ibo Show 15 Kasım izle,ibo şov izle 15/11/2009 ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


15 Kasım 2009 Pazar

ibo Show 15 Kasım izle,ibo şov izle 15/11/2009


ibo şov seyret,ibo showun 15 kasım konukları,ibo show 15/11/2009 tarihli bölüm videoları,ibo şov dün akşamki bölüm videoları,Bu pazar akşamı da İBO Show bomba gibi bir programla Star TV izleyicilerinin karşısına geliyor. 18. yılına giren efsane Show’un bu haftaki bölümünde İbrahim Tatlıses’in konukları arasında yepyeni şarkılarıyla hayranlarıyla buluşacak olan İsmail YK ve sevilen komedyen Yavuz Seçkin yer alırken, beklenmedik sürprizler de izleyicileri bir kez daha coşturuyor.

Pazar akşamlarının vazgeçilmez programı İBO Show, 17 yılı geride bırakıp, bomba gibi bir programla 18. yılına giriyor. Her programında Star TV izleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti çeken İbrahim Tatlıses, bu kez yepyeni şarkılarıyla hayranlarıyla buluşacak olan İsmail YK ve sevilen komedyen Yavuz Seçkin gibi müthiş konuklar ağırlıyor.

15 Kasım Pazar akşamı İBO Show’da İsmail YK yepyeni albümündeki bomba gibi şarkılarıyla ilk kez hayranlarıyla buluşurken, birbirinden komik tiplemeleriyle ünlü komedyen Yavuz Seçkin de izleyicileri kahkahalara boğuyor.
İbrahim Tatlıses’in keyifli sohbeti ve unutulmaz şarkıları ve ünlü oryantal Didem’in muhteşem dans şovuyla renklenecekibo show 15 kasım konukları,ibo shovun dün akşamki misafirleri.

Hiç yorum yok: