Doktorum 4 şubat izle ,doktorum yemek borusu ve mide hastalıkları ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


4 Şubat 2010 Perşembe

Doktorum 4 şubat izle ,doktorum yemek borusu ve mide hastalıkları

Doktorum 4 şubat izle ,doktorum yemek borusu ve mide hastalıkları
4 Şubat Perşembe - "Yemek Borusu ve Mide Hastalıkları"

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum'da 4 Şubat Perşembe günü “Yemek Borusu ve Mide Hastalıkları” bütün ayrıntılarıyla ele alınacak.
İstanbul Tıp Fakültesi Gastroenteroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Kadir Demir ve Diyetisyen Dilara Koçak Doktorum’un stüdyo konukları.

Doktorum “Sabah Sporu” köşesiyle başlayacak. Sağlıklı Dans Eğitmeni Lale Rıoche’un müzik eşliğinde yaptıracağı egzersizle güne başlanacak.

Yemek borusunun beslenmedeki önemi, bu organın hastalıkları, korunma yolları ve belirtileri Doktorum’da konuşulacak. Ayrıca Prof. Dr. Kadir Demir yemek borusunu da etkileyen mide hastalıklarını, bu hastalıkların tedavi seçeneklerini de anlatacak.

Yemek borusu ve mide hastalıklarında hangi tür besinlerin tüketilmesi gerektiği, hastalıklardan korunmak için uyulması gereken beslenme şeklini Diyetisyen Dilara Koçak açıklayacak.

Obezite ve İç Hastalıkları Uzmanı Dr. Ayça Kaya ise “Sağlıklı Yaşam” köşesinde beslenirken yapılan hataları ve bunun sağlıklı alternatiflerini sıralayacak.

Uzman konuklar ayrıca, hem stüdyo konuklarının hem de canlı telefon ve mail yoluyla Doktorum’a ulaşan izleyenlerin sorularını yanıtlayacak.

Prof. Dr. Kadir Demir
İstanbul Tıp Fakültesi
0212 414 20 00
Mua: 0 212 571 47 88

Diyetisyen Dilara koçak
Mezura
0212 240 15 10
Dr. Ayça Kaya
Mua: 0216 385 55 34

Hiç yorum yok: