321 Pişir 20 Kasım izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


20 Kasım 2009 Cuma

321 Pişir 20 Kasım izle


3-2-1 pişir bugünkü bölüm konukları,321 yemek tarifleri,
Yarışmacı : Ebru Akdoğan

Malzemeler : 1) Basmati Pirinç 2) Ispanak 3) Domates 4) Krem Peynir 5) Mandalina
Domatesli Pilav Tarifi
Kaynar suya basmati pirinç atılır ve 8 dakika haşlanarak, süzülür. Ayrı bir tavada, 1 adet domatesin rendesi ve 1/4 kuru soğan kavrulur. İçerisine 1 çay kaşığı domates salçası, kuş üzümü, nane ve maydanoz konularak sos hazırlanır.Hazırlanan sosa,süzülen pirinçler,bir miktar tuz,karabiber ve tereyağ eklenerek servis edilir.

Ispanaklı Domates Dolması Tarifi
Domates, kabuğu sıcak suda 1 dakika bekletilerek soyulur. İç harç için; soğan ve ıspanak sotelenir ve mutfak robotu ile inceltilir. İçerisine 1 tatlı kaşığı krem peynir konur. Domatesin içi oyulur ve iç harç domatesin içine yerşetirilir. İster fırınlanarak, ister soğuk olarak servis edilir.

Ballı Çörek Tarifi
1 su bardağı un, 1 su bardağı süt, 1 adet yumurta, 2 yemek kaşığı sıvıyağ, 1 çay kaşığı toz şeker ve yarım çay kaşığı tuz bir kap içerisinde karıştırılır. Karışım buzdolabında 1 saat bekletilir. Buzdolabından çıkarılan karışıma yarım paket kabartma tozu eklenip karıştırılır. Tavaya bir miktar yağ konup,kızdırılır. Hamurdan 2 yemek kaşığı ya da küçük bir kepçe alıp tavaya konur. Üzerinde kabarcıklar çıkana kadar bir yüzü pişirilir.
Spatula ile ters çevrilip diğer yüzü de pişince; sıcakken üzerine bal dökülerek servis yapılır.
Yarışmacı : Serhat Gürsoylu

Malzemeler :

1) Ciğer 2) Kuskus Makarna 3) Pancar 4) Kereviz 5) Kuru İncir
Arnavut Ciğeri Tarifi
300 gram Arnavut ciğeri soğuk suda yıkanır ve kurulanır. Bir kase içerisine un, karabiber, tuz ve arzuya göre kimyon konur. Ciğerler; çırpılmış 1 adet yumurtaya ve sonra unlu karışıma batırılarak fritözde kızartılır. Kuru kırmızı soğan, sumak ve maydanoz eklenerek servis edilir.

Cevizli Kereviz Salatası
1 adet kereviz, 1 adet limon suyunun içerisine rendelenir. 3 kaşık yoğurt, 1 yemek kaşığı mayonez ve 1 avuç ceviz rendesi ve zeytinyağı da eklenerek karıştırılır. Arzuya göre toz zencefil de eklenir. Hazırlanan salata, bütün ceviz ve maydanoz ile servis edilir.

Pancarlı Kuskus Tarifi
1 paket kuskus makarna tuzlu suda haşlanır. İçerisine küp küp doğranmış pancarlar eklenir. Haşlanan kuskusun suyu süzülür ve zeytinyağı eklenir. Sarımsaklı yoğurt ve ince kıyılmış nane ile servis edilir.

İncir Tatlısı Tarifi
Kuru incirlerin içi yarılır. Bir tencereye esmer şeker, su, çubuk tarçın ve karanfil atılarak kaynatılır. İçerisine incirler de eklenir.(Arzuya göre vanilya da eklenir). İncirler yumuşayana dek haşlanır ve yumuşayan incirlerin içerisine ceviz ve badem yerleştirilir. 1 paket krema, bal ve tarçın koyulaşana dek çırpılır ve incirler ile beraber servis edilir.
321 pişir kanald full seyret,

Hiç yorum yok: