Adanalı 39.Bölüm izle 13 Kasım (adanalı 40.bölüm 20 kasım) ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


13 Kasım 2009 Cuma

Adanalı 39.Bölüm izle 13 Kasım (adanalı 40.bölüm 20 kasım)

Adanalı 39.Bölüm seyret,adanalının 13 kasım bölüm görüntüleri,adanalı 13/11/2009 tarihli bölümü online izle,adanalı videoları.









Maraz Ali sayesinde yakalanıp hapse giren eski Bakan, hem oğlunun hem de kendi intikamını almanın yollarını aramaktadır. Adamlarının yaptıkları araştırma sonucunda Maraz Ali'nin bir oğlu olduğunu öğrenir ve ona evlat acısının ne olduğunu tattırmak için Küçük Ali'nin peşine adam takar.
Adanalı ise ANTEB'deki hareketsizlikten oldukça sıkılmıştır. Bunun üzerine Nevzat Müdür Adanalı'ya gizli bir iş ayarlar. Bir alışveriş merkezinde güvenlik şefliği olduğunu öğrenen Adanalı isyanlardadır. Öte yandan Adanalı, Engin'i zorladığı seçimin sonuçlarını henüz görememektedir. Bu seçim Sofia, Adanalı ve Maria'yı tam bir aile trajedisine sürükler.
Maraz Ali ve İdil evin etrafındaki korumalara güvenerek yemeğe çıkarlar. Yemek beklendiği şekilde sakin geçmez. Otoparktaki arabanın çalındığını fark edip olaya müdahale ederler. Hareketli bir gecenin ardından evlerine dönen çifti karşılaştıkları manzara dehşete düşürmeye yetecektir.

Adanalı 40.bölümü,adanalının gelecek haftaki bölümünün konusu,adanalı 40.bölüm fragmanı,adanalı 20 kasım seyret,adanalı 20kasım içeriği.

Hiç yorum yok: