321 Pişir 3 Aralık izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


3 Aralık 2009 Perşembe

321 Pişir 3 Aralık izle


3-2-1 pişir 03 aralık bölümü seyret.321 pişir 03/12/2009 full hd seyret.

ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Başak Sönmez
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler : 1) Erişte 2) Dana Ciğer 3) Havuç 4) Patates 5) Vişne Reçeli
Erişteli Yoğurt Çorbası Tarifi
Erişteler haşlanarak, süzülür.İçerisine 1 su bardağı yoğurt, sarımsak, nane, 1 adet yumurta, 1 çay kaşığı limon suyu,tuz ve karabiber ilave edilir. Yapılan erişteli karışım, kaynar suya yavaş yavaş dökülür ve karıştırılarak 10 dakika kaynatılır. Sıcak olarak servis yapılır.

Karamelize Soğanlı Dana Ciğeri Tarifi
Ciğer una bulanır ve fritözde kızartılıp bir tabağa çıkartılır. Tavada, az miktarda yağda, yarım çorba kaşığı kırmızı biber hafifçe yakılır .Ayrı bir tavada ise kıyılmış soğanlar hafif ateşte şeker ile karamelize edilip tabağa konur. Ciğerler karamelize soğanların üzerine konur ve son olarak biberli yağ üzerine gezdirilir. İsteğe göre, kesilmiş soğan ve maydanoz karışımı ile servis edilir.

Baharatlı Patates ve Havuç Salatası Tarifi
1'er adet patates ve havuç, doğranıp, haşlanır ve süzülür. Ilık iken 2 yemek kaşığı zeytinyağı, bir tutam tuz, karabiber, pul biber, kekik,dereotu ve maydanoz ilave edilip servis yapılır.

Vişneli Ekmek Tatlısı Tarifi
Vişne reçeli süzülerek, suyu bir tavada ısıtılır. Evde bulunan ekmek ince dilim olarak kesilip ,tavadaki reçel suyunun içine atılır ve kısa süre kaynatılır.Servis tabağına; sırası ile önce ekmek üstüne reçel taneleri tekrar ekmek üzerine reçel taneleri konur ve krema ile servis edilir.

ŞEF : MELİS SADIKOĞLU
Yarışmacı : Rasim Akyalı
yarışmacımız hakkında >
Malzemeler :

1) İstavrit 2) Kaşar Peyniri 3) Lahana 4) Yufka 5) Nar
Peynirli İstavrit Tarifi
1 bardak süt, 2 yemek kaşığı un, 1 adet yumurta, ince kıyılmış maydanoz, 1 diş sarımsak, tuz ve karabiber bir kap içerisinde karıştırılır.Yıkanmış ve ayıklanmış istavritler, yapılan sosa batırılır ve kızgın yağda kızartılır. Diğer yandan 1 paket krema, az miktarda mayonez, taze baharatlar, tuz ve karabiberle karıştırılarak sos hazırlanır. Kızartılan istavritler yapılan sos ile servis edilir.

Lahana Yahnisi Tarifi
Kırmızı soğan yağda sotelenir. Üzerine ince kıyılmış lahana, 2 diş sarımsak, yarım bardak tavuk suyu ve lahana suyunu eklenerek suyunu çekene kadar pişirilir. Ilıkken lahana üzerine, sarımsaklı yoğurt ve ceviz dökülerek servis edilir.

Meyve Çanakları Tarifi
Yufkalar yuvarlak olarak kesilir ve yağlanmış yuvarlak fırın kaselerine çanak gibi yerleştirilir. Yufka çıtırlaşana dek fırında pişirilir. Diğer yandan kremşanti, süt ve tarçın ile koyulaşana dek çırpılır. Pişen yufka çanaklarının içerisine yapılan karışım yerleştirilir ve üzeri nar taneleri ile süslenerek servis edilir.

Peynirli Çıtır Yufka Tarifi
Yufkalar, şeritler halinde kesilir. Üzerine rende kaşar peyniri ve arzuya göre çörekotu, susam,karabiber,kırmızı biber gibi baharatlar konularak fırında kaşar peynir eriyene dek pişirilir ve servis edilir.



321 pişir 4 aralık bölüm videoları,321 hemen kanald pişir.

Hiç yorum yok: