Arka Sokaklar 130. Bölüm izle,12 Ekim ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


12 Ekim 2009 Pazartesi

Arka Sokaklar 130. Bölüm izle,12 Ekim


Arka Sokaklar 130.bölüm videoları 12 ekim pazartesi bölümü bu akşam siteye eklendi
Buyrun izleyin;




Arka sokaklar dizisinin 130.bölümüne ait bölüm özeti;
"Rıza Baba ve ekibinin hayatları tehlikede"

Bir operasyonda Sinan’in yaptığı bir hata üzerine Rıza Baba ve ekibinin hayatı tehlikeye giriyor.Elif ve Sinan gizli bir görev için otele yerleşerek Jack Melani’yi takip etmeye başlarlar. Rıza Baba ve Ali’nin alıcı olarak yer aldığı operasyonda Sinan’ın yaptığı bir hata herkesin hayatını tehlikeye sokar.
Arda yaptığı kazanın cezasını çekip hapisten çıkmıştır. Onu karşılayan abisi Ali Osman’la aralarındaki sır, ikisinin de başını belaya sokar.
Aysun, eski sevgilisi ile sorunlar yaşamaktadır. Selim sürekli onu rahatsız ederken Aysun üzerinden yaptıkları pazarlık da ortaya çıkar. Aysun’un patronunda katıldığı hesaplaşmada Okan ve Selim hayatlarını kaybederler.
Metin yeni okuluna başlayınca Tunç’la birlikte derslerine asılmaya karar verir. Tek başına kalan Tekin’i okuldaki çocuklar rahatsız edince kendine bir koruma edinir. Eve kadar kendine eşlik eden Deli Cafer ve Hüsnü karşı karşıya gelince olaylar karışır.
Arka sokaklar dizisi 130.bölüm canlı izle,arka sokaklardizisi seyret,arkasokaklar.com dünkü bölümü,arka sokakların bu akşamki bölümü full izle,dizi fragmanı,son bölümünü izle arka sokakların.


Hiç yorum yok: