Kanal7 12 Kasım izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


11 Kasım 2009 Çarşamba

Kanal7 12 Kasım izle


Kanal7 dizileri,kanal7 canlı yayın akışı sayfası,kanal7de bugün yayınlanan diziler.
KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

06:30 KANAL 7’DE SABAH

Kanal 7, sabah kuşağıyla da objektif ve kaliteli haberlerini daha geniş kitlelere ulaştırmaya devam ediyor... Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere aktarırken yeni bir güne ve gelişmelere de hazırlıyor. Hafta içi Tümer Doğru’nun sunduğu Kanal 7’de Sabah’ı haftasonları Banu Taviloğlu ekrana taşıyor.


08:10 TV FİLMİ ( T )

09:20 NUR ERTÜRK’LE HER SABAH

NUR ERTÜRK’LE HER SABAH SABAH PROGRAMLARINDA BİR KLASİK OLDU!

Sabahların neşesi, ekranların en uzun soluklu sabah kadın programı Nur Ertürk’le Her Sabah birbirinden değerli konuklarla izleyenleri eğlendirmeye ve bilgilendirmeye devam ediyor.


Nur Ertürk sabah kuşağının sevilen programı Nur Ertürk’le Her Sabah’ta birbirinden değerli sanatçı konuklarla kulakların pasını silerken, uzman konukların katılımıyla sağlık konuları ve toplumsal sorunlar hakkında izleyenleri bilgilendiriyor. Halkın Starları bölümünde ise yine sesine güvenenlere stüdyoda yapılan ses yarışmasında seslerini duyurma fırsatı doğacak. Eğlence devam ederken birbirinden lezzetli yemeklerin tarifleri izleyenlerle paylaşılıyor. Şarkılar, türküler ve mutlu yaşamın incelikleri Nur Ertürk’le Her Sabah’ta.

Her gün farklı konu ve konuklarla ekrana gelen Nur Ertürk’le Her Sabah hafta içi her gün 09:20’de Kanal 7 ekranlarında.

12:30 ÖĞLE HABERLERİ

Gün ortasında yaşanan sıcak gelişmeler Öğle Haberleri farkıyla Kanal 7 ekranlarında. Banu Taviloğlu’nun sunduğu Öğle Haberleri, her gün günün ortasında güne damgasını vuran gelişmelerle karşınızda. Gün ortasında yurttan ve dünyadan en son haberler, siyaset ve ekonomideki sıcak gelişmeler canlı bağlantılarla ekrana geliyor.

12:40 ÇİZGİ FİLM

13:00 EBRU İLE PAYLAŞTIKÇA

HAYATIN İÇİNDEN GERÇEK YAŞAM ÖYKÜLERİ…

Başarılı sunucu Ebru Gediz yeni yayın döneminde yine gülen yüzü ve samimi sohbetiyle Kanal 7 ekranında. “Ebru İle Paylaştıkça’da mutluluklar, hüzünler, acılar ve hayata dair her şey yine canlı yayında izleyenlerle paylaşılıyor. Ebru Gediz sürprizlerle dolu programı ve birbirinden değerli konuklarıyla Ebru ile Paylaştıkça’da izleyenleriyle buluşuyor.

Başarılı sunucu Ebru Gediz’in sunumuyla ekrana gelen Ebru İle Paylaştıkça, hayata dair her şeyi izleyenlerle paylaşıyor. Sohbetlerin doyasıya yaşandığı programda şiirler, türküler okunuyor, yaşanmış ibret dolu öykülere yer veriliyor. Sanatçı konukların da ağırlandığı programa birbirinden değerli sanatçılar en sevilen eserleri ile canlı yayına konuk oluyor. Ebru Gediz’in sımsıcak sohbeti ve hayatın içinden gerçek yaşam öyküleri hafta içi her gün Ebru İle Paylaştıkça’da.

Şarkılar, türküler, şiirler ve yaşam öyküleri hafta içi her gün 13:00’da Ebru İle Paylaştıkça’da Kanal 7 ekranlarında.


16:00 TV FİLMİ ( T )

17:00 İKBAL GÜRPINAR’LA HAYATIN İÇİNDEN

HAYATIN İÇİNDEN MANZARALAR İKBAL GÜRPINAR’LA KANAL 7’DE

Size gerçekten değer veren, sizinle ağlayan, sizinle gülen, samimi, dobra bir yapım Hayatın İçinden’le hayattan uzak kalmayın! İçten seslenişleriyle milyonların gönlünde taht kuran İkbal Gürpınar, güçlü bir ekiple bundan böyle Kanal 7 ekranlarında. Gürpınar, sizin sesiniz, soluğunuz olmak için Hayatın İçinden’le yeniden sizlerle.

Kanal 7 Program Dairesi ve deneyimli bir ekibin ortak hazırladığı Hayatın İçinden programında her gün canlı yayında gündemi meşgul eden hayatın içinden olaylara, haberlere biraz daha yakından bakılıyor ve sorunlara çözüm aranıyor. Kangrene dönüşen sağlık sorunlarından, gençleri zehirleyen uyuşturucu tuzaklarına, yaşam hakkı tanımayan töre çıkmazından, kuşak çatışmalarına, demokratik açılımdan terör mağdurlarına, kör düğüme dönüşmüş sorunlara çözüm aramaktan, alkış tutulacak başarı öykülerine kadar hayatın her alanında size ilginç gelen ne varsa bu programda ele alınıyor. Canlı yayında taraflar konuşacak, uzmanların yorumlarıyla sorunlara çözüm aranıyor.

İkbal Gürpınar’ın sunumuyla ekrana gelen insan manzaralarının ve ilginç hayat hikayelerinin konu edildiği programda ilk ağızdan anlatılacak olan sorunlar stüdyoda derinlemesine ele alınıyor, kim suçlu kim suçsuz ortaya çıkıyor. Usta yayıncı İkbal Gürpınar hafta içi her gün 17.00’de Hayatın İçinden haberlerle Kanal 7’de… Hayattan uzak kalmayın!



20:00 KANAL 7 HABER SAATİ

Erhan Çelik’in sunduğu, usta gazeteci Fehmi Koru’nun yorumlarıyla katıldığı

Kanal 7 Haber Saati, gündemin en önemli olaylarını, son dakika gelişmelerini kısacası Türkiye ve dünya gündemini her akşam saat 20.00’de ekranlarınıza taşıyor.


21:00 TÜRK SİNEMASI “BEN BİR GARİP KELOĞLANIM”

Halkını, Şeytane Sultan’ın kötü yönetimine karşı savunan Keloğlan’ın müthiş mücadele öyküsü Kanal 7 ekranlarında... Gözü pek, aklı fikri tek keleş oğlan kaçırdığı keçisini bulmak için yola çıkar. Keçisini bulmasına bulamaz ancak yolda karşılaştığı küçük dostu Bicirik’le birlikte yolu saraya düşen Keloğlan’ı bir çok sürpriz beklemektedir. Saraya giren Keloğlan ve büyülü cüce Bicirik, ülkeye zulmeden Şeytane Sultan’nın yaptıklarına karşı boş durmayacaklardır. Yönetmen: Süreyya Duru, Oyuncular: Rüştü Asyalı, Biricik, Saadet Gürses, Rengin Arda, Yapım: 1976-Türkiye, Tür: Komedi


22:50 TÜRK SİNEMASI “MERAKLI KÖFTECİ”

Seyyar köftecilik yapan iyi niyetli ama çok meraklı Şaban bir gün zor durumdaki bir kıza yardım etmek isterken kendisini onunla evlenmiş bulur. Kızın akrabaları boşanırsa kızın mirasına konacaklardır. Şaban’ın akrabaları ise evli kalması ve bir çocuk yapmaları halinde mirasa konacakları hayalini kurmaktadırlar. İki arada bir derede kalan meraklı köfteci Şaban ise giderek kıza aşık olur.

Yönetmen: Ergin Örbey Oynayanlar: Kemal Sunal, Gölgen Bengü, Şevket Altuğ, Hulusi Kentmen, Ali Şen Yapım Yılı: 1976


01:15 HABER MARATONU



Kanal7 12 kasım bölümleri,kanal 7 dizisi izle,kanal yedi yarınki bölümü,kanal7.com canlı seyret,kanal7 online canlı yayın izle.

Hiç yorum yok: