Kavak Yelleri 86. bolum ozeti,kavak yelleri canli dizi ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


17 Eylül 2009 Perşembe

Kavak Yelleri 86. bolum ozeti,kavak yelleri canli dizi


Kavak Yelleri 86. bolum ozeti
"Aslı’ya sürpriz teklif"

Aslı’nın bahçesine düşen Güven’in aklından yine türlü şeytanlıklar geçer. Güven bir oyun çevirerek Aslı’nın evinde kalmaya başlar. Bu esnada bizimkilerin hayatlarına dair birtakım sırlar öğrenir. Bunun üzerine Güven’in yeni hedefi Deniz olur.
Öte yandan Mine ile gezerken Osman’a yakalanan Deniz, sadece arkadaş olduklarını söyler. Osman buna inanmayarak Deniz’in peşine takılır. Deniz’in Osman’ı alt etmek için bir planı vardır. Deniz’in bu sır dolu planı Mine’de ilişkileriyle ilgili başka beklentilere yol açar.
Aslı, okulda Semih Hoca’nın gözüne girer. Kıskanç sınıf arkadaşları ise Aslı ile Semih hakkında bir dedikodu başlatırlar. Aslı’nın bu dedikoduya tepkisi sert olur.
Atakan çalıştığı yemek şirketinden ayrılır. Deniz ve Halil’in desteğiyle yeni bir işe girişir. Fakat Su’dan gizli kalkıştığı bu işte Atakan’ı zor anlar bekler.
Aslı, Oğuz’u restoranda arkadaşlarıyla görür. Bunun üzerine Oğuz’a sıkı bir ders vermeye kalkar. Ancak Aslı’nın bu fikri ters teper. Oğuz eşinden boşanma kararı alarak Aslı’ya evlenme teklif eder. Aslı’nın bu teklife verdiği cevap okul hayatını etkileyecek sürpriz bir gelişmeye sebep olur. Hem Aslı’ya hem de Deniz’e çeşitli numaralar hazırlayan Güven’in planı tehlikeye girer. Acaba Güven düştüğü zor durumdan paçayı kurtarabilecek midir?

canlı dizi kavak yelleri dizisi izle, kavak yelleri 86.bölüm fragmanı, kavak yelleri 86 özeti, kavak yelleri canlı dizi.kavak yelleri kanald dizisi 19 eylül cumartesi akşamı sitemizde olacaaktır.iyi seyirler...

Hiç yorum yok: