14 Kasım Kanal7 Yayın Akışı izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


13 Kasım 2009 Cuma

14 Kasım Kanal7 Yayın Akışı izle


Kanal7 14 kasım dizileri seyret,kanal 7 ana haber tekrarı izle,kanal7 14/11/2009 tarihli bölüm videoları
KANAL7 Yayın Akışı - KANAL7 izle

06:30 KANAL 7’DE SABAH

Kanal 7’de haber koşusu sabah başlıyor. Kanal 7’de Sabah, dinamik haberciliği ile en çok izlenen sabah haberlerinin başında geliyor. Program bir önceki günün tüm gelişmelerini izleyicilere hatırlatırken, Türkiye ve dünyayı bekleyen yeni gündem maddelerini de izleyenlere iletiyor. Kanal 7’de Sabah’ı hafta içi Tümer Doğru, hafta sonu ise Banu Taviloğlu sunuyor.

08:00 ASR-I SAADET’TEN TABLOLAR

Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığından emekli olan Necmettin Nursaçan’ın bilgiler aktardığı sohbet programı Asr-ı Saadet’ten Tablolar insan mutluluğu, aile saadeti, toplum huzuru ve dayanışmasıyla ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor.
Necmettin Nursaçan, insanın mutluluğu, ailenin saadeti, toplumun huzuru ve dayanışması ile ilgili Kur’an-ı Kerim’den mesajlar aktarıyor, Hz. Muhammed’in hayatından örnekler veriyor. Asr-ı Saadet döneminden hikayelerin anlatıldığı programda, sahabelerin hayatları da inceleniyor. Ahlaki, manevi, kültürel değerlerin gündelik yaşamda uygulama biçimlerini, pratik hayattan örneklerle anlatarak; kaybolmaya yüz tutmuş değerleri Necmettin Nursaçan’ın anlatımıyla tekrar hatırlanacak. Gündelik hayatımızda unuttuklarımıza dair her şey Necmettin Nursaçan’ın sunduğu Asr-ı Saadet’ten Tablolar’da.

08:40 TV FİLMİ ( T )



10:30 TÜRK SİNEMASI “DERT BENDE”

Türkan Şoray ve Murat Soydan’ın başrollerinde oynadığı Kerime Nadir’in eserinden sinemaya uyarlanan etkileyici bir drama. Filmde, dönemin popüler şarkısı Dert Bende fonu eşliğinde, küçük yaşlarda anne ve babalarını yitiren iki kız kardeşin dramatik öyküsü anlatılıyor.

Yönetmen: Orhan Elmas Oyuncular: Türkan Şoray, Murat Soydan, Meral Zeren, Nihat Ziyalan, Ömercik Senaryo: Bülent Oran, Eser: Kerime Nadir, Görüntü Yönetmeni: Çetin Tunca, 1973

12:30 ÖĞLE HABERLERİ

13:00 YAŞAYAN EKONOMİ

Yaşayan Ekonomi, kaliteyi ve üretimi öncelikli ilke edinenlerle izleyicileri tanıştırıyor.

Ünal Tanık’ın hazırlayıp sunduğu programda para piyasalarının yanı sıra reel sektörde de yaşanan yenilikler ve sıcak gelişmeler ekrana geliyor. Yeni yatırımlar, fuarlar, açılışlar, ürünler, hizmetler, ortaklıklar ve reklamlar Yaşayan Ekonomi’de.

İş dünyasında yeni girişimleri, yeni iş fikirlerini ekranlara taşıyan Yaşayan Ekonomi ayrıca, ekonomide hafta içinde yaşanan gelişmeleri tüm ayrıntılarıyla ekrana taşıyor.

14:10 ÇİZGİ FİLM

14:30 SERDEM’LE HER DEM

SERDEM COŞKUN YENİLİKLERLE GELİYOR!

Hafta sonlarının sevilen programı Serdem’le Her Dem yeni yayın döneminde de evlerinize konuk olmaya devam ediyor. Yaşamın her anının, her deminin doyasıya paylaşıldığı Serdem’le Her Dem’de sanatçı konuklar yine haftasonunda evlerinize konuk olacak… Yeniliklerle dolu yayın döneminde haftasonuna keyif katmak isteyenler yine Serdem’le Her Dem’de buluşuyor…

Serdem Coşkun’un sunduğu Serdem’le Her Dem her haftasonu birbirinden değerli konuklarla birbirinden güzel şarkılarla yorucu haftanın stresini üzerinizden alacak. Sanatçı konukların birbirinden güzel şarkılarıyla izleyenler duygu dolu anlar yaşarken, sımsıcak sohbetler ve duygu yüklü şiirler canlı yayında okunacak.

Asker mektuplarının okunduğu, gurbet şiirlerinin dile geldiği, yaşanmış hayat hikayelerinin anlatıldığı, şarkılarla, türkülerle örülü keyifli bir hafta sonu Serdem’le Her Dem’de. Hafta sonlarının sevilen programı Serdem’le Her Dem’de şarkılar hem ayrılanlar hem de kavuşanlar için söylenecek.

Canlı yayınla ekrana gelen Serdem’le Her Dem Cumartesi ve Pazar 14:30’da Kanal 7 ekranlarında.

18:00 TÜRK SİNEMASI “BELALILAR”

Parasını çarptıkları zengin iş adamı tarafından öldürülen yaşlı ustasının intikamını almak için karar alan bir dolandırıcı ve çetesinin macera dolu öyküsü. Cüneyt Arkın öldürülen arkadaşının intikamını almak için bir başka usta dolandırıcıdan (Ahmet Mekin) yardım alır…

Yönetmen: Melih Gülgen Senaryo: Bülent Oran, Görüntü Yönetmeni: Cahit Engin Oyuncular: Cüneyt Arkın, Erol Taş, Ahmet Mekin, Güngör Bayrak, Tülin Örsek, Feridun Çölgeçen, Diclehan Baban, Reha Yurdakul, Osman Alyanak, Süheyl Eğriboz Yapım: Cem Film, 1974 Tür: Aksiyon

20:00 KANAL 7 HAFTASONU HABERLERİ

Hülya Seloni’nin sunduğu Haftasonu Haberleri, hafta boyunca meydana gelen olayları canlı bağlantılarla, seçkin konukların yorumlarıyla, ekrana taşıyor, birbirinden ilginç dosyalarıyla gündemin nabzını tutuyor... Türkiye ve dünya gündemi, haftaya damgasını vuran olaylar ve flaş gelişmeler Haftasonu Haberleri’nde.

21:00 MAHMUT TUNCER SHOW

Sempatik kişiliğiyle sevenlerini kendine hayran bırakan Mahmut Tuncer, yeni yayın döneminde soğuk kış gecelerinde birbirinden değerli sanatçı konukları ve sımsıcak esprileriyle içinizi ısıtmaya geliyor. Mahmut Tuncer’de her hafta müziğin her türünden usta isimler ve yeni sesler canlı yayında konuk oluyor. Mahmut Tuncer ve her hafta birbirinden değerli konukların katıldığı program, sıcacık sohbetleriyle sevenlerine sürükleyici bir program izletiyor.

Mahmut Tuncer Show’da yine her zaman olduğu gibi ayrılanlar kavuşuyor, küsler barışıyor. Nikâh masasının eksik olmadığı programda hüzün dolu sevda öyküleri mutlu sonla bitiyor.

Mahmut Tuncer Show Cumartesi akşamları 21.00’da Kanal 7’de.

23:50 TV FİLMİ ( T )

01:30 HABER MARATONU




Kanal7 full izle,kanal7 bugünkü program detayları.

Hiç yorum yok: