28 Ocak 2010 Perşembe Kanal d Full Hd izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


28 Ocak 2010 Perşembe

28 Ocak 2010 Perşembe Kanal d Full Hd izle

28 Ocak 2010 Perşembe Kanal d Full Hd izle
KANAL D Yayın Akışı - KANAL D izle

06.00 Yerli diziAşkım Aşkım (Genel İzleyici)
07.00 Yerli diziAsi (Genel İzleyici)
08.45 Yerli diziSihirli Annem (Genel İzleyici)
10.30 Çizgi filmKanal D Çocuk Kulübü (Genel İzleyici)
13.00 Gün Arası (Genel İzleyici)
13.30 Yerli dizi Akasya Durağı (Genel İzleyici)
15.30 EğlenceKomikler(Genel İzleyici)
16.00 Yerli dizi Arka Sokaklar (7+/Şiddet)
18.45 Eğlence Koca Kafalar Baba Haber Bülteni 28 ocak izle (Genel İzleyici)
19.00 Kanal D Ana Haber Bülteni 28/01/2010
19.50 Spor (Genel İzleyici)
20.00 Çizgi Sinema GARFİELD KOMEDİ FESTİVALİ TV’DE İLK KEZ
Orjinal adı: Garfield’s Fun Fest
Yönetmen : Kyung Ho Lee, Mart A.Z. Dippe
Yapım Yılı : 2008 Türü:Animasyon
Senaryo : Jim Davis


Konu: Dünyanın en komik, en çok sevilen ve en popüler kedisi olan Garfield’in yeni macerasını konu alan “Garfield Komedi Festivali” Tv’de ilk kez bu akşam Kanal D’ de ekrana geliyor.Garfield, çizgi roman dünyasının, en eğlenceli performansının ödüllendirildiği, en uzun soluklu yarışma “Komedi Festivali”nde uzatmalı sevgilisi Arlene ile birlikte bugüne kadar defalarca birincilik ödülünü kazanmıştır.Ancak bu yıl Garfield tek başına yarışmak zorunda kalır. Çünkü çizgi roman dünyasına yeni adım atan yakışıklı kedi Ramone çok kısa sürede ortalığı kasıp kavurmakla kalmamış, inanılmaz bir hızla çok sayıda hayran edinmiş ve bu arada Garfield’ın uzatmalı sevgilisi Arlene’in de kalbini kazanmıştır. Ramone ile Arlene’in birlikte sergilediği tango dansının izleyicilerin büyük beğenisini ve takdirini kazanması üzerine Garfield ümitsizliğe kapılır ve eski popülerliğini elde edebilmek için çareler aramaya başlar.Bu amaçla da Garfield ile sadık dostu Odie, Garfield’a “Komedi Festivali” Birincilik Ödülü’nü kazandıracağı söylenen efsanevi “komik su”yu bulmak için bir yolculuğa çıkarlar. Bu suyun, dünyanın ilk komedyeni Freddy Frog’u yarattığı söylenmektedir.Yolculuk boyunca çeşitli sınavlardan geçen, çeşitli engellerle karşılaşan kahramanlarımız, sonunda Freddy Frog’la tanışmayı başarırlar. Freddy Frog ihtiyaç duyduğu mizah gücünün aslında kendi içinde olduğunu Garfield’ın anlamasına yardımcı olur. Garfield artık ne pahasına olursa olsun Komedi Festivaliyarışmasına geri dönmelidir. Bunu yapmadığı takdirde Ramone hem yarışmayı, hem de kızı (Arlene) kazanacaktır. Ancak efsanevi “komik su” Garfield’ın yarışmayı kazanmasına yetecek midir?
21.30Sinema HABABAM SINIFI MERHABA
Yönetmen : Kartal Tibet
Yapım yılı : 2003 – Müzik : Melih Kibar
Oyuncular : Mehmet Ali Erbil, Hülya Koçyiğit, Halit Akçatepe, Zeki Alasya, Çetin Çiftçioğlu, Bülent Kayabaş, Zihni Göktay, Sümer Tilmaç, Erol Büyükburç, Hamit Haskabal.
Rıfat Ilgaz’ın unutulmaz klasiği, günümüze uyarlanan versiyonuyla ve yeni Hababam Sınıfı öğrencileriyle ekrana geliyor. Hababam Sınıfı çoktan mezun oldu ama Özel Çamlıca Lisesi eğitim ve öğretime hala devam etmektedir. Okul sahibi Muharrem Gürses vefat etmiş, okul oğlu Deli Bedri (M. Ali Erbil)’nin yönetimine kalmıştır. Hababam geleneği devam etmekte, söz konusu sınıf, hocalarına ve idareye zor anlar yaşatmaktadır. Bu durumu fırsat bilen Deli Bedri, okulu kat karşılığı mütahite satıp yerine plaza yapılmasını planlamaktadır. Onun bu hayalinden haberdar olan okul müdiresi Fatoş Hoca (H. Koçyiğit) okulun satılma bahanesi olan Hababam Sınıfı ile mücadele edebilmel için eski Hababamcıları göreve çağırır.
00.15Haber32.GÜN Yeni Bölüm
02.15SinemaAsabi Polis Orj.adı:Wasabi
03.45SinemaCellatın Laneti Orj.adı:Hangman’s Curse
05.15Yerli diziAnnem



28 Ocak 2010 Perşembe Kanal d Full Hd izle

Hiç yorum yok: