Galatasaray - Gaziantep maçı özeti , gs-gaziantep maçı golleri ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


6 Nisan 2009 Pazartesi

Galatasaray - Gaziantep maçı özeti , gs-gaziantep maçı golleri


Turkcell Süper Lig'de 26. Haftanın kapanış maçında Galatasaray deplasmanda, G.Antepspor'u 1-0 mağlup etti. Gaziantep Kamil Ocak Stadı'nda ilk yarısı da sarı-kırmızılıların üstünlüğü ile geçilen karşılaşmanın tek golü 10. dakikada Milan Baros'tan geldi.

Galatasaray özellikle ilk yarıda çok etkili olduğu karşılaşmadan üç puanla ayrılarak önümüzdeki hafta oynayacağı Fenerbahçe derbisi öncesinde moral buldu ve şampiyonluk iddiasını da sürdürdü. Gaziantespor ise maçın son bölümlerinden inanılmaz gol pozisyonlardından yararlanamadı ve mağlubiyetten kurtulamadı.

Galatasaray bu galibiyetle puanını 47'ye yükseltip averajla dördüncü sıraya otururken, Gaziantepspor 37 puanda kaldı.

BAROS'TAN MÜTHİŞ GOL...
Galatasaray'ın Çek Yıldızı gollerine Gaziantep'te de devam etti. 10. dakikada hızlı gelişen Galatasaray atağında Arda sağ kanattan bindiren Kewell'ın önüne topu bıraktı. Kewell son çizgiden ortasını yaptı, İsmail'e çarpıp havalanan topa Milan Baros ceza sahası içinde rövaşata yaptı ve topu ağlara gönderdi. Sarı-kırmızılılar bu müthiş golle Gaziantep deplasmanında 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

TEMPO ÇOK YÜKSEK...
Ligin sürekli hücumu düşünen iki takımın mücadelesinin ilk yarısı çok yüksek tempoda geçti. Gaziantepspor evindeki karşılaşmaya hızlı başlayan taraftı. Tabata'nın getirdiği toplar ile etkili olan ev sahibi takım ilk pozisyonunu 3. dakikada Beto ile buldu. Sol çaprazdan ceza sahasına giren Beto sert vurdu, De Sanctis güçlükle kontrol etti. Bu pozisyondan sonra da G.Antep baskısı ilk 7-8 dakikada Galatasaray savunmasını bunalttı. Bu dakikadan sonra Galatasaray oyunda üstünlüğü eline geçirdi. Oyunu rakip alana yıkan Galatasaray golü de Baros ile buldu. Bu golden sonra da sanki mağlup bir takımmış gibi baskısını arttıran sarı-kırmızılılar Baros ve Ümit Karan ile önemli fırsatlardan yararlanamadı. Gaziantepspor ise geriye düştüğü maçın ilk yarısında kontra ataklar ile kalan dakikalarda beraberlik için ataklar geliştirdi. Galatasaray savunmasında Emre Aşık ve Hakan Balta yerinde müdahaleleriyle çok önemli tehlikeleri uzaklaştırdı.

KIRAN KIRANA BİR MAÇ...
Gaziantep'te ikinci yarıda da mükemmel bir maç oynandı. Galatasaray ikinci 45 dakikada daha kontrollü bir futbol oynarken, Gaziantepspor'un son dakikalardaki baskısı maçın heyecanını çok arttırdı. 90. dakikada Beto'nun kaçırdığı inanılmaz gol fırsatı ise maçın son tehlikeli pozisyonuydu.

TABATA YİNE FORMDA...
Bu sezon adından en çok söz ettiren oyunclardan olan Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Tabata, Galatasaray maçında da çok formdaydı. Takımının geliştirdiği neredeyse tüm ataklarda başrolde olan Tabata, attığı ince paslar ve şutlar ile Galatasaray savunmasını çok zorladı. Brezilyalı oyuncu ikinci yarının son 20 dakikasında ise pek varlık gösteremedi.

KEWELL BİR BAŞKA...
Galatasaray'da ikinci baharını yaşayan Avustralyalı yıldız Harry Kewell, Gaziantepspor deplasmanında takımının en etkili ismiydi. Baros'un attığı golde de pay sahibi olan yıldız oyuncu attığı çalımlar ve verdiği paslar ile yine klasını gösterdi. Hücumda çok çalışan ve savunmasına da destek veren Kewell, girdiği ikili mücadelelerin çoğunda da ayakta kalmayı başardı. Kewell 86. dakikada yerini Hasan Şaş'a bıraktı.

ÜMİT KARAN ÇOK KAÇIRDI...
Galatasaray'ın formsuz golcüsü Ümit Karan ilk 11'de başladığı karşılaşmada yine golle tanışamadı. Süper Lig'de bu sezon golü bulunmayan deneyimli oyuncu özellikle maçın ilk yarısınd net fırsatlardan yararlanamadı. Gol orucunu bozamayan Ümit Karan'ın sahada istediklerini bir türlü yapamaması dikkat çekti. Bülent Korkmaz ikinci yarıda iyice oyundan düşen Karan'ı 73. dakikada Mehmet Güven ile değiştirdi.

G.ANTEP'İN BERABERLİK ÇABALARI...
Gaziantepspor Teknik Direktörü Seçkin Göksel ikinci yarıda beraberliği bulabilmek için hamlelerini yaptı. Göksel 64. dakikada iki oyuncu değişikliğine birden gitti. Hakan Bayraktar ve Murat Ceylan'ı kenara alan Göksel, hücum gücü yüksek iki isim Ivan ve Erman Özgür'ü oyuna dahil etti. Gaziantepspor son oyuncu değişikliği hakkını ise 83. dakikada kullandı. Genç oyuncu Ahmet arı oyuna girerken, Mehmet Yozgatlı kenara geldi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
3. dakikada Murat'ın ara pasında topla buluşan Beto, ceza alanına girip sert vurdu ve top kaleciden döndü. Dönen topu savunma elemanları uzaklaştırdı.
10. dakikada sol kanattan gelişen atakta Kewell ceza alanına ortaladı. Kaleye arkası dönük olan Baros, rövaşatayla topu filelerle buluşturdu: 1-0.
14. dakikada Sabri ceza alanına girerken düzeltip sert vurdu. Kaleci Murat Şahin güçlükle topu kornere çelerek tehlikeyi önledi.
17. dakikada Arda, Gaziantepspor ceza alanına girip sert vurdu. Meşin yuvarlak Gaziantepsporlu Deumi'ye çarparak kornere gitti.
25. dakikada Mehmet Yozgatlı sağ kanattan topu uygun pozisyonda bulunan Hakan Bayraktar'a aktardı. Bu oyuncu topu ayağında çok bekletince, savunma elemanları tehlikeyi önledi.
29. dakikada Sabri topu uygun pozisyondaki Baros'a kazandırdı. Çek oyuncu meşin yuvarlağı düzeltip vurmak isterken, araya giren savunma elemanları topu uzaklaştırarak, ikinci gole izin vermedi.
38. dakikada Tabata ceza yayı çizgisi üzerinden sol ayağının içiyle sert vurdu ve kaleci De Sanctis uçarak meşin yuvarlağı kornere çeldi.
45. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sağ kanattan ortaladığı topa Beto kafayı vurdu, ancak meşin yuvarlak kaleci De Sanctis'in ellerinde kaldı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
48. dakikada Beto'nun arapasında topla buluşan Hakan Bayraktar, ceza alanına girerken topu ayağından fazla açınca, kaleci çıkarak tehlikeyi önledi.
49. dakikada sağdan ceza alanına giren Beto, topuk pasıyla meşin yuvarlağı Tabata'ya aktardı. Bu oyuncunun vuruşunda, top kalecide kaldı.
55. dakikada Tabata sağdan Galatasaray ceza alanına girerken, topu Mehmet Yozgatlı ile buluşturdu. Bu futbolcu kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda Ayhan ile girdiği mücadelede dengesini yitirince, savunma elemanları tehlikeyi uzaklaştırdı.
57. dakikada sağ kanatten ceza alanına giren Beto sert vurdu, ancak meşin yuvarlak kaleciden döndü. Dönen topu Mehmet Yozgatlı tamamladı ve meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
58. dakikada Baros, sağ kanattan Cesar ve Deumi'yi oyundan düşürerek Gaziantepspor ceza alanına sokuldu. Çek oyuncunun sert vuruşunda, topu iyi izleyen kaleci Murat Şahin kaleden zamanında çıkarak mutlak bir golü önledi.
88. dakikada Gaziantepspor, Tabata ile köşe vuruşu kullandı. Bu oyuncunun vuruşunda altıpas içinde oluşan karambolde Bekir, boşta kalan topa dokunamayınca, kaleci topa sahip oldu.
90. dakikada gelişen atakta Tabata, ceza alanına girerek topu Beto'ya verdi. Kaleciyle karşı karşıya kalan Beto'nun vuruşunda, top dışarıya çıktı.

Stat: Kamil Ocak
Hakemler: Mustafa Kamil Abitoğlu, Erhan Sönmez, Asım Yusuf Öz
Gaziantepspor: Murat Şahin, İsmail, Bekir, Murat Ceylan (Dk. 64 Erman Özgür), Mehmet Yozgatlı (Dk. 82 Ahmet Arı), Zurita, Tabata, Deumi, Hakan Bayraktar (Dk. 64 Ivan), Beto, Cesar
Galatasaray: De Sanctis, Barış, Baros, Ayhan, Kewell (Dk. 85 Hasan Şaş), Emre, Hakan, Sabri, Arda (Dk. 90 Serkan), Volkan, Ümit Karan (Dk. 72 Mehmet Güven)
Gol: Dk. 10 Baros (Galatasaray)
Sarı Kartlar: Dk. 30 Emre (Galatasaray), Dk. 54 Murat Ceylan, Dk. 90+3 Tabata (Gaziantepspor)

Hiç yorum yok: