30 Ocak Cumartesi Tnt Full Hd izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


30 Ocak 2010 Cumartesi

30 Ocak Cumartesi Tnt Full Hd izle

30 Ocak Cumartesi Tnt Full Hd izle
TNT Yayın Akışı - TNT izle

06:00 THE POWERPUFF GIRLS Profesör Utonium mükemmel küçük bir kız yaratabilmek için bir çok malzemeyi biraraya getirdi: Şeker, baharat ve güzel olan her şeyi! Fakat bir gün kaza ile bu malzemelere Chemical X`i karıştırınca, yalnızca bir tane değil tam 3 tane mükemmel ve güçlü kız yaratır.
06:30 JUNIPER LEE Juniper Lee, dışarıdan bakıldığında 11 yaşında tipik bir kızdır. Arkadaşlarıyla eğlenir, kardeşleriyle uğraşır ve ev ödevleri yüzünden endişelenir. Ama kader June’a azıcık farklı bir el dağıtmıştır. Kuşaklardır, ailesinin bir üyesi her tarafta saklanmakta olan kötülük ve karmaşa ile savaşması için gizli bir sorumluluğa sahip olarak doğar.
07:00 ED EDD`N EDDY Dikkat çekici, kendine özgü üç renkli karakter... Kendilerine ait ayrı ayrı hayatları var ama davranışları ve aralarındaki ilişki daha da önemli.
07:30 BEN 10 Ben 10 yaşında bir çocuktur.Herşey Ben`in bileğine kendini kilitleyen Omnitrix isimli garip bir cihaz ile başlar.Sahibine farklı güçler kazandıran bu `saat` sayesinde Ben, farklı yeteneklere sahip acayip karakterlere dönüşebilir.Sahip olduğu bu güçlerle hem yanlışları düzelten hem de dünyayı kurtaran bir kahramandır.
08:00 GARFIELD
08:30 JOHNNY BRAVO Johnny ve annesi, Amerika`da, bakımlı bir bahçesi olan şirin bir evde yaşamaktadırlar. Johnny bir yetişkin vücudunun içindeki beş yaşındaki bir çocuktur.
09:00 DEXTER`S LABORATORY Dexter, yatak odası duvarının arkasında 6 kilometre uzunluğunda gizli bir laboratuvara sahiptir. Dahi olması gerçeğinin dışında, sekiz yaşında sıradan bir çocuktur...
09:30 MEGAS XLR Gelecekte insanlık bir sürü makinenin kuşatması altında kalır. Bir insan savaşçı olan Kiva, Megas adındaki bir makineyi esir alıp yeni bir biçim vermiştir. Amacı Megas’ı üç yıl öncesine gönderip insanlarla makineler arasındaki büyük savaşta insanların kazanmasını sağlamaktır.
10:00 FOSTER`S HOME 8 yaşında, akıllı ve utangaç bir çocuk olan Mac ve onun hayali arkadaşı Bloo`yla tanışın. Bu iki ayrılması güç arkadaş, hayatlarının en güzel dönemini yaşıyorlardı. Ta ki, Mac`in annesi onun artık hayali bir arkadaşa sahip olmak için çok büyüdüğünü söyleyene kadar...
10:30 BAKUGAN Bir gün gökyüzünden kartlar yağmaya başlar ve dünyanın dört bir yanındaki çocuklar bunları toplar. Her bir kart farklı karakter ve güce sahiptir. Çocuklar bu kartların Vestroia adlı farklı bir dünyaya ait olduğunu bilmeksizin bir savaş oyunu icat ederler. Dünyanın her yerinde çocuklar bu kartlarla oynamaktadır ancak içlerinden 6 çocuk öne çıkar: Dan, Marucho, Runo, Shun, Julie ve Alice. Bu çocuklar canavarlarını Bakugan, kendi takımlarını ise Bakugan Savaşçıları diye adlandırırlar.
11:00 MAC GYVER Angus Macgyver sıradan bir ajan değil… Sessiz, sakin ve disiplinli bir şekilde görevini yerine getirirken asla silah kullanmıyor çünkü onun en büyük silahı aklı. Fizik, kimya, matematik ve teknoloji konusundaki yetkinliği ile cebindeki İsviçre çakısı her türlü kapı için bir anahtara dönüşüyor.
12:00 SEINFELD Onlarca Emmy ödülü kazanmış Seinfeld, New York’lu stand-up komedyeni Jerry Seinfeld ve kendisi kadar nevrotik New York’lu arkadaşlarının başlarından geçem hikâyeleri gözler önüne seren müthiş bir komedi.
12:30 HOPE & FAITH İki kızkardeş... Biri düzenli yaşamı ve mutlu bir evliliği olan üç çocuk annesi Hope, diğeri yeni yeni aktris olmaya başlayan Faith. Hope`un bu düzenli hayatı kızkardeşi Faith`in ani ziyareti ve Hope`un ailesiyle yaşamaya başlaması ile bir anda değişecektir.
13:00 MY WIFE AND KIDS Michael Kyle geleneksel bir aile yaşamı hayal etse de karısı Janet, oğlu Michael Jr, küçük kızları Claire ve Kady, bu hayali gerçekleştirmesine izin vermez. Sıradışı bir aile komedisi.
13:30 8 SIMPLE RULES Küçük kızlarının nasıl olup da hormonları başına vurmuş, anlaşılmaz gençler haline geldiğini anlayamayan, sevgi dolu, aklı başında bir babanın, kızlarını korumak adına ne yapacağını bilemez halleri...
14:00 OCTOBER ROAD / 2. Sezon Ünlü yazar Nick Garret, yeniden ilham bulmak için October Road’a dönüyor… Nick, kaybettiği ilhamı bulmak için en çok sevilen romanındaki karakterlerin yani akrabaları ve arkadaşlarının yaşadığı October Road’a döner. Onlarla yüzleşmenin ve uzun yılların üstünü örttüğü ilişkileri yeniden canlandırmanın zamanı gelmiştir.
15:00 YARIM KALAN SAADET Amcasına olan vefa borcunu ödemek için onun kızıyla evlenerek aşkı Fatoş’tan vazgeçen Ekrem kaza geçirip kör olunca, Fatoş onun yanında hemşire olarak çalışmaya başlar.
16:30 AİLE BAĞLARI (Party of Five) Anne ve babalarının ani ölümünden daha kötü ne olabilirdi ki... Nick ve Diana Salinger feci bir trafik kazasında hayatlarını kaybedince, geride beş çocuk yapayalnız kalır. Beraber tüm zorlukları göğüslemek zorunda kalan bu beş kardeş, bir yandan ailelerinden kalan restoranı işletmek, bir yandan okulla ilgili dertlerini çözmek ve en önemlisi birbirleriyle geçinmek zorundadır.
17:45 AYRILAN YOLLAR (The Indian Summer) Sekiz arkadaş 20 yıl sonra tekrar bir araya gelip birlikte bir yaz kampına gider. Kamp yerine varmaları ile hayat boyu unutamayacakları bir yaz tatili başlar. Eşek şakaları, kayık yarışları, kamp ateşi etrafında anlatılan hikâyeler, gece yarısı mutfak baskınları ve gizli aşklar. Bütün bu yaşanılanlar onları geçmişlerine götürür... Ne yazık ki kamp sahibi Unca Lou’nun kampı kapatacağı haberi ile herkesin keyfi kaçar.
19:45 KYLE XY / 2. Sezon Onun anıları yok… Tek hatırladığı şey bir ormanın orta yerinde gözlerini dünyaya açtığı... O neşeyi, öfkeyi, acıyı ve aşkı tanımıyor… Kyle, Trager Ailesi’nin desteği ile karanlık geçmişine ışık tutmayı, insanı insan yapan duyguları ve dünyayı keşfetmek istiyor…
21:00 HABERLER Günlük güncel haberler TNT`de...
21:15 UMUT DALGALARI (Hope Floats) En yakın arkadaşı ve sevgili kocası tarafından ihanete uğrayan genç bir kadının hikâyesini gözler önüne seriyor. Kocasının en sevdiği arkadaşı ile bir aşk yaşadığını ulusal bir televizyon kanalında yayınlanan bir programla öğrenen Birdee Calvert hayatını alt üst eden bu olaydan sonra Teksas’ta büyüdüğü kasabaya döner.
23:30 SUPERNATURAL / 4. Sezon Daha çocukken, annelerini gizemli ve şeytani bir güce kurban veren iki kardeş... Birisi babasıyla karanlık güçlere karşı savaşmayı, diğeri sakin bir hayatı seçmiştir. Babalarının kaybolduğu gün ikisi için de yeni bir dönem başlar.
00:30 KONSER (OASIS)
01:30 GECE GÖZCÜSÜ (Night Watcher)
03:30 HOUSE / 3. Sezon Huysuz, ukala, çekilmez, asosyal, saplantılı ve aynı zamanda dahi bir doktor, teşhis konulması zor hastalıklar ve bu konuda eğitilmek için özenle seçilmiş genç doktorlar...Yalnızca Dr. House’un zekasına hayran kalmayacaksınız aynı zamanda insan anatomisine bambaşka bir gözle bakacaksınız.
04:30 BALIK TUTMA (The Great Outdoors)

Hiç yorum yok: