Kavak Yelleri 87. Bölüm izle özeti 26 eylül (kavak yelleri 88.bölümü 3 ekim ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


24 Eylül 2009 Perşembe

Kavak Yelleri 87. Bölüm izle özeti 26 eylül (kavak yelleri 88.bölümü 3 ekim


Kavak Yelleri 87.bölüm konusu
"Güven, Deniz ile Su’yu dolandırıyor"

Güven, hazırladığı bir plan ile Deniz ile Su’yu dolandırıyor.
Aslı ile Deniz’in arasında kalan Güven, ikisine yakalanmaktan son anda kurtulur. Güven’in aklında bu sefer Deniz ve Su’yu dolandırmak vardır. Planını kurar, ağlarını örer, Deniz ve Su’yu yavaş yavaş hedefe doğru çekmeye başlar.
Mine, Su’yun da gazıyla Deniz’i evliliğe ikna etmeye karar verir. Su’yun “Beş Maddede Evlilik Planını” uygulamaya koyar. Ancak Mine’nin bu plana sadık kalması pek kolay olmayacaktır. Üstelik Deniz’in başına gelenler de bu planı sekteye uğratacaktır.
Aslı’nın yanlışlıkla okula attığı mail okulda dedikodulara yol açar. Bu durum onun Semih Hoca’yla da karşı karşıya gelmesine neden olur. Bu arada Aslı, Oğuz’la yüz yüze görüşerek ayrılık kararını açıklar. Ama Oğuz, Aslı’yı bırakmaya çok da niyetli değildir. Oğuz’un Aslı’nın evine yaptığı sürpriz ziyaret Aslı’nın çok can sıkıcı bir duruma düşmesine sebep olur. Deniz ve Su dolandırıldıklarını anlayıp Güven’in peşine düşerler.
Beğenilerek izlenen kavak yelleri dizisi 87.bölümüyle 26 eylül akşamı sitemizde olacaktır. Kavak yellerinin son bölümü.Kavak yellerinin son bölümünün özeti.kavak yelleri dizi içeriği.

Hiç yorum yok: