3-2-1 Pişir 11 kasım izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


11 Kasım 2009 Çarşamba

3-2-1 Pişir 11 kasım izle



3-2-1 11 kasım yarışmacıları.MELİS SADIKOĞLU ,Melis 32 yaşında ve ülkemizin gastronomi bölümünün ilk mezunlarından.Diğer yarışmacı ise ZEKİ KARA ,Zeki 32 yaşında ve 16 yıllık milli aşçı. Şu an hala Tüm Aşçılar Federasyonu ve Aşçılar Derneği yönetim kurulu üyesidir.




10 Kasım 2009 2. Bölüm'de Pişirilen Yemekler ve Tarifleri

3-2-1 Pişir 10 Kasım

10 Kasım 2009 3-2-1 Pişir 2. Bölüm'de Pişirilen Yemekler ve Tarifleri
Yarışmacı : Ömer Erdoğdu

Malzemeler : 1) Ispanak 2) Cherry Domates 3) Tavuk Göğüs 4) Böğürtlen 5) Armut
Levrek Tarifi
Derisi ve kılçığı ince bıçak ile ayıklanmış olan Balığımız taze baharatlar ve zeytinyağı ile marine edilir. Sadece kaynar suya atıp çıkardığımız lahanaya, dilim limon, dereotu ve marine edilen balığımız koyularak sarılır ve 180 derece fırında 5 dakikada pişirilir. Üzerine tereyağ ve limon ısıtılarak sos yapılır.


Patlıcan Salatası Tarifi
Patlıcan çatal ile delinerek kızgın yağda kızartılır. Ayrı bir kapta zeytinyağı, limon, sarımsak ve baharatlar ile sos hazırlanır. Kızaran patlıcanın kabuğu soyularak sosun içerisine katılır ve servis edilir.


Çilekli Kolay Pasta Tarifi
Çileklerin bir kısmı doğranır bir kısmı da bütün halde bırakılır. Krem şanti , süt ile çırpılarak hazırlanır. Ayrı bir kapta bir miktar süt, şeker ve tarçın karıştırılır.İnce dilimlere ayrılan ekmeğin üzerine tarçınlı karışım sürülür, kremşanti ve doğranmış çileklerde ekmeğin üzerine eklenerek servis edilir.


Taze Baharatlı Krep Tarifi
1 yemek kaşığı un ve 1 adet yumurta karıştırılır.Karışımın içine 1 tatlı kaşığı yağ, 1 yemek kaşığı süt, bir tutam şeker, tuz ve karabiber ve damak tadınıza göre çeşitli baharatlar eklenerek krep hamuru hazırlanır. Krep tavasında pişirilen karışım servis edilir.

Yarışmacı : Nilgün Özkan

Malzemeler :

1) Levrek 2) Patlıcan 3) Lahana 4) Tulum Peyniri 5) Çilek
Bal ve Biberiyeli Tavuk Tarifi
Tavuk göğüs uzun şeritler halinde doğranır, 2 çorba kaşığı nar ekşisi 1 çorba kaşığı soya sos veya tuz 2 tatlı kaşığı bal, 1 çorba kaşığı pekmez 2 çorba kaşığı zeytinyağı ,1 tutam tuz 1 çorba kaşığı biberiye bir kasede karıştırılır ve tavukların üzerine dökülür. Daha evvel kızdırılmış tavada, tavuklar pişene dek kızartırılarak sıcak servis edilir.


Ispanak Salatası Tarifi
Kuzu ıspanak yıkanıp ,süzülür. Elle doğranıp salata kasesine alınır. Küçük parçalara ayrılan domates, küp küp doğranan kırmızı soğan ve iri parçalara bölünmüş ceviz içi salata malzemesinin içine konur. Sosu için, zeytinyağı, balsamik sirke,tuz ezilmiş sarımsak, pulbiber ve arzu edilen baharatlar eklenir. Sos malzemesi karıştırılıp bir müddet buzdolabında dinlendirilir. Servis zamanı geldiğinde, salatanın sosu, kasedeki salata malzemesine gezdirilerek servis edilir.


Ispanak Püre Tarifi
Ispanaklar 5 dakika haşlanır.Bir tencereye bir kaşık yağ ve un koyularak yaklaşık bir dakika kavrulur. 1 su bardağı süt kaynar vaziyette, karışıma ilave edilir Başka küçük bir tencerede 1 çorba kaşığı tereyağı eritilir . Ispanak tereyağının içine ilave edilerek 2 dakika sotelenir Tuz, hindistan cevizi ve hazırlanan beşamel sos ilave edilip blanderdan geçirilerek servis edilir.


Böğürtlen Soslu Armut Tatlısı Tarifi
Armutların kabukları soyulur ve çekirdekleri çıkarılır . 3 kaşık bal, 30 gr tereyağ ,3 adet karanfil ,1 parça çubuk tarçın, 1 kaşık zencefil bir tencereye konur. İçerisine 2 bardak su koyularak kaynatılır.Kaynayan karışıma armut eklenir.Armutlar yumuşadıktan sonra çıkarılır ve içerisine arzuya göre ceviz ve badem konur. Üzerine tencerede kalan şerbetten dökülür ve soğumaya bırakılır Böğürtlenler 3 yemek kaşığı şekerle birlikte tencereye konur ve haşlanmaya bırakılır. Haşlandıktan sonra ince süzgeçten süzerek sos haline getirilir Armutun üzerine dökülerek servis edilir.

321 yemek tarifleri,kanald 3 2 1 de yapılan çabuk pratik yemek tarifleri,321 e katılım formu.3-2-1 progmanına başvuru için tıklayınız.

Hiç yorum yok: