321 Pişir 13 kasım izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


13 Kasım 2009 Cuma

321 Pişir 13 kasım izle


321 pişir 13 kasım seyret,3-2-1 pişir yemek tarifleri,321 yemek yarışması izle,3-2-1 full videoları,kanald seyret yarışması.
Barış Özbakır
Pırasa Çorbası
250 gr pırasa ve 1 adet patates kibrit çöpü kalınlığında ince ince kıyılır.Bir tencere içine kıyılmış 1 adet soğan, 2 çorba kaşığı un , hazırladığımız pırasa ile patates ilave edilir ve kavurmaya başlanır.Son olarak 3 su bardağı et suyuda ilave edilerek kaynamaya bırakılır. 1 adet yumurta, bir tutam tuz ve yarım limon da çırpılarak çorbaya katılır ve servis edilir.

Uzakdoğu Usulü Et Sote Tarifi
Bonfile şerit halinde parçalara ayrılır ve soya sosu ile 2 çorba kaşığı sirke eklenerek tencerede karıştırılır. Ayrı bir tencerede, 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı,taze soğan ve 2 diş dövülmüş sarımsak 30 saniye sote edilir. Daha sonra etli karışıma eklenerek 3 dakika daha sote edilir. Delikli plastik spatulayla etler ve soğanlı karışım bir tabağa çıkarılır.Bir tavaya kaynar suda haşlanmış 125 gram fasulye konur ve 2 dakika pişirilir. Tabaktaki etli karışım da tavaya koyulur ve iyice karıştırılır. Karışım bir tahta kaşık yardımıyla tencerenin bir yanına toplanır ve açılan boşluğa tavuk (ya da et) suyu konur. Kalan soya sosuna ve sirkeye erimiş mısır nişastası katılır ve sos koyulaşıncaya kadar ısıtılır. Tahta kaşıkla etli karışım sosa iyice karıştırılır ve üstüne susamyağını gezdirilerek tencere ateşten alınır.

Patates Rosti
2 adet orta boy patates haşlanır, kabukları soyularak rendelenir ve 1 çay kaşığı tuzla eklenir. Teflon tava 1 çorba kaşığı tereyağı ile yağlanarak rende patatesin yarısı tavanın yüzeyine çok bastırılmadan yerleştirilir. Üzerine 1/4 çay bardağı krema konur. En son kata kalan rende patates koyulur ve hafifçe bastırılır. Tava orta ateşte, krep pişirir gibi her iki kısmı pişirilir.Son olarak fırında ısıtılarak servis edilr.

Fasulye Salatası
350 gr yeşil fasulye ve ufak ufak doğranmış 1 adet soğan tuzlu suda yaklaşık 8 dakika haşlanır.Ayrı bir kapta 2-3 yemek kaşığı sirke, 5-6 yemek kaşığı zeytinyağ, 2 tatlı kaşığı şeker, 1 yemek kaşığı hardal, tuz ve karabiber karıştırılır. Haşlanan fasulye ve soğanlar da karışıma ilave edilir ve 20 dakika dinlenmeye bırakılır. Üzerine ince doğranmıs maydanoz ve cekilmiş ceviz serpilerek servis edilir.
Filiz Yıldız
Kavun Çorbası Tarifi
Bir adet kavun ortadan ikiye enlemesine kesilir ve içleri çıkarılır.Çıkarılan içler, mikserde bir miktar süt, krema ve vanilya ile sıvı hale getirilir.İçini boşaltığımız kavun kase olarak kullanılır ve hazırlanan soğuk çorba kavunun içerisine konularak servis edilir.

Çıtır Tavuk Tarifi
Küp küp doğranmış piliç göğüs parçacıkları sırası ile; un, yumurta ve mısır unu ile pane edilip kızgın yağda altın sarısı kıvamı alıncaya kadart pişirilir ve servis edilir.



Kabak Böreği Tarifi
İnce dilimlenmiş veya rendelenmiş kabak, tavada sotelenir. İçerisine bir miktar krema ve peynir konur.(Kaşar veya beyaz peynir). Tuz, karabiber ve arzunuza göre diğer taze baharatlar ile iç harç hazır edilir.Milföy hamuru merdane ile ince şekilde açılır.İçerisine hazırlanan, iç harç konur ve katlanarak tepsiye yerleştirilir. Üzeri yumurta veya yoğurt ile yağlanarak 180 derecelik fırında 20 dakika pişrilir ve servis edilir.

Armut Tatlısı Tarifi
Bir adet armut ikiye bölünür ve bir yarısı rendelenerek, içerisine şeker, tarçın ve ceviz konur. Diğer yarısının içine yapılan harç doldurulur.Hazırlanan ayva çelik tavada su ve şeker ile kaynatılır.Kaynar kaynamaz tava alüminyum folyo ile sarılıp, o şekilde fırına verilir ve 15 dakika fırında pişirilerek servis edilir.

Hiç yorum yok: