321 yemek tarifleri 12 kasım izle (3-2-1) ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


12 Kasım 2009 Perşembe

321 yemek tarifleri 12 kasım izle (3-2-1)


321 12 kasım yarışmacıları ve yemek tarifleri,3-2-1 bugünkü yapılan yemekler.
1. Yarışmacı : İsmail Hakkı Ersoy
Kullanacağı Malzemeler: 1) Palamut 2) Pırasa 3) Krem Peynir 4) Bitter Çikolata 5) İrmik
Fırında Palamut Tarifi
Yarım paket krem peynir, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz ve karabiber bir kapta karıştırılır. Palamut, zeytinyağı ve az tuzla marine edilir.Üst derisine bıçak ile ufak bir çizik atılarak, içerisine 1 diş kıyılmış sarmısak yerleştirilir.Daha sonra karın bölgesine krem peynirli karşım sürülür ve 170 derecelik fırında yaklaşık 12 dakika pişirilir. Servis edilirken zeytinyağı, limon maydanoz, tuz ve karabiber karıştırılıp balığın üzerine dökülr.

Fırında Pırasa Tarifi
Pırasalar, boylamasına ortadan ikiye kesilir ve tuzlu suda 8 dakika haşlanır. 1 yumurta, yarım paket yemeklik krema,1 yemek kaşığı kekik, tuz, karabiber ve az miktarda yağ bir kapta karıştırılır.Tepsiye koyulan pırasaların üzerine krem peyniri sürülerek,hazırlanan karışım dökülür.Fırında 15 dakika pişirilerek servis edilir.

Çikolatalı Cevizli İrmik Helvası Tarifi
2 su bardağı irmik ve 2 çorba kaşığı dolmalık fıstık bir tencereye alınarak; renkleri sararıncaya kadar kavrulur. Başka bir kapta 2 su bardağı süt, 2 su bardağı su ve 125 gr tereyağı kaynatılır ve 2 su bardağı tozşeker eklenir. Yapılan karışım kavrulan irmik ve fıstığa yavaş yavaş eklenir ve demlemeye bırakılır.Sos için; süt ve yarım paket çikolata eritilir.İrmik tatlısı bir kaseye konur ve servis tabağına ters çevrilir. Üzerine çikolata sosu, dövülmüş ceviz ve rendelenmiş çikolata ilave edilerek servis edilir.
2.Yarışmacı : Sebal Cömert


Malzemeler :

1) Piliç But 2) Burgu Makarna 3) Kabak 4) Nar 5) Kivi
Pane Piliç But Tarifi
Piliç pirzolalar, bir çay kaşığı kekik, birer tutam tuz ve karabiber ile baharatlanır.Baharatlanan piliç pirzolalar un, yumurta ve galete unu ile pane yapılarak tavada az yağ ile pişirilir ve fırına verilir. Çıtır olması için yağda çok fazla kızartmadan, fırında 180 derecede 20 dakika pişirilir.


Narlı Maydanozlu Makarna Salatası Tarifi
Makarnalar, kaynayan suya atılarak 8-9 dakika pişirilir ve soğuması için bekletilir. Soğuduktan sonra makarnalar, bir kaba koyularak; içerisine fesleğen, maydanoz, var ise zeytin, tuz, karabiber ve nar ekşisi ilave edilir.Hazırlanan makarna salatası tabağa alınarak üzerine nar taneleri konulur ve servis edilir.

Kabak Mücver Tarifi
Kabak rendelenir ve içerisine 1 yumurtanın yarısı, 2 yemek kaşığı un ve bir tutam dereotu konur.İsteğe bağlı olarak yapılan harç baharatlar ile de zenginleştirilebilir.Harçtan az tutamlar alınarak, kızgın yağda kızartılır ve yoğurt ile servis edilir.

Kivili Mus Tarifi
4 kahve fincanı kremaya,1 yumurtanın sarısı eklenip çırpılır.Başka bir kapta, 4 adet yumurta beyazı çırpılarak kar haline getirilir ve yavaş yavaş 1.5 yemek kaşığı pudra şekeri eklenir.1 adet kivi soyulur ve mutfak robotu ile püre haline getirilir.Hazırlanan yumurta beyazının üçte birine, püre haline getirilen kivi eklenir ve hafifçe karıştırılır.Yavaş yavaş kalan yumurta beyazlarıda eklenerek bir kaba konur ve buzdolabında en az 1 saat bekletilerek servis edilir.


Hiç yorum yok: