FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)
Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle
(FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)
Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle
4 Aralık 2009 Cuma
321 Pişir 4 Aralık izle
321 pişir 4 aralık full hd seyret,3-2-1 04/12/2009 video tekrarı izle
04 Aralık 2009 3-2-1 Pişir 18. Bölüm'de Pişirilen Yemek Tarifleri
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Çiçek Tatlıcı
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler : 1) Karnabahar 2) Hindi Eti 3) Dilimli Siyah Zeytin 4) Domates 5) Portakal
Karnabahar Çorbası Tarifi
Küçük boy karnabahar istenilen büyüklükte parçalara bölünür. Sebzenin gaz yapmasını engellemek için biraz su ilave ederek haşlanır. Haşlanan karnabahar robotta çekilip, içerisine 1 tatlı kaşığı nişasta ve 1 su bardağı süt karıştırılarak ilave edilir. Topaklanmaması için tel ile çırpılır ve sıcak olarak servis edilir.
Zeytinli ve Portakallı Hindi Tarifi
Küp küp doğranmış hindi göğsü soğan, sarımsak ve zeytinyağı ile sotelenir. İçerisine maydanoz, biberiye, az miktarda zeytin ve 1 tatlı kaşığı limon suyu ilave edilir.Sıcak olarak servis edilir.
Kaşık Salatası Tarifi
Domates kabuğu soyularak zar şeklinde doğranır ve aynı miktarda içerisine kuru soğan doğranarak ilave edilir.1 yemek kaşığı nar ekşisi, 1 tatlı kaşığı zeytinyağı, 1 tatlı kaşığı limon suyu, 1 tatlı kaşığı biber salçası karıştırılarak sos yapılır ve domatesli soğanlı karışıma eklenerek servis yapılır.
Portakallı Krep Tarifi
1 su bardağı un, yarım su bardağı süt,
2 yumurta ve 1 tatlı kaşığı pudra şekeri karıştırılarak krep hamuru hazırlanır. Hazırlanan krep hamuru teflon tavada az miktarda tereyağ ile pişirilir. Yarım su bardağı süt ve portakalın suyu kaynatılıp içerisine 1 çay kaşığı nişasta ve 1 çay kaşığı şeker ilave edilerek krema hazırlanır. Hazırlanan krema krep içerisine koyulur ve katlanarak servis edilir.
ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : İlgüç Kaytaz
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler :
1) Köftelik Kıyma 2) Kırmızı Lahana 3) Milföy 4) Havuç 5) Kayısı Reçeli
Köfteli Kebap Tarifi
250 gr kıyma, soğan, tuz ve karabiber yoğrulup yuvarlak yassı köfteler hazırlanır ve kızartılır.
Ekmekten 2 dilim kesilip, tavada tereyağı ile birkaç dakika sotelenir.Ayrı bir kapta domates ve biber salçası karıştırılıp, baharat ve sarımsak eklenerek kıvamlı bir sos hazırlanır.Servis tabağına önce ekmekler alınır ve üzerine yapılan sos gezdirilir. Son olarak üzerine köfteler dizilir ve yoğurtla servis yapılır.
Ilık Kırmızı Lahana Salatası Tarifi
Kırmızı lahana ve havuç rendelenerek tavaya konur.Soya sosu ve az miktarda zeytinyağı ile çok olmamak kaydıyla sotelenir. Balsamik sirke, tuz, ince kıyılmış reyhan ve maydanoz ile karıştırıp servis yapılır. ( İsteğe bağlı olarak piyazlık doğranmış soğan da eklenebilir. )
Kayısı Dolgulu Milföy Tarifi (Volovan)
Milföy hamurlarını fırında biraz yumuşattıktan sonra, daire halinde (bir bardak yardımı ile) kesilir.
Daire haline gelen hamurlar (daha ufak bir bardak yardımı ile) halka halka kesilir.Daire halindeki hamurların üzerine aynı boyuttaki halka hamurlar koyulur ve fırına atılır. Piştikten sonra kayısı reçeli, fındık ve pudra şekeri eklenerek servis yapılır.
321 hemen pişir yemek tarifleri,3-2-1 yemek listesi
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder