Fenerbahçe - Steaua Bükreş 5 Kasım maçı golleri,maç özeti ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


4 Kasım 2009 Çarşamba

Fenerbahçe - Steaua Bükreş 5 Kasım maçı golleri,maç özeti



Fener stea bükreş maçı golleri,geniş özeti, fenerin 4 kasım maçı
Fenerbahçe - Steaua Bükreş - 22:05

Şampiyonlar Ligi maçlarıyla izleyicilerine dolu dolu bir futbol heyecanı yaşatan Star TV, futbol tutkunu izleyicilerine bir jest yaparak bu kez de UEFA Avrupa Ligi’nde oynanacak Fenerbahçe–Steaua Bükreş maçını 5 Kasım Perşembe akşamı saat 22:05’te canlı olarak ekrana getiriyor. H Grubu’nun lideri Fenerbahçe, deplasmanda 1-0 yendiği Romen temsilciyi, bu kez Şükrü Saraçoğlu Stadı’nda ağırlıyor. Roberto Carlos’lu, Alex’li, Guiza’lı ve Emre’li Fenerbahçe, bu maçı da kazanıp bir üst turun kapısını ardına kadar aralamak istiyor.

Avrupa Sınır Ötesi Yayın Anlaşması gereğince şifreli yayınlanacak maçı uydudan izleyemeyecek olan seyirciler, karasal yayında Star TV ve D-smart aracılığıyla bu nefes kesen mücadeleye tanık olma fırsatı buluyorlar. Bilindiği üzere Avrupa Birliği’nin telif haklarına ilişkin uyum yasaları ve bölgesel yayıncılığa ilişkin kısıtlamalarından dolayı yayınların Türksat’ın izdüşümünde bulunan tüm ülkeleri değil sadece Türkiye’yi kapsayacak şekilde yapılmasını zorunlu kılıyor.

Star TV, yayın hakkına sahip olduğu Avrupa Ligi karşılaşmalarında ‘Bölgesel Sınırlama’ adı verilen bu uygulamayı saygı ile karşılıyor ve bu nedenle söz konusu karşılaşmaları BISS sistemiyle şifreleyerek yayınlıyor.
Fener bahçe maçı 04/11/2009 tarihli hakem hataları,maç sonucu,iddaa kuponları yattı

Hiç yorum yok: