Haneler 9 ekim izle,hanelerin 9ekim bölümü ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


9 Ekim 2009 Cuma

Haneler 9 ekim izle,hanelerin 9ekim bölümü



Haneler 9 ekim cuma videoları eklendi..


"Yaban ile Pınar sonunda evleniyor"





Yaban ile Pınar sonunda evleniyorlar.Nikâh töreni ormanda yapılıyor. Ama nikâhta bir skandal ortaya çıkıyor.
Yaban ve Pınar evlenmek için tanıştıkları yere, ormana geri döner. Yaban nikâh şahidinin bir ayı olması konusunda ısrarcı olur. Pınar ise sosyetik arkadaşlarını davet eder. En yakın arkadaşlarından biri de Yaban’a göz koyar. Nikâhta ise büyük bir skandal ortaya çıkar.
"Terapisthane" skecinde ise, basına ilginç açıklamalar yapan Esra Erol, ti’ye alınıyor. 3 çok zengin kadın terapiste gider. Tek dertleri zengin olmalarıdır. Otobüse binenleri görünce ağladıkalrını anlatırlar. Terapistlerinden de hiç ummadıkları bir tepki görürler.
"Dırdırhane"de ise fatura ödeme sırasına giden dırdırcı kadın, konuşması ile sıradakileri bayıltıyor. Bir tek en öndeki adam kalıyor. O adam da kadının kocası çıkıyor ve ikili birbirine giriyor.
"Fotoğrafhane"de ise Cemil, ünlüleri fotoshop’la normal vatandaşın yanına yapıştırarak fotoğraf çekmeye başlıyor. Fotoğraf çektirmeye talep artıyor. Ama bir kadın çok garip bir istekle gelince ortalık karışıyor.
Yanlış Anlaşılan Bir Hane, Gören Bir Hane, Taraflı Bir Hane de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden.
Kanald nin sevilen en çok izlenenler arasında yer alan eğlence programı haneler,dizinin tüm bölümleri indir.Haneler canlı izle,haneler son bölüm seyret.Haneler 09/10/2009 tarihli bölümü izlemek.

Hiç yorum yok: