321 Pişir 10 şubat ,3-2-1 10 şubat 2010 çarşamba izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


10 Şubat 2010 Çarşamba

321 Pişir 10 şubat ,3-2-1 10 şubat 2010 çarşamba izle

321 Pişir 10 şubat ,3-2-1 10 şubat 2010 çarşamba izle
ŞEF : ZEKİ KARA
Yarışmacı : Ecem Uzun
yarışmacımız hakkında
Malzemeler : Karides, Patates, Konserve Bezelye, Havuç, Bitter Çikolata

Bezelye Çorbası Tarifi
Büyük bir tencere içerisinde ince kıyılmış 1 kuru soğan ve küp küp doğranmış 1 patates orta ateşte soğanlar yumuşayıncaya kadar pişirilir. İçerisine 1 dal taze kekik ile 1 konserve bezelye ilave edilir, 2-3 dakika sonra 1 adet et bulyon ile beraber 4 su bardağı su eklenir ve patatesler iyice yumuşayıncaya kadar pişirilir, ateşten alınır ve 4 çorba kaşığı krema ve 1/2 bağ dereotu eklenerek blender yardımı ile iyice pürüzsüz oluncaya dek çekilir.

Çin Usulü Karides Sote Tarifi
2 adet soğan piyazlık şekilde incecik doğranır, 1 havuç ince ince dilimlenir, 1 patates kup kup doğranır ve tuzlu suda haşlandıktan sonra soğutulur. Bütün bu malzeme 3 diş ince kıyılmış sarımsak ile beraber wok tavasında harlı ateşte sotelenir. Sebzeler karamelize olunca karidesler eklenir ve iyice kızarana kadar sotelenir, karidesler pişmeye yakın soya sos, susam yağı, taze fesleğen eklenir ve afiyetle servis edilir.

Havuçlu ve Çikolatalı Kek Tarifi
2 Havuç rendenin kalın tarafı ile rendelenir ve büyük bir karıştırma kabına alınır, içerisine 1 su bardağı esmer şeker, 1 su bardağı un, 4 yumurta, 1 çay kaşığı tarçın, 1 çay bardağı sıvıyağ ve çok az süt beraber çırpılır, icine kalın dövülmüş bir su bardağı ceviz atılır ve yağlanıp unlanmış fırın kalıbına dökülür. 180 derecelik fırında 15 dakika pişirilir. kucuk bir tencerede 100 gram krema ısıtılır, içine bir paket çikolata kırılır ve kısık ateşte eritilir. fırından çıkan kekin üzerine hazırladığımız sos dökülür ve soğuyunca servis edilir.

Patates Salatası Tarifi
1 adet patates küp küp doğranarak tuzlu suda haşlanır, süzdükten sonra bir karıştırma kabına alınır ve üzerine 1 çorba kaşığı yoğurt, 1 tatlı kaşığı mayonez, 1 çay kaşığı hardal, ince kıyılmış maydonoz ve dereotu eklenir, iyice karıştırılır ve oda sıcaklıgında servis edilir.


ŞEF : YASEMİN
Yarışmacı : Murat Kubat
yarışmacımız hakkında
Malzemeler :

Konserve Haşlanmış Nohut, Kemikli Kuzu Eti, Erişte, Domates, Kurutulmuş Kayısı

Etli Nohut Yanhisi Tarifi
Tencere içerisinde, parçalara ayrılmış 200 gr kemikli kuzu eti ve 1 baş doğranmış kuru soğan yağ koymadan kavrulur.Sonradan içerisne,2 diş sarımsak, taze biberiye, taze kekik, tuz, karabiber ve su da ilave edilerek kaynamaya bırakılır. Son olarak haşlanmış 1 çay bardağı nohut ilave deilir ve 20 dakika pişirip servis edilir.Afiyet olsun.

Fesleğenli Erişte Tarifi
Tencere içerisinde kaynayan suya 1 çorba kaşığı tuz ve az miktarda sıvı yağ konularak erişteler haşlanır.Fesleğen sos için;2 su bardağı fesleğen yaprakları yıkanarak, blenderdan geçirilir. 1 kahve fincanı toz permasan peyniri, yarım su bardağı zeytinyağı, 2 yemek kaşığı çam fıstığı ve 2 diş dövülmüş sarımsak da blendırdan geçirilerek, fesleğenler ile karıştırılır.Hazırlanan sos tava içerisnde ılık hale getirilerek, erişte ile karıştırılır ve servis edilir.Afiyet olsun

Kayısı Hoşafı Tarifi
8-10 adet kayısı, yarım avuç üzüm kurusu,3 yemek kaşığı şeker, 1minik parça çubuk tarçın ve 1 adet karanfil tencere içerisnde su ile kaynatılarak hoşaf haline getirilir ve blender ile de çekilerek servis edilir.Afiyet olsun. 321 Pişir 10 şubat ,3-2-1 10 şubat 2010 çarşamba izle



1 yorum:

ecem uzun dedi ki...

3 2 1 PİŞİR DE KAZANDIGIM ÇEK HALA GELMEDİ... HİÇ YAKISTIRAMADIM KANAL D YE INSANLARIN DUYGULARIYLA OYNUYOR.