Çat Kapı Full Hd izle 21 Kasım ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


21 Kasım 2009 Cumartesi

Çat Kapı Full Hd izle 21 Kasım


Çat kapı 21 kasım video tekrarı,çat kapı 21/11/2009 tarihli bölüm içeriği,çat kapı 21 kasım sevda sdemirelin evine gittiği bölüm videoları.
‘Çat Kapı’ bu hafta Sevda Demirel’in evinde!

Ekranların zıpır ve de kıpır kıpır sunucusu Defne Joy Foster, Sevda Demirel’in evine konuk oluyor. Şov dünyasının renkli simalarından biri olan Sevda Demirel’in baştan aşağı değişen yaşamını mercek altına alan Defne Joy Foster, 21 Kasım Cumartesi günü yine sürprizlerle dolu bir programa imza atıyor.

Araştırmacı-karıştırmacı program sunucusu Defne Joy Foster, 21 Kasım’da Sevda Demirel’in Maltepe’deki evine “Çat Kapı” gidiyor. Şov dünyasının renkli simalarından biri olan Demirel’in baştan aşağı değişen yaşamını mercek altına alan Foster, her zaman olduğu gibi yine evi karış karış gezerek bakılmadık köşe bucak bırakmıyor.

Cesur giyim tarzı, söyledikleri ve yaşadıklarıyla bir zamanlar magazin gündeminden düşmeyen Sevda Demirel’in yeni yaşamını keşfeden Defne Joy Foster, Demirel’le keyifli bir sohbete imza atmayı da unutmuyor. Hande Ataizi’ne attığı tokatla hafızalara kazınan Sevda Demirel, oyuncuya olan öfkesini yenip yenemediğini Defne Joy’a anlatıyor. Ataizi ile yıllar sonra Bodrum’da karşılaşınca ne yaptığını da ilk kez “Çat Kapı” kameralarına açıklayan Sevda Demirel, özel hayatıyla ilgili samimi itiraflarda da bulunuyor.

Boksör sevgilisinden neden ayrıldığını, bir ilişkiden neler beklediğini ve içindeki çocuk özlemini Defne Joy’la paylaşan Demirel, çocuk sahibi olmak için nasıl bir yol izleyeceğini de yine ilk kez “Çat Kapı”da açıklıyor. Bir zamanlar cesur kıyafetleriyle erkeklerin hayallerini süsleyen Sevda Demirel’in aksesuarlarını ve ayakkabılarını inceleyen Defne Joy Foster, güzel şarkıcının artık neden dekolteden kaçındığını da sormadan edemiyor.

Sevda Demirel ve Defne Joy’la güzellik, annelik ve kadın olmak üzerine keyifli bir sohbet ve bol kahkaha dolu “Çat Kapı”, 21 Kasım Cumartesi günü saat 10.40’da Star TV ekranlarında.
Çat kapı full hd izle,çat kapı 21 kasım full hd bölüm görüntüleri.

Hiç yorum yok: