321 Pişir 17 Kasım izle,3-2-1 pişir 17/11/2009 izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


17 Kasım 2009 Salı

321 Pişir 17 Kasım izle,3-2-1 pişir 17/11/2009 izle


321 pişir yemek tarifleri,3-2-1 17 kasım yemek çeşitleri.
Yarışmacı : Ertuğrul Yener

Malzemeler : 1) Somon 2) Fettucine 3) Brokoli 4) Çilek 5) Çilekli Dondurma
Fırında Ballı Zencefilli Somon Tarifi
1 dilim somon balığı; 1 çay kaşığı bal, 1 çay kaşığı zencefil ve tane karabiber ile marine edilir.1 tatlı kaşığı çay veya bir adet demlik poşet kaynar su ile suya renk verene dek demlenir ve somon marinenin içine eklenir. Fırın, 180 derecelik ısıya ulaştığında somon alüminyum folyo üzerine yerleştirilir. Marine sos, bir tavaya konarak fırının en altına yerleştirilir. (Sosun fırına konma amacı; çayın buharda tüterek somona aroma katmasıdır.) Somon pişene dek yaklaşık 15 dakika fırınlanır ve servis edilir.

Kremalı Fettucine Tarifi
Fettucine makarna, kaynar suda tuz ve 2-3 damla zeytinyağı ile haşlanır. Diğer yanda 1 paket krema bir tencereye konur ve ince ince kıyılmış sarımsak eklenerek kaynatılır. Makarna haşlanınca, kaynayan krema ile karıştırılır. Üzerine kıyılmış dereotu eklenir. Arzu edilirse dörde bölünmüş çilekler ile süslenerek servis edilir.

Brokoli Salatası Tarifi
Brokolinin alt sapları ayıklanır ve kaynar tuzlu suda yumuşayana dek haşlanır. Haşlanan brokoli soğuk sudan geçirilir ve içerisine 1 adet limonun suyu sıkılır. Az miktarda hardal, 1 diş ince kıyılmış sarmısak, tuz ve tane karabiber de eklenerek, sos olarak iyice karıştırılır. 1 baş kuru soğan ince halkalar halinde kesilir ve az miktar yağda tavada sotelenir. 1 avuç kadar kuş üzümü kaynar suda biraz bekletilerek suyu süzülür. Brokoli, kuş üzümü ve soğan karıştırılarak, salata servis edilir.

Çilekli Milkshake Tarifi
1 avuç çilek, 1 su bardağından biraz az süt, 2 çay kaşığı bal ve 2 top dondurma blendera konur ve karıştırılır. Tatlı kremşanti, üzerindeki tarife uygun olarak, sütle koyulaşıncaya dek çırpılır. Milkshake karışımı bir bardağa konur. Üzerine bir torba yardımı ile kremşanti sıkılır. Çilek dilimleri ve biraz kakao ile süslenerek servis edilir.
Yarışmacı : Evrim Tugay

Malzemeler :

1) Piliç Göğüs 2) Renkli Biber 3) Domates 4) Mantar 5) Bitter Çikolata
Tatlı ve Ekşili Piliç Sote
1 adet piliç göğüs küp küp doğranır.Bir tavada ince doğranmış yarım soğan ve az miktarda yağ ile sotelenir.İçerisine tuz, karabiber ve kekik ilave edilir.Pişmesine yakın bir yemek kaşığı ketçap ve bir miktar limon suyu ilave edilerek sotelemeye devam edilir. Son olarak bir çay bardağı su ilave edip, pişirilir ve servis edilir.

Cevizli Acılı Ezme Tarifi
Bir adet kabuğu soyulmuş domates, yarım baş kuru soğan, ceviz içi, taze soğan, maydanoz, bir tutam tuz, pul biber, karabiber ve toz şeker mutfak robotunda ince hale gelinceye kadar kıyılır ve bir kabın içerisine süzülür. İçerisine bir yemek kaşığı biber salçası da eklenerek servis edilir.

Mantar Pane Tarifi
Mantarlar yıkanır ve içleri, rendelenmiş kaşar veya beyaz peynir ile doldurulur. Sırası ile un, yumurta ve galeta unu ile pane edilip, kızgın yağda kızartılır.2 yemek kaşığı yoğurt içine; bir tutam sumak ve nane koyularak sos hazırlanır ve kızaran mantarlar ile servis edilir.

Sıcak Çikolatalı Kek Tarifi
Sıcağa dayanıklı bir kap içerisinde, 2 yemek kaşığı çikolata ve 2 yemek kaşığı tereyağ mikrodalga fırında bir dakika eritilir. ( Vakit olduğu zaman, benmari usulü eritmek kıvamının daha iyi olmasını sağlar). Bir kabın içine eriyen çikolata, 1 yumurta ve 1 yemek kaşığı un ilave edilip karıştırılır.Karışıma 1 tatlı kaşığı şeker de ilave edilerek ,sufle kabı veya benzeri bir kap içi yağlanarak dökülür ve 200 derecelik fırında 9 dakika pişirilir. Dondurma veya pudra şekeri ile servis edili
321 bişir 17kasım yemek ve yarışmacıları.

Hiç yorum yok: