Galatasaray - Fener derbi maçı - 12 nisan - fb - gs maçı özeti - fener galatasaray maçı golleri ~ Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü izle , Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm Full izle 39. Bölümü izle

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümünü İndirebilirsiniz

FATMAGÜLÜN SUÇU NE SON BÖLÜM İZLE
(
FATMAGÜLÜN SUÇU NE .BÖLÜM İZLE)

Fatmagülün Suçu Ne Son Bölümü Full Hd izle
Fatmagülün Suçu Ne 39.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 40.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 41.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 42.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 43.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 44.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 45.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 46.Bölüm izle


10 Nisan 2009 Cuma

Galatasaray - Fener derbi maçı - 12 nisan - fb - gs maçı özeti - fener galatasaray maçı golleri


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak dev derbi maçı 12 nisana sadece 2 gün kaldı. Peki derbiye hazırlanan iki takımdaki son durum ne? Gelişmeler, takımların avantajları, dezavantajları...

17:10 ALEX'İN OYNAMASI ZOR

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin, derbide büyük olasılıkla kaptan Alex'ten yoksun mücadele edeceği öğrenildi.

Tedavisini sürdüren Brezilyalı futbolcu bugünkü antrenmana da çıkmazken, yine salonda çalıştı.

Bir süredir takımdan ayrı çalışan ve tedavi olan Alex'in, Galatasaray maçında oynamasının zor olduğu bildirildi.

16:55 -BREZİLYALI TELEVİZYONCULAR SAMANDIRA'DA...

Brezilya'nın televizyon kanallarından ESPN ve BAND'dan gelen 10 kişilik ekip, bugün Fenerbahçe'nin Samandıra Tesisleri'nde çekimler ve sarı-lacivertli bazı futbolcularla röportaj yaptı.





Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Brezilya'nın iki televizyon kanalından gelen ekiplerin, başta Brezilyalılar olmak üzere sarı-lacivertli futbolcularla röportaj ve tesislerde çekim yaptığı bildirildi.

Açıklamada, İstanbul-Sao Paulo seferlerine başlayan Türk Hava Yolları'nın davetlisi olarak Türkiye'ye gelen ESPN ve BAND televizyon kanalları ekiplerinin, İstanbul turları kapsamına Fenerbahçe'yi de dahil ettikleri ifade edildi.

Brezilyalılar'ın, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ve 12 Nisan Pazar günkü Galatasaray-Fenerbahçe maçının öncesi ve sonrasında da çekimler yapacakları ifade edildi.

16:46 -ALMANYA'DAKİ TARAFTAR DERNEKLERİNDEN MAÇLA İLGİLİ GÖRÜŞLER

İstanbul'da Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Almanya'daki taraftar derneklerinde de heyecan artmaya başladı.

Hamburg Galatasaraylılar Derneği Başkanı Abdullah Akar, A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Avrupa'ya veda eden Galatasaray, Fenerbahçe'yi yenerek acılarını tedavi etmeli'' dedi.

Akar, Galatasaray'ın saha avantajına sahip olduğunu savunarak, ''Eğer hakem maça müdahale etmezse bu maçı Galatasaray alır'' şeklinde görüş belirtti.

Almanya Fenerbahçeliler Dernekleri Birliği Başkanı Mustafa Çömlek ise, bu derbinin zorlu bir maç olacağını belirterek şöyle konuştu: ''İki takım da çok büyük ve güçlü. İki takımın da kazanmaya ihtiyacı var. Galatasaray kendi sahasında oynuyor. Bu nedenle avantajlı gibi görünüyor. Centilmence bir maç olmasını isterim. Elbette Fenerbahçeli olarak Fenerbahçe'nin kazanmasını isterim. Ancak maçın beraberlikle sonuçlanacağını tahmin ediyorum.'' 14:55

AYDINUS: ''ÖN PLANDA BİZ OLMAYALIM DA, KİM OLURSA OLSUN''

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbi maçı yönetecek hakem Fırat Aydınus, karşılaşmada ön plana çıkmak istemediklerini söyledi.

Fırat Aydınus, karşılaşmada yardımcılıklarını yapacak olan Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile birlikte Lig TV'ye yaptığı açıklamada, daha önce Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan 3 derbi karşılaşmada görev aldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

''Derbi maçlarda atmosfer aynı. Bu atmosfer bizleri de konsantre ediyor ve maça adapte olmamızı sağlıyor. Biz takımların sistemlerini, futbolcuların teknik kapasitelerini analiz ederiz, ama bizde asla önyargı oluşmaz. Futbolcuların özelliklerini bilmek, hakemlik için avantajdır. Bir tarafta genç ve dinamik, diğer tarafta ise tecrübeli ve yaşlı bir teknik adam var. Bunların değerlendirmesini zaten basınımız yapar. Ön planda olmamak amacıyla karşılaşmaya çıkacağız. Ön planda biz olmayalım da kim olursa olsun. Verdiğimiz kararda takılıp kalmanın bir avantaj getirmeyeceğini artık biliyoruz.''

Karşılaşmanın fair-play içinde geçmesini dileyen Aydınus, ''Ben yurt dışında böyle bir atmosferi UEFA Kupası'nda Napoli ve Hamburg maçlarında yaşadım, ama o maçlarda kamuoyu baskısı bu kadar yoktu. İngiltere'de seyirciler maçı oturarak izler, devre arası ayağa kalkar. Bizde ise tam tersi. Bizim seyircilerimiz maçı oynuyor adeta. Bu ne ilk, ne de son olacak bir derbi. İnanıyorum ki fair-play çerçevesinde bir derbi olacak. Hepimiz bu derbinin güzelliği için elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.

Bahattin Duran ve Tarık Ongun da maçın fair-play çerçevesinde geçmesi dileğinde bulundular.

1430 -FENERBAHÇE, GALATASARAY MAÇININ HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

- Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de Galatasaray ile yapacağı derbi maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Sarı-lacivertliler, Samandıra Tesisleri'de, teknik direktör Luis Aragones yönetiminde çalıştı. Yenilemeye yönelik, 1,5 saat süren antrenmanda oyuncular sahada, salonda ve havuzda, neşeli bir çalışma gerçekleştirdi.

Teknik direktör Aragones, takımı önce 3 gruba ayırırken, bir grup üst sahada ayak tenisi, bir grup kondisyon salonunda istasyon çalışması, diğer grup ise tesislerdeki havuzda egzersiz çalıştı. Gruplar, bu çalışmaları dönüşümlü olarak sürdürdü.

Bu arada, üst sahada yapılan antrenmanı, sarı-lacivertlilerin eski futbolcularından Dalian Robert Atkinson da izledi.

Sarı-lacivertli ekip, yarın akşam yapacağı antrenmanla da Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak Samandıra Tesisleri'nde kampa girecek.

Öte yandan, Fenerbahçeli futbolcular ve teknik heyet, kulüp başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çengelköy'de bir lokantada, bu akşam birlikte akşam yemeği yiyecek.

12:29 ARDA: "CENTİLMENCE BİR DERBİ OLSUN, KAZANAN TARAF OLMAK İSTİYORUZ"

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, pazar günü Fenerbahçe ile oynanacak derbinin centilmence geçmisini ve kazanan tarafın kendileri olmak istediğini söyledi.

GS Mobile'nin tanıtım toplantısına katılan genç futbolcu, çıkışta basın mensuplarının sorularını cevapladırdı. Derbi hakkında konuşmak istemeyen ve Başkan Adnan Polat'tan sadece GS Mobile hakkında konuşmak için izin alan Arda, basın mensuplarının derbi konusundaki ısrarlı soruları karşısında şunları söyledi:

"Pazar günkü derbinin centilmence geçmesini istiyorum. Biz kendi sahamızda oynayacağımız bu derbiyi kazanmak istiyoruz. Taraftarlarımızı pazar günkü maçta bizi desteklemeye çağırıyorum." (CİHAN)

12:50 FENERBAHÇELİ TARAFTARLARA AYRILAN BİLETLER SATILDI

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yapılacak derbi maçta konuk Fenerbahçeli taraftarlara ayrılan biletlerin satışı yapıldı.

Sarı-lacivertli taraftarlar için ayrılan yaklaşık 1100 bilet, bu sabah Biletix'in 4 merkezdeki gişesinden satışa sunuldu ve kısa sürede tükendi. Taraftarlar, Ali Sami Yen Stadı eski açık tribünde kendilerine ayrılan biletlerden, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 60 TL karşılığında sadece ikişer tane alabildi.

Derbiye bilet almak isteyen taraftarlar, dün geceden itibaren gişelerde beklemeye başlarken, Biletix firmasının Merter'de bulunan gişesinde küçük çaplı izdiham yaşandı.

Sarı-lacivertli taraftarların kuyruk oluşturduğu gişede, karaborsacı oldukları ileri sürülen bazı kişilerin ön sıraları kapatarak sürekli bilet almak istemesi, arka sıralarda bekleyenlerin tepkisine neden oldu.

Güvenlik güçlerinin müdahalesiyle herhangi bir tatsızlığın yaşanması engellenirken, gişede bilet satışı kısa sürede tamamlandı. Büyük bölümü bilet alamayan taraftarlar, karaborsacılar aleyhine tezahüratta bulundu.

Caddebostan Biletix'te satışa çıkarılan biletlere de Fenerbahçeli taraftarlar büyük ilgi gösterirken, bazı kişiler arasında sıra ve bilet nedeniyle tartışma ve sürtüşmeler yaşandı. Bilet almak için Caddebostan'a gelen bazı taraftarlar ise tartışmaları caddenin karşı tarafında bekleyerek izledi.

Sarı-lacivertli taraftarlara ayrılan biletler kısa süre içinde tükenirken, Galatasaraylı taraftarlar da kendileri için ayrılan ve çarşamba günü satışa sunulan biletleri çok kısa bir sürede alarak bitirmişti.

Ali Sami Yen Stadı'nda 12 Nisan Pazar günü saat 19.00'da başlayacak 2009'un ilk derbisi kapalı gişe oynanacak.

12:22 DEMİREL'DEN DERBİ YORUMU: ''GÜZEL BİR MAÇ OLACAKTIR''

9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Pazar günü yapılacak derbi maçla ilgili olarak, ''Güzel bir maç olacaktır'' dedi.

Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 89. yıldönümü nedeniyle açılan ''Anılar'' fotoğraf sergisini gezen Süleyman Demirel, daha sonra AA Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hilmi Bengi'yi ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Tek ve Haber Yayın Daire Başkanı Muzaffer Şahin'in de hazır bulunduğu ziyarette, Süleyman Demirel, Galatasaray-Fenerbahçe derbisiyle ilgili olarak yöneltilen soruya, bu tür maçların sonuçlarının sürprizli bittiğini söyledi.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın aralarında tarihi meselelerinin bulunduğunu ifade eden Demirel, ''Galatasaray-Fenerbahçe, işte Galatasaray-Beşiktaş, Fenerbahçe-Beşiktaş maçları genellikle derbi diyorsunuz ona. Onlar sürprizli oluyor. Bazen çok gerginlik oluyor. Ama en yatıştırıcı hal, berabere kalmak oluyor. Bazen o onu, o da onu yeniyor. Bu üç takım da Türkiye'nin gözde takımları. Birbirleriyle tarihi meseleleri vardır. Yani eski zamanlardan beri yarışır gelirler. Ama gayet centilmencedir yarışları. Güzel bir maç olacaktır.''

Berabere kalmalarının Beşiktaş'ın yararına olacağının hatırlatılması üzerine de Demirel, ''Tabi Beşiktaş bu defa şampiyon olsun canım. Oraya kadar geldi yani'' diyerek esprili bir cevap verdi.

10:59 İLK GOLÜ ATAN KAYBETMİYOR

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında son yıllarda ligde yapılan derbilerde ilk golü atan taraf maçı çok zor kaybediyor.Ezeli rakiplerin 15 yılı kapsayan son 29 lig maçında ilk golü atan taraf, karşılaşmadan en kötü olasılıkla beraberlikle ayrılırken, sadece 1 kez, o da bu sezon Kadıköy'deki son randevuda yenilgi yüzü gördü.

İki takım arasında ligde ilk golü atan taraf bu sezon öncesinde en son, 12 Mart 1994 tarihinde Mecidiyeköy'deki maçta sahadan boynu bükük ayrıldı. 29. dakikada Kemalettin Şentürk'ün attığı golle öne geçen Fenerbahçe, 38. dakikada Tugay Kerimoğlu ve 87. dakikada Hakan Şükür'ün gollerine engel olamadı ve maçı 2-1 yitirdi.

Bu karşılaşmadan sonra ezeli rakipler arasında ligde yapılan 28 maçta da ilk golü atan taraf, en kötü olasılıkla müsabakadan beraberlikle ayrılırken, bu sezonun ilk yarısında Kadıköy'de yapılan 29. maçta bu istatistik bozuldu ve 2. dakikada Lincoln ile öne geçen Galatasaray, maçtan 4-1 mağlup ayrıldı.

MAÇLAR

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında sadece lig maçları baz alınarak yapılan değerlendirmede, ilk golü atan tarafın sadece 1 kez kaybettiği son 29 karşılaşma, bu maçlardaki gol dakikaları ve golleri atan futbolcular şöyle:

Tarih - Stat - Sonuç (GS-FB)

15.10.1994 Ali Sami Yen 1 - 1 (39 Bülent Uygun (FB), 72 Sedat Balkanlı (GS)

19.03.1995 Fenerbahçe 0 - 3 (13, 37, 56 Aykut Kocaman)

22.10.1995 Fenerbahçe 1 - 3 (4, 18, 32 Atkinson (FB), 84 Saffet Sancaklı (GS)

22.03.1996 Ali Sami Yen 2 - 0 (65 Hakan Şükür, 88 Arif Erdem)

08.09.1966 Ali Sami Yen 0 - 4 (9 Saffet Sancaklı, 22 Okocha, 27 ve 81 Boliç)

09.02.1997 Fenerbahçe 2 - 3 (15 Okocha, 53 ve 77 Boliç (FB),

19 Vedat İnceefe, 90 Arif Erdem (GS)

05.09.1997 Fenerbahçe 1 - 3 (13 Tayfun, 69 Boliç, 70 Okocha (FB), 60 Tugay (GS)

15.02.1998 Ali Sami Yen 2 - 2 (32 Okocha, 88 Boliç (FB), 41 Hagi,

52 Hakan Ünsal (GS)

20.09.1998 Fenerbahçe 2 - 2 (13 Moldovan, 16 Baliç (FB), 20 Hagi,

87 Hakan Şükür (GS)

07.03.1999 Ali Sami Yen 2 - 0 (55 Okan Buruk, 83 Hakan Şükür)

22.12.1999 Fenerbahçe 2 - 1 (20 Hasan Şaş, 30 Marcio (GS), 51 Moldovan (FB)

26.03.2000 Ali Sami Yen 0 - 1 (81 Johnson)

26.11.2000 Ali Sami Yen 0 - 0

06.05.2001 Fenerbahçe 1 - 2 (12 Ali Güneş, 52 Yusuf Şimşek (FB),

75 Suat Kaya (GS)

22.09.2001 Ali Sami Yen 2 - 0 (54 Bülent Akın, 81 Serkan Aykut)

16.02.2002 Fenerbahçe 0 - 1 (27 Rapaiç)

06.11.2002 Fenerbahçe 0 - 6 (9 Tuncay Şanlı, 38 Ortega, 68 ve 75 Serhat Akın,

78 Ceyhun Eriş, 86 Ümit Özat)

08.03.2003 Ali Sami Yen 2 - 0 (21 ve 34 Ümit Karan)

21.09.2003 A. Olimpiyat 2 - 2 (43 Kemal Aslan, 48 Hooijdonk (FB),

44 Arif Erdem, 50 Hakan Şükür (GS)

29.02.2004 Fenerbahçe 1 - 2 (17 Nobre, 85 Mehmet Yozgatlı (FB),

28 Ömer Erdoğan (GS)

12.12.2004 Ali Sami Yen 1 - 0 (55 Necati Ateş)

22.05.2005 Fenerbahçe 0 - 1 (64 Nobre)

27.11.2005 Ali Sami Yen 0 - 1 (45 Nobre)

22.04.2006 Fenerbahçe 0 - 4 (12 Appiah, 20 Luciano, 69 Alex, 77 Anelka)

03.12.2006 Fenerbahçe 1 - 2 (24 Alex, 26 Kezman (FB), 54 Ümit Karan (GS)

19.05.2007 Ali Sami Yen 1 - 2 (24 Lugano, 30 Edu (FB), 89 Arda Turan (GS)

08.12.2007 Fenerbahçe 0 - 2 (5 Semih Şentürk, 56 Deivid)

27.04.2008 Ali Sami Yen 1 - 0 (37 Nonda)

09.11.2008 Fenerbahçe 1 - 4 (2 Lincoln (GS), 7 Selçuk Şahin,

28 Emre Aşık (Kendi kalesine), 49 Lugano,

90 2 Deivid (FB)

10:25 - FENERBAHÇE İLK ÇEYREKTE ATIYOR, SON ÇEYREKTE ''SOS'' VERİYOR

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü derbi maçta Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'nin attığı ve yediği gollerde ilginç bir istatistiği göze çarpıyor.

Fenerbahçe, ligin geride kalan 26 haftasında rakip filelere en çok golü ilk 15 dakikalarda atarken, kalesinde en çok golü son 15 dakika ve uzatma bölümlerinde gördü. Maçların ilk 15 dakikalarında 11 kez golle buluşan sarı-lacivertliler, son çeyrekte toplam 12 gol yedi.

Genel olarak bakıldığında toplam 49 golünün 26'sını ilk yarılarda bulan sarı-lacivertli ekip, ikinci yarılarda 23 gole imza attı. ''Sarı Kanaryalar'' yediği toplam 28 golün 12'sini ilk yarılarda, 16'sını da ikinci yarılarda kalesinde gördü.

Fenerbahçe'nin ligde çıktığı 26 maçta attığı ve yediği gollerin sürelere göre dağılımı şöyle:

10:20 - DE SANCTİS'İN PERFORMANSI: 35 MAÇTA KALESİNDE 43 GOL GÖRDÜ

Galatasaray'ın bu sezon lig ve Avrupa kupalarında olmak üzere toplam 35 kez kalesini koruyan İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis, toplam 43 gol yedi.

Kiralık olarak geldiği Galatasaray'da zaman zaman iyi performans gösteren, zaman zaman da eleştirilere uğrayan De Sanctis, Turkcell Süper Lig'de 26 maçın 25'inde sahaya çıktı ve kalesinde 31 gol (Ortalama 1,24) gördü.

Avrupa kupalarında kalesini 10 kez koruyan İtalyan file bekçisi, kalesinde 12 gole engel olamadı.

8 MAÇI GOL YEMEDEN TAMAMLADI

Morgan De Sanctis, Turkcell Süper Lig'de sahaya çıktığı 25 maçın 8'ini gol yemeden tamamladı.

Fenerbahçe ile hafta sonunda oynanacak derbi maç öncesinde, İtalyan kalecinin, derbi performansı ise düşündürücü. Sezonun ilk yarısında yapılan maçta Fenerbahçe'den 4 gol yiyen De Sanctis, Beşiktaş ile oynanan maçın kazanılmasına rağmen 2 gole engel olamamıştı.

Galatasaray'da diğer kaleci Aykut ise ligde sadece 1 maçta oynayıp, 1 gol yedi.

10:18 - VOLKAN DEMİREL, DERBİLERDE GEÇİT VERMİYOR

Turkcell Süper Lig'de 12 Nisan Pazar günü Galatasaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'de, kaleci Volkan Demirel'in derbi maçlarda ortaya koyduğu performans, takımına güven veriyor.

Milli file bekçisi, Fenerbahçe'ye transfer olduğu 2002-2003 sezonundan bu yana ligde forma giydiği 12 derbi maçta kalesinde sadece 9 gol gördü.

Fenerbahçe, Volkan'ın kaleyi koruduğu derbi mücadelelerinde rakipleri karşısında 10 kez kazanırken, 1'er de mağlubiyet ve beraberlik aldı.

Galatasaray ve Beşiktaşlı futbolcular, Volkan'ın koruduğu Fenerbahçe kalesine gol attıkları maçlarda 1'in üzerine çıkamadı.

VOLKAN'IN LİG DERBİLERİ

Sarı-lacivertli ekibin milli kalecisinin forma giydiği ligdeki derbi maçlar ve alınan skorlar şöyle:

Sezon - Maç - Skor

-------------------------------------

2008-2009 FB-GS 4-1

2008-2009 FB-BJK 2-1

-------------------------------------

2007-2008 FB-BJK 2-1

2007-2008 FB-GS 2-0

2007-2008 BJK-FB 1-2

2007-2008 GS-FB 1-0

--------------------------------------

2006-2007 FB-BJK 0-0

2006-2007 FB-GS 2-1

--------------------------------------

2005-2006 BJK-FB 1-2

2005-2006 GS-FB 0-1

--------------------------------------

2003-2004 FB-GS 2-1

2003-2004 BJK-FB 1-3

--------------------------------------

Toplam 12 maç 9 gol

10:15 - GALATASARAY'IN DERBİDEKİ KOZU MİLAN BAROS

Turkcell Süper Lig'in Fenerbahçe ile birlikte en golcü 2 takımından biri olan Galatasaray, 12 Nisan Pazar günü ezeli rakibiyle yapacağı karşılaşmada gol yollarında Çek golcüsü Milan Baros'a güveniyor.

Galatasaray'ın en büyük kozu olan Baros, Turkcell Süper Lig, Fortis Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında bu sezon toplam 24 gol attı.

Ligde fileleri 18 kez havalandıran Çek futbolcu, Fortis Türkiye Kupası'nda 1, Avrupa kupalarında ise 5 gole imza koydu.

LİGDE 2 KAFA GOLÜ VAR

Ligde sadece 2 kafa golü bulunan Milan Baros, 18 golünün 3'ünü ise penaltıdan attı.

Ligde attığı 18 golünün 10'unu ikinci yarılarda kaydeden Baros'un, ilk yarılarda ise 8 golü bulunuyor.

Bu sezon tüm maçlarda 7 penaltı kullanan Baros, bunlardan 5'ini gole çevirdi.

35 MAÇTA OYNADI, 32'SİNDE İLK 11'DE SAHAYA ÇIKTI

Bu sezon toplam 35 resmi maçta forma giyen Baros, bunların 32'sinde sahaya ilk 11'de çıktı.

Sahada toplam 2 bin 551 dakika sahada kalan Milan Baros, ligde 9, Avrupa kupalarında 3, Fortis Türkiye Kupası'nda da 1 olmak üzere, toplam 13 sarı kart gördü.

Aragones, Galatasaray derbisinin Türkiye’deki kaderini belirleyeceğini söyledi

İspanyol basınına konuşan Fener’in hocası, ‘Türkiye’de bu maça çok önem veriliyor. Real Madrid-Barcelona derbileriyle aynı kefeye konulabilecek bir karşılaşma. Kazanmayı çok istiyorum. Sonuç beni olumlu veya olumsuz etkileyecek’ dedi

Derbiyi Marca’ya değerlendirdi

FENERBAHÇE Teknik Direktörü Luis Aragones, Galatasaray’la oynayacakları derbiyi İspanyol basınına değerlendirdi. Radyo Marca’ya konuşan Aragones, Türkiye’de bu karşılaşmaya çok büyük önem verildiğini belirterek, ‘İspanya’da Real Madrid-Barcelona maçlarında yaşanan hava, Galatasaray-Fener derbilerinde de aynen yaşanıyor. Bence de bu maçla aynı kefeye konulabilecek bir müsabaka’ dedi.

Yarıştaki iddiamızı etkiler

DEDE, ‘Pazar günkü derbiyi kazanmayı çok istiyorum. ASY’deki maçtan çıkacak sonuç iyi veya kötü belki de benim Türkiye’deki kariyerimi olumlu ya da olumsuz şekilde etkileyecektir. Kaybettiğimiz puanlarla şampiyonluk yarışında biraz geride kaldık. İddiamızı sürdürmek için bu maçı kazanmak zorundayız’ diye konuştu.

Vize bu maça bağlı

TECRÜBELİ teknik adam, ‘Kaybeden şampiyonluk şansını belki kaybetmez ama çok zora sokar’ şeklinde konuştu. Marca’da yapılan yorumda ise, ‘Aragones, tecrübesine ve Avrupa Şampiyonu olmasına rağmen Türkiye’de zor günler geçiriyor. Gelecek senenin vizesini belki de G.Saray maçında alacak’ ifadesi kullanıldı. Murat ÖZTÜRK

EDU: 4 ay sonra sahalara dönerim

ESKİŞEHİR maçında sağ diz çapraz bağları yırtılan Edu, Brezilya’ya gitti. Dün koltuk değnekleriyle idmana gelip, arkadaşlarıyla vedalaşan Sambacı, ‘Brezilya’da ameliyat olacağım. 4 ay sonra (ağustosta) sahalara dönerim’ dedi.

İspanya’dan özel istatistikçi

Aragones, Galatasaray derbisi için İspanya’dan özel istatikçi getirtti. İspanya Milli Takımı’nda da birlikte görev yaptığı istatistik uzmanı Rose Xavi İstanbul’a geldi. Xavi, Galatasaray’ın bu sezon oynadığı tüm maçların cd’lerini alarak çalışmalara başladı. Aragones rakamların dilinin çözülmesi ile birlikte ezeli rakibine karşı uygulayacağı taktiği de belirleyecek.

Derbinin biletleri karaborsacılarda

GS-FB maçı biletleri kısa sürede bitti. Karaborsacılar ön sıraları kaparak çok sayıda bilet alınca, olay çıktı

PAZAR günkü G.Saray-F.Bahçe derbisinin biletleri 30 dakikada tükendi. Biletleri 10.00’da satışa koyan Biletix’in sitesi kilitlenirken, kısa süre sonra biletlerin bittiği açıklandı. Çok sayıda taraftarın geceden beklemeye başladığı Merter’deki gişe önünde karaborsacı oldukları ileri sürülen kişilerin ön sıraları kapatarak, sürekli bilet alması, arkadakilerin tepkisine neden oldu. Tartışmalar kavgaya dönüşünce güvenlik güçleri olaylara müdahale etti. Karaborsacıların bitirmesi nedeniyle çok sayıda taraftar bilet almadan evlerine döndü.

Aragones aforoz etti Fener kapıyı gösterdi

FENER’DE Teknik Direktör Luis Aragones’in aforoz edip, uzun süre kadroda yer vermediği Colin Kazım’ı yönetim de sildi. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, ‘Kazım, sözleşmesindeki şartları yerine getirerek istediği kulübe transfer olur’ ifadesi kullanıldı.

Aragones’ten Alex’siz 11

İspanyol hocanın dün idmanda Volkan, Gökhan Gönül, Önder, Lugano, Carlos Deivid, Josico, Selçuk, Emre, Uğur ve Güiza’yı as takımda denemesi dikkat çekti

FENERBAHÇE, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdü. 1.5 saat süren çalışmada Aragones ilginç bir 11 denedi. Takımı 4-5-1 sistemiyle kuran Dede, kalede Volkan Demirel’e, savunmada Gökhan, Önder, Lugano ve Carlos’a, orta alanda Deivid, Josico, Emre, Selçuk ve Uğur’a, ileride de Güiza’ya yer verdi. Salonda çalışan Alex’in oynama şansının az olduğu bildirildi. Öte yandan, 37 yaşına girecek Carlos için yarın tesislerde özel bir doğum günü partisi düzenlenecek.

Aurelio zaferi

Uyuşmazlık Çözüm Kurulu, milli yıldızın F.Bahçe’ye 5 milyon 250 bin dolar ceza ödemesini kararlaştırdı

Türkiye Futbol Federasyonu Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Real Betis’e transferinde Fenerbahçe’yi zarara uğrattığına hükmederek, Mehmet Aurelio’nun sarı-lacivertli kulübe 5 milyon 250 bin dolar ödemesine karar verdi. Geçen yıl Kanarya opsiyon hakkını kullanmasına rağmen Aurelio, İspanyol kulübü tarafından bonservis bedeli ödenmeksizin transfer edilmişti. Brezilya asıllı milli futbolcunun CAS’a itiraz hakkı bulunuyor. UÇK ayrıca, Aureilo’nun mahkeme masraflarını karşılamasına da hükmetti. Buna göre milli futbolcu, 72 bin 765 bin liralık harç, 61 bin 426,50 liralık avukatlık, 80 liralık mahkeme giderlerini de ödeyecek.

Lugano’nun son talibi Fiorentina
FENERBAHÇE ile sezon sonunda bitecek sözleşmesini henüz uzatmayan Diego Lugano’ya Juventus, Lazio, Roma ve Zenit’ten sonra Fiorentina da gündemine aldı. tuttomercato.com internet sitesi, Mor-Menekşeler’in yeni sezon için transfer edeceği futbolcuların başında 28 yaşındaki Uruguaylı’nın yer aldığını duyurdu.

Fenerbahçe'de Galatasaray derbisine 1 gün kala Alex'ten gelen haber adeta şok etkisi yarattı.





İlgili Haberler

Diğer Haberler
İsmetpaşa'da korku filminden 'Lo...
Trabzonspor kopmak istemiyor
Öpün ustanızın elini!
Para kırmızı şeytanlarda
Milli Takım'da turkuaz forma dön...


Eskişehir maçında aldığı darbe sonrası Arsenal maçında oynamayan ve günlerdir yoğun bir tedavi uygulanan Brezilyalı futbolcunun oynama şansının her geçen dakika biraz daha azaldığı belirtildi. Arka adalesinde zorlanmaya dayalı yoğun bir ödem tespit edilen ve yapılan tedavilerde kesin bir cevap alınamayan Alex'in, Galatasaray derbisinde oynamasının çok zor olduğu öğrenildi.

Günlerdir oynayıp oynamayacağı merak konusu olan ancak sabah saatlerinde derbide oynamayacağı kesinleşen Brezilyalı futbolcu Alex'ten gelen haber Teknik Direktör Aragones'in bütün planlarını da alt üst etti. Galatasaray derbisi öncesi Alex'in oynama ihtimalinin olması nedeni ile bütün planlarını bu yönde yapan İspanyol hocanın her geçen dakika ibre aleyhine dönerken Aragones'in Alex'in yerine orta sahada bu görevi sakatlıktan yeni kurtulan Emre'ye vereceği öğrenildi.

DEDE 11'İ SIR GİBİ SAKLIYOR

Teknik Direktör Aragones’in, büyük derbi öncesi kafasındaki 11'i şekillendirdiği ancak bunu futbolcuları ile paylaşmadığı belirtilirken defans ve orta sahada bir kaç futbolcusunun yerinde değişiklik yapmayı düşündüğü ifade edildi. Aragones'in yardımcıları ile maç kasetlerini defalarca izledikleri Galatasaray'ın özellikle sağ kanattan yaptığı atakların çok tehlikeli olduğunu belirttikleri, bu nedenle sol kanatta Roberto Carlos - Vederson değişikliği yapılabileceği belirtildi.

İspanyol hocanın ayrıca orta sahada ise Maldonado'yu yedek kulübesine çekerek bu mevkide Josico'yu oynatabileceği ifade edilirken bu kararını maç saatinden önce yapılacak olan maç toplantısında vereceği öğrenildi. Fenerbahçe'de Galatasaray maçı öncesi takımda bu gelişmeler olurken yönetimin ise derbi öncesi Samandıra tesislerine giderek oyuncular ve teknik heyetle moral yemeğinde bir araya geleceği belirtildi.

galatasaray fener derbisi,derbi izle gs -fb ,fener galatasaray derbi maçı izle,galatasaray fener maçı golleri, 12 nisan akşamı maçın geniş özeti hakem hataları maçın golleri oyuncu kritikleri maç yorumları sitemizde olacaktır.iyi seyirler...

Hiç yorum yok: