Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


22 Ocak 2012 Pazar

Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları

Sibersahne Seo, Webmaster forum ve Blogger Temaları

Sibersahne bildiğim kadarıyla bir chat sitesi hatta Webmaster forum bölümü ile seo ve Blogger Temalarının yayınlandığı alanları da var. Yeni bir seo makale yarışması bize bu yazıyı yazdırdı. Bilgi ve becerilerimizle bakalım neler yazabileceğiz.

Sibersahne Seo,

Sibersahne Seo bu yarışmamızın ismi. Seo Nedir? Seo İpuçları, Seo Teknikleri, Seo Nasıl Yapılır gibi konularda sibersahne seo ve forum sitesinden yararlanabilirsiniz.
webmaster forum Webmasterların uğrak mekanları, bilgi ve deneyimlerinin paylaşıldığı site kurucu ve seo uzmanları dediğimiz arkadaşların ya da kendisini webmaster zanneden kişilerin topluluk ağlarıdır.


Seo Nedir?
Sibersahne Seo, Webmaster Forum ve
Dilimizde arama motoru optimizasyonu diye kullanılan bu tabir ingilizcedeki Search Engine Optimization (SEO) kelimesinin baş harfleriyle oluşturulmuş bir kısaltmadan üretilmiş kavramdır. Seo ile bir web sitesisinin hiti artırılır. Web sitenize canlı ziyareti çekmenin en doğal yolu budur. Sitenizi bir dizi taktiklerle üst sıralara taşımak işine denir. Websitelerini dizinlere ekleyerek webmaster forum sitelerinde duyurarak veya sosyal ağlarda paylaşarak üst sıralara çıkarabilirsiniz. Google seo konusunda her ay farklı algoritma çalışmaları uygular, webmaster arkadaşlar ise bu değişiklikleri takip ederek seo hakkında bildiklerini uygularlar. Seo uzmanlığı bu alandaki en son uzmanlık alanıdır. SEO ve SEM hakkında ilerleyen günlerde daha detaylı bilgiler vermeyi düşünüyorum.


Blogger Temaları

Hepiniz bilirsiniz, duymuşluğunuz vardır. Bilmiyorsanız yuh artık, o zaman interneti terk edin derim. Blogger ücretsiz blog servisidir. 2006 yılında Google camiasına katılarak blogculuk alanında bir gelişim başlatmıştır. Sibersahne Seo ile ilgili bilgiler içerdiği gibi blogger ve blogger temaları ile ilgilide paylaşımları içerir. Sizin de blogunuz varsa; temalara ihtiyacınız vardır. Blogspot şablonlarını yayınlayan baya bir site mevcut. Araştırıp bulabilirsiniz.


Bir de video eklesek iyi olurdu dedik:




Yukarıda eklediğim resimde de görüyorsunuz, Seo demek kısaca para demektir, müşteri ve ürün satışını artırabileceğiniz tek yol seo yapmak veya yaptırmaktır. Kurumsal olarak seo hizmeti veren siteler var, ucuz fiyatlarla yaptırabilirsiniz. Fuub Webmaster Forumunda ve Sibersahne sitesinde gördüğüm bu yaışmaya ben de destek vereyim. Ödül kazanabilecek gibi duruyoruz hayırlısı demek lazım.