Çok Güzel Hareketler Bunlar 18 nisan izle,bkm 18 nisan izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


18 Nisan 2010 Pazar

Çok Güzel Hareketler Bunlar 18 nisan izle,bkm 18 nisan izle



BKM Mutfak 18 nisan full hd seyret.

KADINLARIN ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI ÇIĞIRINDAN ÇIKARSA!

Parkta kaybolan ufaklık, birbirini tanımayan iki kişiye, anne ve baba diye hitap edince, birbirinden şüphelenen kadın ve adam suçu birbirlerinin üzerine atarlar. Olay büyür, polis gelir ve ikili soluğu karakolda alır.
Yurtdışından gelen ve evlilik hazırlığı yapan yakın bir arkadaşının evine ziyarete giden kız, arkadaşının evleneceği adamın eski sevgilisi olduğunu öğrenir. Üçlü arasında geçen sohbet, iki kız arkadaşın çekişmesi ve eski sevgililerin birbirlerinin foyalarını ortaya dökmesiyle gelişen olaylar, sevgililerin evlilik kararını etkileyecektir.
Kız arkadaşlarının alışveriş çılgınlığı yüzünden bir haftadır mağazanın kapısında bekleyen iki adamın hikayesi “Şu Çılgın Kadınlar” skeciyle ekrana gelecek.
3. kattan düşen piyonunu tutmaya çalışırken başından darbe alan adamı hastaneye kaldıran kadın, kocasının tedavisini yapacak olan doktorun eski sevgilisi olduğunu görünce şoke olur. Birbirini unutmayan çift, ameliyatı itiraflar arasında gerçekleştirir.
Görev için şehir dışına gitmesi gereken genci uğurlamaya gelen ailesi ve sevgilisi arasında otogarda tatlı bir çekişme yaşanacaktır. İki sevgili kolay kolay ayrılamayacak, anne çileden çıkacaktır.
Evde korku filmi izlemek için bir araya gelen üç kafadar, “Ruhuna Fatiha” filmini izlemeye koyulur. Filmin etkisini İbrahim’de gösterecektir.
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu



çok güzel hareketlerin bunların dün akşamki bölümünü izle,bkm mutfak 18 nisan geçen haftaki bölüm skeçleri izle

Hiç yorum yok: