3-2-1 pişir 19 nisan izle,321 pişir 19 nisan izleDoktorum 19 nisan izle,doktorum ender saraçla sağlıklı beslenme izleŞeffaf Oda 18 nisan izle,şeffaf oda son bölüm izleMedya Kralı 18 nisan izleÇok Güzel Hareketler Bunlar 18 nisan izle,bkm 18 nisan izleAteşe Yürümek 1.Bölüm izle 18 Nisan,Ateşe Yürümek 2.bölüm 25 nisan2010 Ygs Matematik Hatalı soruSiyaset Meydanı 8 Nisan izle,siyaset meydanı anayasa tartışması izleDeryalı Günler 7 nisan izle,derya baykal 7 nisan 2010 izleDünya Bir Oyun Sahnesi 7 nisan izleEsra Erolda evlen Benimle 7 nisan izleMüge Anlı ile Tatlı Sert 7 nisan izleAbbas Güçlü ile Genç Bakış 7 nisan izleNe Yapmalı 7 nisan 2010 izle,ne yapmalı evde tasarruf yöntemleri321 pişir 7 nisan 2010 yemek tarifleri, 3-2-1 pişir izleDoktorum 7 nisan izle,doktorum prostat,sistit ve idrar kaçırmaKurtlar vadisi 85.bölüm izle,kurtlar vadisi 1 nisan izleTek Türkiye 99.Bölüm izle 1 nisan,tek türkiye 100.bölüm 8 nisan ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


18 Nisan 2010 Pazar

3-2-1 pişir 19 nisan izle,321 pişir 19 nisan izle


3-2-1 pişir 19 nisan yarışmacıları,3-2-1 pişir 19 nisan yarışmacıları,
ŞEF : ZEKİ
Yarışmacı : Seren Fosforoğlu
Malzemeler : Enginar, Bonfile, Milföy Hamuru, Pırasa, Patates
PATATESLİ PIRASA ÇORBASI



- 3 adet orta boy patates
- 2 adet pırasa
- 1 çorba kaşığı margarin
- 1 çorba kaşığı un
- 6 su bardağı su
- Karabiber-Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Patates ve pırasalar temzilenerek küçük küçük kesilir ve tencere içerisinde yumuşayana dek haşlanır.

Patates ve pırasalar iyice yumuşayınca blender ile ezilir.Ayrı bir tencere içerisinde margarin eritilir ve un ilave edilip hafifçe sararana dek kavrulur.Üzerine pırasa, patates ve haşlama suyunu devamlı karıştırılarak ilave edilir.Son olarak tuz da ilave edilir ve 5 dakika sonra ocağın altı kapatılarak servis edilir.Afiyet olsun.

ENGİNARLI BONFİLE



MALZEMELER
- 1 adet enginar
- 100 gram bonfile
- 1 tatlı kaşığı hardal
- 1 çay kaşığı zeytinyağı
- 1 çay kaşığı karışık baharat (arzu ettiğiniz bahartlardan harmanlayabilirsiniz)
- 1 yemek kaşığı krema
- Yarım çay kaşığı limon suyu
- Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Bonfile baharatlar ile marine edilir ve tava içerisinde çok fazla pişmeyecek şekilde ters düz edilir. Ayrı bir tencere içerisinde limon suyu ilave edilen su ile enginar haşlanır.Haşlanmış olan enginar dilimlenip tabağa konur.Son olarak bonfile zar şeklinde kesilerek üzerine konur bonfile zar şeklinde doğranır üzerine konur ve servis edilir.

KREMALI MİLFÖY SEPETİ



MALZEMELER
- 1 paket milföy hamuru
- 1 su bardağı süt
- 2 yemek kaşığı şeker
- 1 yemek kaşığı un
- Yarım çay kaşığı türk kahvesi
- Yarım çay kaşığı tarçın
- 1 çay kaşığı pirinç unu

YAPILIŞI
Milföy hamurları merdane ile çok büyük olmayacak ölçüde açılır.Fincan yardımı ile ters çevrilerek ile açılır ve fincanve şeker ve tarçın serpiştirilir ve kase şekli verilir. 180 derecelik fırında 10 dakika fırınlanır.Bu esnada; süt, şeker, un, kahve ve pirinç unu kaynatılırak pişrilir ve soğuması için ocaktan alnır.Fırından alınan milföylerin içerisine pişen muhallebi paylaştırılarak servis edilir.Afiyet olsun.

MANGO ŞURUBU



MALZEMELER
- 1 adet mango
- 2 yemek kaşığı toz limon jölesi

Süslemek için;
- Hindistan cevizi

YAPILIŞI
Mango soyulup ronde ile çekilir.Tencere içerisinde toz jöle, 1 su bardağı su ve ezilen mangolar kaynatılarak servis bardağına dökülür. Soğuduktan sonra hindistan cevizi ile süslenerek servis edilir.Afiyet olsun.

ŞEF : MELİS
Yarışmacı : Murat Evgin
Malzemeler :

Kuzu Eti, Sarı Biber, Pirinç, Patlıcan, Çilek
BİBERLİ VE BADEMLİ PİLAV



MALZEMELER
- 2 su bardağı pirinç
- 1 adet kırmızı biber
- 2 diş sarmısak
- 1 avuç badem
- 1 tatlı kaşığı köri
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 adet tavuk suyu tablet
- Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)

YAPILIŞI
Tencere içerisinde, soğan ve sarımsak az miktarda yağ ile kavrulur. Üzerine ince doğranmış biber ve bademler eklenir ve kavrulmaya devam edilir.Son olarak üzerine tavuk bulyonlu su ,tuz ve köri eklendikten sonra pirinç eklenip pilav pişirilir. Demlendikten sonra arzuya göre kuş üzümü de eklenerek servis edilir.Afiyet olsun.

PATLICANLI KUZU



MALZEMELER
- 200 gr kuzu eti
- 1 adet patlıcan
- 1 tatlı kaşığı kimyon
- 1 adet kuru soğan
- 3 diş sarmısak
- Tane karabiber-Tuz (arzu ettiğiniz ölçüde)
- Taze fesleğen

YAPILIŞI
Tencere içerisinde kuzu eti yağda iyice kavrulur.Etlerin rengi döndükten sonra, soğan ve sarmısak eklenip birlikte kavrulmaya devam edilir.Kimyon, taze fesleğen eklenir, sarımsak da eklenerek pişirilir. Diğer yandan; patlıcanlar alacalı soyulur ve kızartılarak ete eklenir. İnce kıyılmış maydanoz ile servis edilir.Afiyet olsun.

ÇİLEKLİ ALMAN PASTASI



MALZEMELER
- 250 gram çilek
- 1 bardak süt
- 2 yemek kaşığı un
- 1 yemek kaşığı nişasta
- 3 yemek kaşığı toz şeker
- 1 adet yumurta
- 5 yemek kaşığı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 adet limon kabuğu rendesi

Süslemek için;
- Pudra şekeri

YAPILIŞI
Tencere içerisine; süt, şeker, un ve nişasta konularak koyu kıvamlı krema hazırlanır. Ayrı bir kap içerisinde yumurta, şeker, un ,su, vanilya, kabartma tozu ve limon kabuğu rendesi karıştırılıp kek kalıbına yayılır ve 180 derecelik fırında kabarana kadar pişirilir. Pastanının tabanı piştikten sonra enlemesine kesilen pasta tabanının arasına hazırlanan krema ve çilekler konulduktan sonra üzeri kekin diğer kısmı ile kapatılır. Bol miktarda pudra şekeri serpilerek soğuk servis edilir.Afiyet olsun.

CEVİZLİ ISPANAK SALATASI



MALZEMELER
- 1 kutu taze bebek ıspanak
- 1 avuç ceviz
- 1 adet kırmızı soğan
- 3 yemek kaşığı nar ekşisi
- 1 avuç kuru üzüm

YAPILIŞI
Ispanak yıkanır ve ayıklanır. Bir kap içerisine alınan ıspanaklar, Ceviz,piyazlık kıyılmış kuru soğan ve kuru üzüm ile karıştırılır. Nar ekşisi ve zeytinyağı ile sos yapılarak servis edilir.Afiyet olsun.
321 pişir 19 nisan bölüm videoları,yemek tarifleri izle

Doktorum 19 nisan izle,doktorum ender saraçla sağlıklı beslenme izle



Ender saraçla doğru beslenme izle 19 nisan,doktorum kanald full hd seyret.
19 NİSAN PAZARTESİ "ENDER SARAÇ'LA SAĞLIKLI BESLENME"

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum'da Pazartesi günü "Ender Saraç'la Sağlıklı Beslenme" konusu işlenecek.

Ender Saraç yaza sağlıklı bir şekilde hazırlanmak isteyenler için program sırasında enginarlı detoks çorbası tarifi ve 1 haftalık bahar diyeti listesi verecek. Ayrıca dünyaca ünlü güzel yıldız Angelina Jolie'nin her gün içtiği sarımsak çayı tarifini de yine canlı yayında anlatacak. Ender Saraç sayesinde 3 ayda 23 kilo veren Alper Bey'in de hazır bulunacağı canlı yayında sağlıklı bir kahvaltı nasıl hazırlanır? Sağlıklı zayıflamanın incelikleri nelerdir? Kilo almak isteyip de bir türlü alamayanlar neler yemeli? Renklerin kilo vermede etkisi var mıdır? gibi sorulara da cevap aranacak.

Dr. Ender Saraç
0212 282 83 77
Ender saraç telefon numarası,ender saraça soru sormak.

Şeffaf Oda 18 nisan izle,şeffaf oda son bölüm izle


Şeffaf Oda son bölümü seyret,şeffaf oda 18 nisan full hd izle,

Şeffaf Oda yine dopdolu

Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda’nın bu haftaki konukları; yeni albümü “Biz Aşkımıza Bakalım”la en çok dinlenen sanatçı Ferhat Göçer ve internet dünyasının ekran yansıması olan “Sosyal Alem” programıyla Elif Dağdeviren.

Elif Dağdeviren, Ferhat Göçer’in hangi şarkısında gözyaşlarına engel olamadı?
Ferhat Göçer’in mükemmeliyetçiliği ilişkisini nasıl etkiliyor?
Elif Dağdeviren, Türkçe olarak Türkiye’nin ilk arama motoru haber sitesini nasıl kurdu?
Elif Dağdeviren televizyonculuğa kaç yaşında başladı?
Elif Dağdeviren’in İzzet Günay’la ilgili anısı ne?
Ferhat Göçer, Beyoğlu’nda gitar çalıp şarkı söyleyen Ravi İncigöz’den hangi şarkıyı, nasıl aldı?
Ferhat Göçer’den ses teli tahlili.
Ferhat Göçer ve Elif Dağdeviren’in “Cennet” şarkısı hikayesi nasıl?
Keyifli sohbet ve Ferhat Göçer’den en yeni şarkılar Güneri Cıvaoğlu ile Şeffaf Oda
Şeffaf oda bölümü kesintisiz izle.

Medya Kralı 18 nisan izle


Medya kralı dün akşamki bölümü full hd seyret,medya kralı hayko cepkin müziği dinle,medya kralı dünkü bölümü full divx seyret,medya kralı 18 nisan bölüm videoları,medyakralıizle.com

Çok Güzel Hareketler Bunlar 18 nisan izle,bkm 18 nisan izle



BKM Mutfak 18 nisan full hd seyret.

KADINLARIN ALIŞVERİŞ ÇILGINLIĞI ÇIĞIRINDAN ÇIKARSA!

Parkta kaybolan ufaklık, birbirini tanımayan iki kişiye, anne ve baba diye hitap edince, birbirinden şüphelenen kadın ve adam suçu birbirlerinin üzerine atarlar. Olay büyür, polis gelir ve ikili soluğu karakolda alır.
Yurtdışından gelen ve evlilik hazırlığı yapan yakın bir arkadaşının evine ziyarete giden kız, arkadaşının evleneceği adamın eski sevgilisi olduğunu öğrenir. Üçlü arasında geçen sohbet, iki kız arkadaşın çekişmesi ve eski sevgililerin birbirlerinin foyalarını ortaya dökmesiyle gelişen olaylar, sevgililerin evlilik kararını etkileyecektir.
Kız arkadaşlarının alışveriş çılgınlığı yüzünden bir haftadır mağazanın kapısında bekleyen iki adamın hikayesi “Şu Çılgın Kadınlar” skeciyle ekrana gelecek.
3. kattan düşen piyonunu tutmaya çalışırken başından darbe alan adamı hastaneye kaldıran kadın, kocasının tedavisini yapacak olan doktorun eski sevgilisi olduğunu görünce şoke olur. Birbirini unutmayan çift, ameliyatı itiraflar arasında gerçekleştirir.
Görev için şehir dışına gitmesi gereken genci uğurlamaya gelen ailesi ve sevgilisi arasında otogarda tatlı bir çekişme yaşanacaktır. İki sevgili kolay kolay ayrılamayacak, anne çileden çıkacaktır.
Evde korku filmi izlemek için bir araya gelen üç kafadar, “Ruhuna Fatiha” filmini izlemeye koyulur. Filmin etkisini İbrahim’de gösterecektir.
Çok Güzel Hareketler Bunlar’ın kahkaha dolu



çok güzel hareketlerin bunların dün akşamki bölümünü izle,bkm mutfak 18 nisan geçen haftaki bölüm skeçleri izle

Ateşe Yürümek 1.Bölüm izle 18 Nisan,Ateşe Yürümek 2.bölüm 25 nisan

Ateşe yürümek 1.bölümü seyret,ateşe yürümek 18 nisan full hd izle,ateşeyürümek 18/04/2010 izle,
1.kısım




2.kısım

3.kısım

4.kısım

Ateşe yürümek dizisi 2.bölüm full hd seyret,ateşe yürümek startv izle,ateşe yürümek birinci bölüm izle,ateşe yürümek ilkbölüm seyret,ateşe yürümek dizisinin gelecek haftaki bölümü seyret.


11 Nisan 2010 Pazar

2010 Ygs Matematik Hatalı soru

İki basamaklı AB sayısı BA simetrik. asal sayı ise
A şıkkı:17-71
B şıkkı: 19-91 Fakat 91 asal değil
C şıkkı : sağlayan değer yok
D şıkkı: 37-71
E şıkkı :79-93 oluyor.
Ösym tarafından tartışmalı matematik soru için bir açıklama yapılmadı. Açıklama bekleniyor.


2010 Ygs sınavında A kitapçığında bulunan 20.matematik sorusunun tartışmalı olduğu açıklandı

8 Nisan 2010 Perşembe

Siyaset Meydanı 8 Nisan izle,siyaset meydanı anayasa tartışması izle


Siyaset meydanı anayasa tartışması izle,ali kırca ile siyaset meydanı 07/04/2010 izle,anayasa tartışması izle,7 nisan selçuk üniversitesi hukuk fakültesi öğretim üyesi konuk oldu.Ali Kırca soruyor Anayasa Profesörleri Süheyl Batum ve Yavuz Atar Hukuk Fakültesi öğrencileriyle birlikte Anayasa değişikliğini masaya yatırıyor.

7 Nisan 2010 Çarşamba

Deryalı Günler 7 nisan izle,derya baykal 7 nisan 2010 izle


Derya Baykal 7 nisan bölüm görüntüleri,showtv deryalı günler izle,derya baykal 7nisan 2010 full hd seyret,deryalı günler 7 nisan yemek tarifleri,deryalı günler 07/04/2010 tarihli bölüm konukları,deryalı günler telefon numarası,

Dünya Bir Oyun Sahnesi 7 nisan izle


Kanald Dünya bir oyun sahnesi 7 nisan 2010 izle,dünya bir oyun sahnesi kenan ışık 07/04/2010 full hd seyret,
DÜNYA BİR OYUN SAHNESİ

07 Nisan 2010 Çarşamba 00:50

Usta oyuncu ve yönetmen Kenan Işık'ın sunumuyla "Dünya Bir Oyun Sahnesi", tiyatro sahnelerinden görüntülerle, filmlerden unutulmaz anlarla, şakalarla, sürprizlerle, öğrencilerin soracağı sorularla, bizlere sihirli bir dünyanın kapılarını aralamaya devam ediyor... Konukların; çocukluk anılarını, oyunculukla ilgili anekdotlarını, ilk sahne ya da sinema tecrübelerini, kahramanlarını, birlikte dinleyip öğrenmeye devam ediyoruz! Kenan Işık'la "Dünya Bir Oyun Sahnesi" yeni bölümleriyle Çarşamba akşamları ekrana geliyor...


Ünlü müzisyen Kıraç, gitarıyla seslendireceği sevilen şarkılarıyla "Dünya Bir Oyun Sahnesi"nde "Kıraç rüzgârı" estirecek…
Kıraç, müzikle nasıl tanıştığını ilk gitarını nasıl elde ettiğini İstanbul'da yaşadığı zorlukları Kenan Işık'a anlatıyor.
Etkilendiği sanatçının kim olduğunu ve neden ondan etkilendiğini anlatan Kıraç, dizi müziklerinin oluşumu sırasında nelerden etkilendiğini, nasıl bu müzikleri ürettiğini de "Dünya Bir Oyun Sahnesi" izleyicileri ile paylaşıyor.
Şarkılarıyla stüdyodaki öğrenceleri coşturan Kıraç, öğrencelerin sorularını da yanıtlıyor.
"Dünya Bir Oyun Sahnesi"nin ikinci konuğuysa oyuncu Bülent İnal…
Bülent İnal, son oynadığı dizinin yayından kaldırılma sebeplerini, Urfa'dan İstanbul'a gelişini ve oyunculuk kariyerinin nasıl başladığını "Dünya Bir Oyun Sahnesi"nde açıklayacak.
Dünya bir oyun sahnesi 7 nisan konukları,misafirleri kimler.

Esra Erolda evlen Benimle 7 nisan izle


Esra erolda evlen benimle youtube videoları,esra erolda benimle evlenirmisin 7 nisan 2010 bölüm videoları,

Yapımcılığını Stil Medya / Ahmet Bayram'ın, genel koordinatörlüğünü ise Doğa Sülen 'in üstlendiği "Esra Erol'da Evlen Benimle" hafta içi her gün saat 14:40'da ekrana geliyor...
Evlenmek isteyen genç - yaşlı adayları ekran başındaki taliplileri ile bir araya getiren Esra Erol, hafta içi her gün 14:40'da ATV ekranlarında...
Esra erol atv seyret,esra erolun dünkü bölüm konukları,

Müge Anlı ile Tatlı Sert 7 nisan izle


Müge anlı ile tatlı sert telefon numarası,müge anlı ile tatlı sert bugünkü bölüm videoları,
Programda birbirinden farklı faili meçhul dosyalar ele alınırken çözüme kavuşturuluyor. Hiç bir programı rakip olarak kabul etmeyen, farklılığıyla yayın dönemine damgasını vuracak olan programda sosyal sorumluluk projelerine de yer verilmeye devam ediyor. Kadın sağlığı, çocuklar ve yaşlılar ile ilgili pek çok yardım kampanyasının startı veriliyor.
Müge anlı ile başvuru telefonu,müge anlıyla tatlı sert konukları,yaşananlar neler.

Abbas Güçlü ile Genç Bakış 7 nisan izle


Abbas güçlü ile genç bakış 7nisan konukları,
Abbas Güçlü ile Genç Bakış

“Balyoz”, Anayasa değişikliği, yargıdaki kaos...
Gündemin en sıcak gelişmeleri Genç Bakış'ta tartışılıyor...

- Yargıda neler oluyor?
- Son balyoz operasyonunda yaşananlar yargıdaki kaosa mı işaret ediyor?
- "Balyoz" savcıları neden görevden alındı? Anayasa değişikliğinde son durum ne?
- Sahte imza krizi nasıl aşıldı?
- Hükümet son dakika operasyonuyla düşürüp yeniden sunduğu taslakta ne gibi değişiklikler yaptı?
- Anayasa değişikliği yargıdaki kaosu önleyecek mi daha da mı derinleştirecek?

TBMM Eski Başkanı ve Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ve YARSAV Başkanı Emine Ülker Tarhan'ın konuk olduğu Abbas Güçlü ile Genç Bakış 07 Nisan Çarşamba gecesi Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden yayınla Kanal D'de..
Abbas güçlü ile genç bakış bu hafta hangi üniversitede.

Ne Yapmalı 7 nisan 2010 izle,ne yapmalı evde tasarruf yöntemleri

Kanald ne yapmalı programının 7 nisan program detayları izle
7 Nisan Çarşamba - "Evde Tasarruf Yöntemleri"

NE YAPMALI? evde enerji tasarrufu yapmanın ve bütçeleri zorlayan faturaları düşürmenin yollarını ekrana taşıyor.
Didem İnselel ve Fatih Portakal’ın sundukları programın bu bölümünde, evlerde düzenli olarak tüketilen elektrik, doğalgaz ve suyu ekonomik kullanarak nasıl tasarruf edilebileceği konuşulacak.
Tüketiciler Derneği Başkanı Engin Başaran ile Hacettepe Üniversitesi Aile ve Tüketici Bilimleri Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Seval Güven’in konuk olacakları programda, evdeki elektrik ve su tüketimini düşürmenin yolları, doğalgazın akıllı kullanımı ve tasarrufa yönelik daha pek çok püf noktası detaylı olarak ele alınacak.
Programa izleyiciler de telefon ve elektronik posta yoluyla katılarak, sorularını yöneltebilecek.
Ne yapmalı başvuru telefonu,youtube seyret

321 pişir 7 nisan 2010 yemek tarifleri, 3-2-1 pişir izle


ŞEF : ZEKİ
Yarışmacı : Tuğçe Cengiz
Malzemeler : Patlıcan, Domates, Kıyma, Arpa Şehriye, Çikolata
PATLICANLI KÖFTE



MALZEMELER
• 500 gram kıyma
• 2 dilim bayat ekmek içi
• Yarım bağ maydanoz
• 1 adet patlıcan kemer
• 1 yemek kaşığı salça
• Tuz (Arzu ettiğiniz ölçüde)
• Tuz
• Karabiber

YAPILIŞI

Patlıcan pijama şeklinde soyulup ince uzun şeritler halinde kesilir ve çok az süreli olmak üzere yağda kızartılır. Kahve fincanının içerisine kızaran patlıcanlar artı şeklinde konur. Bir kap içerisinde kıyma, ekmek içi, maydanoz ve arzu ettiğiniz ölçüde tuz ile karabiber karıştırılarak köfte harcı hazırlanır. Patlıcanların içerisine top şeklinde yuvarlanan köfteler de yerleştirilerek, fincanın dışında kalan patlıcanlar ile üzerleri kapanır. Fırın tepsisi içerisine fincan ters çevrilerek patlıcanlı köfteler bohça şeklinde yerleştirilir. Salça, 1 su bardağı su ile sulandırılarak tepsinin içerisine dökülür ve 180 derecelik fırında 20 dakika pişirilir. Afiyet olsun.



ARPA ŞEHRİYELİ PİLAV



MALZEMELER
• 1,5 su bardağı arpa şehriye
• Yarım tablet tavuk bulyon tablet
• 1,5 su bardağı su
• 2,5 yemek kaşığı sıvıyağ
• Yarım yemek kaşığı tereyağı
• 1 tutam dereotu, fesleğen ve maydanoz
• Tuz

YAPILIŞI
Tencere içerisine sıvıyağı ve tereyağı eritilir. Ardından yarım bardak arpa şehriyeler eklenerek iyice kavrulur. Şehriyeler iyice esmerleşince, kalan 1 bardak şehriyeler de eklenir. Ancak tencereye eklediğiniz son şehriyelerin ilk şehriyeler kadar esmerleşmemesine dikkat etmelisiniz. Şehriyeleri kavurduktan sonra (2 renk şehriye ortaya çıkacak böylelikle) üzerine su ve bulyon ilave edilir ve kısık ateşte suyunu çekene dek pişirilir. Taze baharatlar da ince ince kıyılarak tencerenin içerisine konur. Şehriyeler iyice suyunu çektikten sonra ocağın altı kapatılarak demlenmesi beklenir. Demlendikten sonra servis edilir. Afiyet olsun.

AĞLAYAN KEK



MALZEMELER
• 1 adet yumurta
• 1 yemek toz şeker
• 1 şeker kaşığı kakao
• 1 yemek kaşığı süt
• 1 tatlı kaşığı un
• 30 gr çikolata
• Yarım paket kabartma tozu
• Yarım paket krema

YAPILIŞI
Bir kap içerisinde; yumurta, toz şeker, kakao, süt, un ve kabartma tozu karıştırılarak sufle kalıbının içerisine boşaltılır.180 derecelik fırında kekler iyice pişene kadar fırınlanır. Diğer yandan; çikolata eritilerek krema ile karıştırılarak sos hazırlanır. Pişen keklerin üzerine az miktarda süt döküldükten sonra hazırlanan sos dökülür ve servis edilir. Afiyet olsun.

CEVİZLİ HAVUÇ MEZESİ



MALZEMELER
• 1 adet havuç
• 1 tatlı kaşığı badem
• 1 tatlı kaşığı ceviz
• 1 yemek kaşığı tahin
• 1 yemek kaşığı yoğurt
• 1 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI
Havuçlar rendelenerek, diğer bütün malzemeler ile karıştırılarak servis tabağına alınır ve ceviz ile servis edilir. Afiyet olsun.

ŞEF : MELİS
Yarışmacı : Fevzi İbili
Malzemeler :

Kuzu Kuşbaşı, Bezelye, Bulgur, Domates, Kağıt Helva
ETLİ BEZELYE YEMEĞİ



MALZEMELER
• 200 gr kuzu kuşbaşı
• 200 gr taze bezelye
• 2 adet kuru soğan
• 3 diş sarımsak
• Yarım bağ kıyılmış dereotu
• 1 tatlı kaşığı kimyon
• 1 tatlı kaşığı pul biber
• 1 adet domates
• 2 tatlı kaşığı domates salçası
• Karabiber
• Tuz

YAPILIŞI
Kuşbaşı etler minik parçalar halinde kesilerek tuz ve karabiber ile yoğrulur. Tencere içerisinde az miktarda zeytinyağı kızdırılarak etler ve piyazlık doğranan kuru soğanlar kavrulur. 3-4 dakika kavrulduktan sonra domates rendelenerek sulandırılmış salça ile birlikte ete eklenir. Bu esnada, bezelye bol tuzlu suda haşlanır ve süzülerek ete eklenir. Kimyon, pul biber ve ince kıyılmış dereotu da eklenerek sıcak servis edilir. Afiyet olsun.

BEZELYELİ BULGUR PİLAVI



MALZEMELER
• 200 gr taze bezelye
• 2 su bardağı bulgur
• 1 adet kuru soğan
• 2 diş sarımsak
• 1 adet domates
• 2 tatlı kaşığı domates salçası
• 1 tatlı kaşığı biber salçası
• 1 adet tavuk bulyon
• 1 tatlı kaşığı kuru nane
• Yarım bağ ince kıyılmış dereotu

YAPILIŞI
Bezelyeler tuzlu suda haşlanarak süzülür.Ayrı tencere içerisinde kuru soğan piyazlık doğranarak sotelenir.Soğanların rengi dönünce içerisine; salça, domates rendesi, sarımsaklar ve bulgur eklenir.3-4 dakika daha kavrulduktan sonra 3 su bardağı su, tavuk bulyon ve kuru nane de eklenir ve pilav suyunu çekene kadar pişirilir.Son olarak süzülen bezelyeler ve dereotu da eklenir ve yoğurt ile servis edilir.Afiyet olsun.

KAĞIT HELVA PASTASI



MALZEMELER
• 1 adet kağıt helva
• 1 bardak süt
• 3 yemek kaşığı şeker
• 2 tatlı kaşığı buğday nişastası
• 2 yemek kaşığı tahin
• 2 yemek kaşığı pekmez
• 1 paket çilekli jöle
• 8-10 adet çilek
• 1 yemek kaşığı un

YAPILIŞI
Tencere içerisinde un, şeker, süt ve suda eritilmiş nişasta muhallebi kıvamına gelene dek pişirilir.Kağıt helva kesme kalıpları ile kesilerek üzerine tahin ve pekmez dökülür.Üzerine hazırlanan muhallebi dökülür.Ayrı tencere içerisinde çilekli jöle su ile kaynatılır ve muhallebili kağıt helvanın üzerine dökülür.Son olarak; çilekler kesilir ve tatlının üzeri süslenip,buzdolabında bekletildikten sonra soğuk servis edilir.Afiyet olsun

ÇİLEKLİ YOĞURT TATLISI



MALZEMELER
• 8-10 adet çilek
• 5 yemek kaşığı yoğurt
• 2 tatlı kaşığı bal
• Yarım paket çilekli jöle
• 2 tatlı kaşığı galeta unu
• 2 yemek kaşığı pudra şekeri
• 1 avuç kuru üzüm

YAPILIŞI
Bir kap içerisinde yoğurt, bal, galeta unu, pudra şekeri ve ufak ufak kesilen çilekler karıştırılır. Tencere içerisinde çilekli jöle su ile kaynatılır ve yoğurtlu karışımın üzerine dökülür. En son hazırlanan tatlının üzeri çilek ve pasta süsleme şekerleri ile süslenir, dolapta soğutularak servis edilir. Afiyet olsun.

Doktorum 7 nisan izle,doktorum prostat,sistit ve idrar kaçırma

Doktorum 7 nisan tekrarı izle
7 NİSAN ÇARŞAMBA "PROSTAT, SİSTİT VE İDRAR KAÇIRMA"

Sunuculuğunu Zahide Yetiş ve Op. Dr. Aytuğ Kolankaya’nın yaptığı Doktorum'da 7 Nisan Çarşamba günü "Prostat, Sistit ve İdrar Kaçırma" konusu Prof. Dr. Bülent Çetinel ve Prof. Dr. Aksel Siva tarafından ele alınacak.

İdrar kaçırmanın nedenleri nelerdir? Prostat kimlerde görülür, nasıl anlaşılır? Sistit nedir, nasıl tedavi edilir? İdrar kaçırma psikolojik midir? İleri yaştaki insanlarda görüldüğünde tedavisi mümkün müdür? Çocuk idrar kaçırmasının nedenleri nelerdir? Sistit erkeklerde de görülür mü? Cinsel ilişki kaynaklı mıdır? Prostat ameliyatsız iyileşebilir mi? Tüm bu soruların cevaplarını 7 Nisan Çarşamba 08.45'te Doktorum'da bulabilirsiniz. Programda ayrıca idrar kaçırmamak için gerekli egzersizler Fizik-Tedavi Uzmanı Dr. Selcen Kanyılmaz tarafından anlatılacak.

Prof. Dr. Bülent Çetinel
Üroloji Uzmanı
0212 311 20 00

Prof. Dr. Aksel Siva
Nöroloji Uzmanı

Dr. Selcen Kanyılmaz
Fizik-Tedavi Uzmanı
0212 335 89 93
Doktorum başvuru telefonu,

1 Nisan 2010 Perşembe

Kurtlar vadisi 85.bölüm izle,kurtlar vadisi 1 nisan izle

Kurtlar vadisi 85.bölüm full hd seyret,
1.kısım


2.kısım

3.kısım

4.kısım

5.kısım

6.kısım

7.kısım

Tek Türkiye 99.Bölüm izle 1 nisan,tek türkiye 100.bölüm 8 nisan

Tek Türkiye 99.bölüm full hd izle,tek türkiye 99.bölümün full divx seyret,
1.kısım



2.kısım

3.part

4.kısım

5.part

6.kısım

7.kısım

8.part