Haneler 23 ekim izle ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


23 Ekim 2009 Cuma

Haneler 23 ekim izle


Haneler 23 ekim izlemek.Haneler yeni bölümünü canlı izle.Haneler 23/10/2009 tarihli bölümü.
Haneler 23 ekim özeti.
"Yaban felç oluyor!"

.Nilgün’ün komplosuna kurban giden, Yaban felç olurken, Pınar ise yeniden kör oluyor. Ağlak zengin kadınlar ise halk arasına karışmak için mütevazı bir semtte ev arıyor.

Yaban’ın hala Pınar’ı sevdiğini anlayan Nilgün, iki aşığı ayırmak için bu kez de silah çeker. Yaşanan arbedede Yaban kötürüm kalıp tekerlekli sandalyeye mahkum olurken, Pınar ise yine kör olur. İkili artık, birbirinin gözü, eli ve ayağıdır. Zenginliklerinden utanan kadınlar ise, fakirlerle kaynaşmak, halka inmek için bu kez de emlakçıya giderler ve kendilerine mütevazı semtte bir ev bulmalarını isterler. Aradıkları gibi bir ev bulan kokoş zenginler gördükleri karşısında duygu seli yaşayıp gözyaşlarına boğulurlar. Fakirhane’de ise, çok zengin bir kız, fakirlerden birine talip olur ve onunla evlenir. Arkadaşları, bu duruma anlam veremezken zengin kızın sokak dilencisi ile neden evlendiği sürpriz bir şekilde ortaya çıkar. Dizi Seyredilen Bir Hane’de ise arkadaşlarına misafirliğe giden bir çift, gittikleri evde ev sahibi kadınla kavga eder. Televizyonda dizi müptelası olan iki kadın ne yazık ki ayrı dizileri izlemek isterler ve ortalık karışır. Fakir Ama Mutlu Bir Hane, Utanılan Bir Hane, Ayrılamayan Bir Hane"de bu bölümün en komik, en eğlenceli skeçlerinden.
Haneler yaban izlemek,haneler 23 ekim bölüm videoları seyret.Kanald haneler dün akşamki bölüm tekrarı izle.Haneler şu anki oynayan bölümünü netten online izle.Haneler dizisi izlemek.Hanler programı espiriler yabandan

Hiç yorum yok: