Beyaz Show 26 Şubat izle,beyaz şov veda film izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


26 Şubat 2010 Cuma

Beyaz Show 26 Şubat izle,beyaz şov veda film izle

Zülfü Livaneli ve “Veda” filmi oyuncuları bu hafta “Beyaz Show”da!

Zülfü Livaneli, Hüseyin Turan, Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Özge Özpirinççi, Serhat Kılıç, Kağan Olcay ve Demir Demirkan bu hafta “Beyaz Show”a konuk oluyor.

“Beyaz Show”a bu hafta; “ ölüme meydan okuyan bir kuşağın hikayesi” sloganıyla sinemalarda gösterime giren ve bir Atatürk filmi olan “Veda”nın yazar ve yöneteni Zülfü Livaneli, filmin başrol oyuncularından; Dolunay Soysert, Sinan Tuzcu, Özge Özpirinççi ve filmde Atatürk’ün çocukluğunu oynayan Serhat Kılıç ile türkülerin usta yorumcularından Hüseyin Turan ve müzik dünyasının önemli isimlerinden Demir Demirkan konuk oluyor.
Büyük usta Zülfü Livaneli ve oyuncularının “Veda” filmi ile ilgili merak edilenleri anlatacakları, Hüseyin Turan’ın birbirinden güzel türküler seslendireceği programda, Demir Demirkan da sohbetleriyle geceye renk katacak.
Beyaz’ın canlı yayın sürprizleriyle daha da renklenen programda ayrıca, Histandup, Beşi Bir Yerde, Şomağızlılar, Şarkı Saçlamatmaca, B.A.S (Birbirimizin Arkasına Saklanmayalım) görüntüleri ekrana gelecek.

Hiç yorum yok: