3-2-1 pişir 19 nisan izle,321 pişir 19 nisan izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


18 Nisan 2010 Pazar

3-2-1 pişir 19 nisan izle,321 pişir 19 nisan izle


3-2-1 pişir 19 nisan yarışmacıları,3-2-1 pişir 19 nisan yarışmacıları,
ŞEF : ZEKİ
Yarışmacı : Seren Fosforoğlu
Malzemeler : Enginar, Bonfile, Milföy Hamuru, Pırasa, Patates
PATATESLİ PIRASA ÇORBASI



- 3 adet orta boy patates
- 2 adet pırasa
- 1 çorba kaşığı margarin
- 1 çorba kaşığı un
- 6 su bardağı su
- Karabiber-Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Patates ve pırasalar temzilenerek küçük küçük kesilir ve tencere içerisinde yumuşayana dek haşlanır.

Patates ve pırasalar iyice yumuşayınca blender ile ezilir.Ayrı bir tencere içerisinde margarin eritilir ve un ilave edilip hafifçe sararana dek kavrulur.Üzerine pırasa, patates ve haşlama suyunu devamlı karıştırılarak ilave edilir.Son olarak tuz da ilave edilir ve 5 dakika sonra ocağın altı kapatılarak servis edilir.Afiyet olsun.

ENGİNARLI BONFİLE



MALZEMELER
- 1 adet enginar
- 100 gram bonfile
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karışık baharat (arzu ettiğiniz bahartlardan harmanlayabilirsiniz)
- 1 yemek kaşığı krema
- Yarım çay kaşığı limon suyu
- Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Bonfile baharatlar ile marine edilir ve tava içerisinde çok fazla pişmeyecek şekilde ters düz edilir. Ayrı bir tencere içerisinde limon suyu ilave edilen su ile enginar haşlanır.Haşlanmış olan enginar dilimlenip tabağa konur.Son olarak bonfile zar şeklinde kesilerek üzerine konur bonfile zar şeklinde doğranır üzerine konur ve servis edilir.

KREMALI MİLFÖY SEPETİ



MALZEMELER
- 1 paket milföy hamuru
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı un
- Yarım çay kaşığı türk kahvesi
- Yarım çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı pirinç unu

YAPILIŞI
Milföy hamurları merdane ile çok büyük olmayacak ölçüde açılır.Fincan yardımı ile ters çevrilerek ile açılır ve fincanve şeker ve tarçın serpiştirilir ve kase şekli verilir. 180 derecelik fırında 10 dakika fırınlanır.Bu esnada; süt, şeker, un, kahve ve pirinç unu kaynatılırak pişrilir ve soğuması için ocaktan alnır.Fırından alınan milföylerin içerisine pişen muhallebi paylaştırılarak servis edilir.Afiyet olsun.

MANGO ŞURUBU



MALZEMELER
- 1 adet mango
- 2 yemek kaşığı toz limon jölesi

Süslemek için;
- Hindistan cevizi

YAPILIŞI
Mango soyulup ronde ile çekilir.Tencere içerisinde toz jöle, 1 su bardağı su ve ezilen mangolar kaynatılarak servis bardağına dökülür. Soğuduktan sonra hindistan cevizi ile süslenerek servis edilir.Afiyet olsun.

ŞEF : MELİS
Yarışmacı : Murat Evgin
Malzemeler :

Kuzu Eti, Sarı Biber, Pirinç, Patlıcan, Çilek
BİBERLİ VE BADEMLİ PİLAV



MALZEMELER
- 2 su bardağı pirinç
- 1 adet kırmızı biber
- 2 diş sarmısak
- 1 avuç badem
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 adet tavuk suyu tablet
- Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Tencere içerisinde, soğan ve sarımsak az miktarda yağ ile kavrulur. Üzerine ince doğranmış biber ve bademler eklenir ve kavrulmaya devam edilir.Son olarak üzerine tavuk bulyonlu su ,tuz ve köri eklendikten sonra pirinç eklenip pilav pişirilir. Demlendikten sonra arzuya göre kuş üzümü de eklenerek servis edilir.Afiyet olsun.

PATLICANLI KUZU



MALZEMELER
- 200 gr kuzu eti
- 1 adet patlıcan
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 adet kuru soğan
- 3 diş sarmısak
- Tane karabiber-Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)
- Taze fesleğen

YAPILIŞI
Tencere içerisinde kuzu eti yağda iyice kavrulur.Etlerin rengi döndükten sonra, soğan ve sarmısak eklenip birlikte kavrulmaya devam edilir.Kimyon, taze fesleğen eklenir, sarımsak da eklenerek pişirilir. Diğer yandan; patlıcanlar alacalı soyulur ve kızartılarak ete eklenir. İnce kıyılmış maydanoz ile servis edilir.Afiyet olsun.

ÇİLEKLİ ALMAN PASTASI



MALZEMELER
- 250 gram çilek
- 1 bardak süt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1 adet yumurta
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 adet limon kabuğu rendesi

Süslemek için;
- Pudra şekeri

YAPILIŞI
Tencere içerisine; süt, şeker, un ve nişasta konularak koyu kıvamlı krema hazırlanır. Ayrı bir kap içerisinde yumurta, şeker, un ,su, vanilya, kabartma tozu ve limon kabuğu rendesi karıştırılıp kek kalıbına yayılır ve 180 derecelik fırında kabarana kadar pişirilir. Pastanının tabanı piştikten sonra enlemesine kesilen pasta tabanının arasına hazırlanan krema ve çilekler konulduktan sonra üzeri kekin diğer kısmı ile kapatılır. Bol miktarda pudra şekeri serpilerek soğuk servis edilir.Afiyet olsun.

CEVİZLİ ISPANAK SALATASI



MALZEMELER
- 1 kutu taze bebek ıspanak
- 1 avuç ceviz
- 1 adet kırmızı soğan
- 3 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 avuç kuru üzüm

YAPILIŞI
Ispanak yıkanır ve ayıklanır. Bir kap içerisine alınan ıspanaklar, Ceviz,piyazlık kıyılmış kuru soğan ve kuru üzüm ile karıştırılır. Nar ekşisi ve zeytinyağı ile sos yapılarak servis edilir.Afiyet olsun.
321 pişir 19 nisan bölüm videoları,yemek tarifleri izle

Hiç yorum yok: