Akasya Durağı 45. bölüm özeti 12 Eylül (akasya durağı 46.bölüm 19 eylül ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


9 Eylül 2009 Çarşamba

Akasya Durağı 45. bölüm özeti 12 Eylül (akasya durağı 46.bölüm 19 eylül



Akasya Durağı 45.Bölüm özeti
"Gülbin, Sinan’a boşanma davası açıyor"

Sinan, karısı Gülbin ile barışmayı umarken, karısının boşanma davası açtığını öğrenince etekleri tutuşuyor.
Sinan, karısı Gülbin’le barışmayı beklerken mahkemeden gelen boşanma kağıdı ile yıkılır. Gülbin, Sinan’a boşanma davası açmıştır. Sinan, Gülbin’e kendisini affettirmek için Dert Ortağı programına çıkar ve “karımla barışmak istiyorum” der.
Duran ile Leyla’nın yıldızları bir türlü barışmamaktadır. Ramazan Baba evde fenalaşır ve kızı Leyla’yı arar. Fakat Leyla’ya ulaşamaz. Haberi alan Duran hemen Ramazan Baba’yı hastaneye yetiştirir.
Seyit, annesinden bebeğin kız olduğunu saklamaktadır. Seyit’in ailesi köyden gelir. Gerçek ortaya çıkınca evde kızılca kıyamet kopar.
Osman eve yerleşen baldızı Hediye ve kızı Narin’den kurtulmak için plan yapar. Hediye’nin kocası Tosun’u arar ve Hediye’nin onun hasretine dayanamayıp hastalandığını söyler. Tosun karısını almak için gelir ama işler hiç de Osman’ın umduğu şekilde gelişmez.
Bu arada Ali Kemal, Osman’ın evine Narin adında bir kız geldiğini öğrenir. Narin’le tanışmak için bir bahane ile Osman’ın evine gider. Fakat o sırada evde olan Dilek’in bir kız arkadaşını Narin sanır. Ali Kemal, Narin ile evlenmeye karar verir.
Mehmet’in kızı Nurten, zengin çocuğu Tunç ile evlenmek istemektedir. Fakat Tunç’un ailesi Mehmet’leri kendilerine denk görmedikleri için Tunç’u zengin bir ailenin kızı ile evlendirmek isterler.
akasya durağı 45.bölüm fragmanı, akasya durağı, akasya durağı 45. bölüm özeti,akasya durağı 46.bölüm özeti,akasya durağı 46. bölümün fragmanı

Hiç yorum yok: