6 Şubat 2010 Cumartesi Kanal 7 Full Hd izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


6 Şubat 2010 Cumartesi

6 Şubat 2010 Cumartesi Kanal 7 Full Hd izle

6 Şubat 2010 Cumartesi Kanal 7 Full Hd izle
KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

  1. 06:30 KANAL 7’DE SABAH
  2. Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.
  3. 08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR
  4. Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
  5. Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor.
  6. 08:30 YETENEK AVCISI ( T )
  7. 10:30 TÜRK FİLMİ
  8. 12:30 TV FİLMİ ( T )
  9. 13:10 YAŞAYAN EKONOMİ
  10. Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.
  11. Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.
  12. İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.
  13. 14:00 TV FİLMİ ( T )
  14. 15:00 SERDEM’İN MUTFAĞI
  15. SERDEM COŞKUN’DAN LEZZETLİ TARİFLER
  16. Birbirinden lezzetli yemek tarifleri ile Serdem’in mutfağı, hafta sonu ekranında pratik tarifleri, sıra dışı lezzetleri izleyenlerle paylaşıyor. Canlı yayında leziz yemekler hazırlanırken bir yandan da konuklarla tadına doyulmaz sohbetler yapılıyor. Serdem’in Mutfağı’nda her hafta birbirinden ilginç püf noktaları veriliyor ve güzel yemek yapmanın sırları paylaşılıyor. Programda leziz yemeklerin yanı sıra değerli sanatçılarla hafta sonu ekranına ayrı bir lezzet katılıyor. Sevilen şarkıların seslendirileceği programda keyifli dakikalar yaşanıyor. Serdem’in Mutfağı Cumartesi - Pazar günleri ilginç sürprizleri, leziz yemekleri ve sevilen sanatçı konuklarıyla 15:00’te Kanal 7 ekranlarında.
  17. 18:00 TÜRK FİLMİ
  18. 20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ
  19. Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.
  20. 21:00 MAHMUT TUNCER SHOW
  21. Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor.
  22. Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.
  23. Mahmut Tuncer Show Cumartesi akşamları 21.00’da Kanal 7’de.
  24. 00:10 TV FİLMİ ( T )
  25. 01:20 HABER MARATONU 6 Şubat 2010 Cumartesi Kanal 7 Full Hd izle

Hiç yorum yok: