenir
ve yumuşamış armutların içerisine konarak fırında y
yumurta akları biraz renk alana dek pişirilir.
Servis edilirken üzerine tarçın serpilir.



Kanald de yayınlanan yemek programının bugünkü bölüm yemeklerinin tarifleri,3 2 1 pişir yemek programı 17/12/2009 tarihli bölüm videoları

Hiç yorum yok: