Fenerbahçe - Ankaraspor Maç özeti 18 Nisan ( fener - ankara maçı golleri ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


18 Nisan 2009 Cumartesi

Fenerbahçe - Ankaraspor Maç özeti 18 Nisan ( fener - ankara maçı golleri


F.BAHÇE'NİN UMUTLARI KUPA'YA: 1-0
Turkcell Süper Lig'de 28. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe Yenikent ASAŞ Stadyumu'nda Ankaraspor'a konuk oldu. Mücadele 1-0 Ankaraspor üstünlüğü ile bitti. Maçın tek golünü 75. dakikada muhteşem bir golle Mehmet Çakır kaydetti.

Fenerbahçe sıkıntılı deplasman oyunlarına Ankaraspor karşısında da devam ederken sakat ve cezalılarının olmayışından oldukça fazla etkilendi. Ev sahibi ekip Ankaraspor ise kondisyon açısından 90 dakika Fenerbahçe karşısında dirençliydi ve daha çok defansif oynamayı tercih etse de Mehmet Çakır'ın müthiş füzesiyle kazanmayı bildi.

Fenerbahçe bu sonuçla 48 puanda kalırken, Ankaraspor sezonun ikinci yarısındaki ilk galibiyetini aldı ve puanını 39 yaptı. Ankaraspor 11 maç sonra kaznadı. Öte yandan Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman ilk defa F.Bahçe karşısında galip gelme başarısı gösterdi.

Fenerbahçe bu sonuçla şampiyonluk şansını mucizelere bıraktı, belki de bir anlamda artık lige havlu attı. Lider Sivasspor ile kalan hafta öncesi puan farkı 9, bir maçı eksik Beşiktaş ile ise 7.

Fenerbahçe Fortis Türkiye Kupası'nda gelecek hafta 21 Nisan Salı günü 3-1'in rövanşında Sivasspor deplasmanına çıkacak.

MEHMET ÇAKIR'IN GOLÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

BAŞKENT KABUSU

Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de bu sezon Ankara takımlarıyla deplasmanda yaptığı maçlarda galibiyet almayı başaramamıştı. Sarı-lacivertli takım, Hacettepe'ye 2-1, Gençlerbirliği'ne ise 1-0 yenilirken, Ankaragücü ile golsüz berabere kalmıştı.

F.BAHÇE'DE EKSİK ÇOK

Fenerbahçe'de, sakatlıkları bulunan Alex, Gökhan Gönül, Abdülkadir ve Edu'nun yanısıra, cezalı olan Semih, Lugano ve Volkan Demirel, Ankaraspor maçında sahada yoktu. Ayrıca Maldonado, Burak ve Gürhan da 18 kişilik maç kadrosunda yer bulamadı.

İspanyol teknik direktör Luis Aragones Lugano ile sakatlığı süren Edu'nun yerine Yasin ve Önder'i oynatırken, sakatlığı henüz geçmeyen Gökhan Gönül'ün yerine de sağ tarafta Ali Bilgin'e forma verdi.

BAKİ GERİ DÖNDÜ

Ankaraspor'da ise teknik direktör Aykut Kocaman, ligin ilk yarısındaki Kayserispor maçında sol düz çarpraz bağları kopan ve 6 ay sahalardan uzak kalan deneyimli savunma oyuncusu Baki Mercimek'e, zorlu Fenerbahçe maçında forma verdi.

NECA BOŞ KALEYE ATAMADI

Mücadeleye iki takım da kontrollü başladı. 9. dakikada Mehmet Çakır'ın sağ kanattan getirdiği topta F.Bahçe kale sahası üzerine paralel pasında ise Neca arka direkte boş kalaye topu gönderemedi. Maçın ilk tehlikeli pozisyonu Ankaraspor lehine gelişti.

Ankaraspor karşısında Fenerbahçe oyuna girmeye ise 15. dakikadan sonra başladı. İspanyol futbolcu Daniel Güiza'nın adeta oyun kurucu rolüne üstlendiği konuk ekipte 20. dakikada Emre'nin kornerinde ise Yasin'in kafa vuruşunu Senecky güçlükle kornere çeldi.

AL BİRİNİ, VUR ÖTEKİNE

Fenerbahçe oyuna dakikalar geçtikçe ısınırken, Colin Kazım sağ kanatta, Deivid forvet arkasında, Uğur Boral ise sol kanadın yanı sıra ceza yayı çevresinde serbest görüntüsüyle dikkat çekti. Mücadelede oyun kontrolü net olarak bir tarafa kaymazken, iki takım oyun konusunda istikrar sorunu yaşadı.

CARLOS İLGİNÇ YERLERDE

Maçta ilk yarım saat geçilip ilk yarının sonlarına doğru gelindiğinde de tablo aynıydı. İki takım birbirine üstünlük kuramazken mücadele zevksiz bir hal alıyordu. Fenerbahçe'de orta alanda Deivid beklenenleri veremezken, sol bekte görev yapan Roberto Carlos'un Ankaraspor mücaelesinde sürekli rakip yarı alanda ve ceza yayının etrafında olması ilginçti. Bir ara Fenerbahçe'de Uğur Boral beke, Carlos ise sol açığa geçti.

Devrenin sonunda da temposuz futbol vardı ve iki takım soyunma odasına 0-0 eşitlik ile gitti.

UĞUR İLE DEIVID BİRBİRİNE GİRİYORDU

Mücadelenin ikinci yarısında ise 47. dakikada Uğur Boral ile Deivid'in sahada birbirlerine bağırması maça damga vurdu. İlk yarıda birkaç tartışma yaşayan ikili sol kanatta oluşan bir pozisyon sonrasında gerilimli anlarda başrol oynadılar.

TEKNİK HAMLELER GELDİ

İki takımın birbiri üstünde net bir kontrol sağlayamadığı maçta teknik anlamda ilk müdahale Ankaraspor teknik direktörü Aykut Kocaman'dna geldi. 56. dakikada Bilal oyundan alındı, Theo Weeks sahaya sürüldü. İspanyol teknik adam Luis Aragones ise 59. dakikada bu hamleye iki oyuncu değişikli ile cevap verdi. Kazım Kazım ve Uğur Boral oyundan alınırken, Vederson ile Gökhan Emreciksin mücadeleye dahil oldu.

Dakikalar tükenirken Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu ön plana çıkmak isteyen isimdi. Ankaraspor ise temponun bu denli düşük olmasının sebebiydi. Ev sahibi ekip maçta tansiyonun yükselmemesini istiyordu. Bu görüntüde devam eden maçta iki takımında yüzde yüzlük diyebileceğimiz gol pozisyonları bulamaması gözden kaçmadı.

Ev sahibi takım Fenerbahçe karşısında oyunda beraberliği isteyen takım görüntüsünde gibi gözüküyordu fakat tek tek gelen Ankaraspor'un etkili atakları son 15 dakikaya doğru fazlasıyla hissedildi.

72'de Ömer Aysan sağ kanattan ortaladı Adem Koçak ceza sahası içinde düzgün vuramadı.

MEHMET ÇAKIR'IN MÜTHİŞ GOLÜ

75. dakikada ise Fenerbahçe için kabus dolu bir an vardı. Sol kanattan ceza sahasına doğru yaklaşan Mehmet Çakır mükemmel bir vuruşla takımını öne geçirdi. Herkes Çakır'ın vuruşunu ve golün güzelliğiyle o dakikada başbaşa kalmıştı. Deivid'in suratındaki şaşkınlık ifadesi ilginçti. Mehmet Çakır bu golle bu sezon attığı gol sayısını 9'a yükseltti.

Artık her şey Fenerbahçe için oldukça zordu. Fenerbahçe'de son oyuncu değişikliği ise 79. dakikada oldu. Deivid de Souza çıktı, uzun süreden sonra İlhan Parlak F.Bahçe adına sahadaydı. Mehmet Çakır'ın golünden sonra Ankaraspor tamamen kendi yarı alanına çekilirken F.Bahçe son 10 dakikaya oyundaki büyük baskısıyla girdi. 80'de Gökhan Emreciksin'in ceza yayı üstünden vuruşu direğe çarparak, dışarı gitti.

Son dkaikalarda Fenerbahçe'de yorgunluk, Ankaraspor cephesinde ise skoru koruma çabaları vardı. Fenerbahçeli futbolcular giden maçı bir türlü döndüremedi ve bir maçta daha taraftarlarına hayal kırıklığı yaşattı.

Fenerbahçe'de son dakikalarda maçın 1-0 olmasına rağmen yapılan yan paslar, kadrosunun daralmasının etkisi, deplasmandaki büyük formsuzluk bu maçta konuk ekibin bu skoru almasında büyük bir rol oynadı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)

9. dakikada Roberto Carlos'un yaklaşık 30 metreden attığı sert şutta, kaleci Senecky topu kontrol etti.
10. dakikada Mehmet Çakır'ın sağ taraftan arka direğe gönderdiği topa uygun durumdaki Neca kötü vurunca, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.
17. dakikada Emre'nin sağ taraftan kullandığı köşe atışında arka direkte topla buluşan Güiza'nin cılız vuruşunda, meşin yuvarlak yan ağlarda kaldı.
20. dakikada Kazım'ın sağ taraftan getirip, ceza alanına gönderdiği topa Ömer ters bir vuruş yapınca, meşin yuvarlak üstten az farkla kornere çıktı.
21. dakikada Emre'nin sol kanattan kullandığı köşe atışında, penaltı noktası üzerindeki Yasin'in kafa vuruşunda yerden de seken meşin yuvarlağı kaleci Senecky kornere çeldi.
27. dakikada Kazım'ın ceza alanı sağ tarafından altıpas içine aktardığı topa Deivid'den önce kaleci Senecky müdahale etti ve tehlikeyi önledi.
Kalan dakikalar da gol getirmeyince, karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)

47. dakikada Ali, sağ kanattan getirdiği topu penaltı noktası üzerindeki Güiza'ya gönderdi. İspanyol oyuncunun kafa vuruşunda, top kaleci Senecky'de kaldı.
66. dakikada Emre'nin düşürülmesiyle kazanılan serbest atışı kullanan Wederson'un plase vuruşunda, top az farkla yandan auta çıktı.
72. dakikada Ömer'in sağ taraftan ceza alanındaki Adem'e gönderdiği topa bu futbolcu çok sert vurdu, ancak meşin yuvarlak yandan dışarıya gitti.
73. dakikada Mehmet Çakır kendi çabasıyla ceza alanı önüne dek getirdiği topa çok sert vurdu., Kaleci Volkan Babacan'a da çarpan meşin yuvarlak köşeden ağlarla buluştu: 1-0.
80. dakikada Vederson'un kullandığı köşe atışında savunmadan seken topu ceza yayı üzerinde önünde bulan Gökhan Emreciksin'in şutunda, top direğe de çarparak auta çıktı.
Kalan dakikalar da başka gol getirmeyince, karşılaşma Ankaraspor'un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.


ANKARASPOR: 1 - FENERBAHÇE: 0
Stat: Yenikent ASAŞ
Hakemler: Suat Arslanboğa, Baki Tuncay Akın, Volkan Narinç

Ankaraspor: Senecky, Ömer, Erhan, Ediz, Baki, Mehmet Çakır, Adem, Hürriyet, Bilal (Dk. 54 Theo), Murat Tosun (Dk. 86 Konate), Neca (Dk. 68 Mehmet Özdemir)
Fenerbahçe: Volkan Babacan, Ali, Önder, Yasin, Roberto Carlos, Kazım (Dk. 58 Gökhan Emreciksin), Selçuk, Emre, Uğur (Dk. 58 Vederson), Deivid (Dk. 79 İlhan), Güiza
Gol: Dk. 73 Mehmet Çakır (Ankaraspor)
Sarı Kartlar: Dk. 70 Yasin (Fenerbahçe), Dk. 89 Senecky (Ankaraspor)

18.04.2009 Fenerbahçe - Ankaraspor Maç özeti ( fener - ankara maçı golleri Fenerbahçe - Ankaraspor Maç özeti , fener - ankara maçı golleri ,fener ankaragücü maçının golleri,fenerbahçe ankara maçı çıkan kartlar,ankara fb maçının geniş özeti,fenerin ankaragücüyle yaptığı 18 nisan maçın özeti

Hiç yorum yok: