ibo Show 1 Kasım izle,ibo şov izle 01 Kasım ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


1 Kasım 2009 Pazar

ibo Show 1 Kasım izle,ibo şov izle 01 Kasım


ibo şov 1 kasım izle,ibo show yeni sezon bölümleri.
İBO Show Efsanesi 17. yılında son sürat devam ediyor!

1 Kasım Pazar akşamı İBO Show yine dopdolu, yine eğlenceli, yine keyifli. 17 yıldır çizgisini sürdüren İBO Show'un bu haftaki konukları ünlü tenor Hakan Aysev , olay yaratan Kolpaçino filminin mimarı ünlü komedyen Şafak Sezer ve en güzel şarkılarıyla Hatice izleyicileri yine müziğe ve kahkahaya boğacak.

Pazar akşamlarının vazgeçilmez programı İBO Show ile 17 yıldır yaşayan bir efsane yaratan ve her programında Star TV izleyicilerine eşsiz bir müzik ziyafeti çeken İbrahim Tatlıses, 1 Kasım’da ünlü tenor Hakan Aysev’i, olay yaratan Kolpaçino filminin mimarı ünlü komedyen Şafak Sezer’i ve şarkıları dillerden düşmeyen Hatice’yi ağırlıyor.

1 Kasım Pazar akşamı İBO Show’da 29 Ekim’de vizyona giren ve daha vizyona girmeden önce adından söz ettiren Kolpaçino filminin mimarı Şafak Sezer filmle ilgili bilgiler verir ve izleyicileri neşeye boğarken, ünlü tenor Hakan Aysev de eşsiz bir müzik ziyafeti çekecek. 1 Kasım’da İBO Show'u şarkılarıyla coşturacak Hatice'nin yanı sıra ünlü oryantal Didem de programa tat katacak.
ibo show 01/11/2009 tarihli bölüm videoları,ibo şov dün akşamki bölümü,online ibo shov izle,ibo şovun dünkü bölümünü seyret hele.

Hiç yorum yok: