Kültür Aşı 21 Kasım Full Hd izle,kültür aşı 100.bölüm izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


21 Kasım 2009 Cumartesi

Kültür Aşı 21 Kasım Full Hd izle,kültür aşı 100.bölüm izle


Kültür aşı programı full hd seyret,kültür aşında bu hafta tekrarı youtube video tekrarı,Kültür aşında 100.bölüm videoları seyretmek.
21 Kasım 2009 Cumartesi 12:15
Sofra Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Esra Düzdağ ve Yazı İşleri Müdürü Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu Kültür Aşı, geçmişten günümüze birbirinden lezzetli yemeklerin bölgesel farklılıklarını izleyicilerle paylaşıyor. Kültür Aşı, pilavdan dolmaya, mantıdan helvaya, Anadolu'nun zengin lezzetlerinin ortaya çıkış hikayelerini, yörelerine göre hazırlanış ve sunum biçimleri ekranlarınıza getiriyor... Bu lezzet dolu macerayı kaçırmayın!

Esra Düzdağ ve Neslihan Demir'in hazırlayıp sunduğu Kültür Aşı bu hafta 100. bölümüyle ekrana geliyor.

100 haftayı geride bırakmanın şerefine, her zamankinden biraz daha farklı ve özel bir bölüm hazırlayan Kültür Aşı ekibi, öncelikle geçmiş bölümlere ait kamera arkası görüntülerle izleyicileri biraz gülümsetecek. Ardından da ekranlardan görmeye aşina olduğunuz ünlü isimler, mutfağa girip Kültür Aşı izleyicileri için, kendi seçtikleri özel yemekleri hazırlayacak.

Öncelikle sanat dünyasının sempatik isimlerinden, aynı zamanda sadık bir Kültür Aşı izleyicisi olan Berna Laçin, kendi elleriyle "Kuru Patlıcan Dolması" yapacak. Ardından, mutfak konusunda hayli deneyimli olan Coşkun Aral'ın "Perde Pilavı" gibi meşakkatli bir yemeğe kısa sürede ve büyük bir hünerle hazırlamasına şahit olacaksınız. Ve son olarak, Binbir Gece'nin ardından Kapalıçarşı dizisindeki rolüyle pek çok kadın hayran kazanan genç ve yetenekli oyuncu Mert Fırat, "Pırasalı Patatesli Somon" hazırlayacak.

Ayrıca, programda "anlatıcı" rolündeki Esra Düzdağ ve "seferi" olarak görmeye alıştığınız Neslihan Demir, bu özel bölümü yan yana gelerek birlikte sunacaklar.
Atv kültür aşı programı 100.bölüm.

Hiç yorum yok: